Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Diskuse k novinkám a změnám
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Sem pište připomínky k tématu Novinky a změny na fóru, které je zamčené.
Používáte někdo mobilní verzi fóra?
Jaké s ní máte zkušenosti?
Občas se mrknu přes mobil - jako nouzovku. Rychle se zobrazuje, ale přechod na nejnovější příspěvky je řešen příšerně. Sice se dostanu na seznam fór, kde je nějaký nový příspěvek, ale pak neskočím hned na poslední stránku s tím nejnovějším, ale tím nejstarším a nakonec se musím prokousávat.
Velmi zřídka použiji iPad s prohlížečem Safari. Naprosto bez problémů, automatické přepínání na mobil verzi je funkční. Přes menu "Zobrazit nové příspěvky", zvolení Fóra a následně tlačítko "Poslední příspěvek" jsem okamžitě na nejnovějším příspěvku. Rychlé, nemám nač si stěžovat, nicméně klasický velký monitor je na čtení příjemnější, proto jen to občasné využití.
Me mobilni verze nesedi,ale je to asi o zvyku.
Klasicka webova verze je cool
Nekdy pouzivam i mobil k prohlizeni, mam tam vsak nastavenu klasickou verzi, protoze v mobilni chybi Nove prispevky a vyhledavat je v tematech je znacne zdlouhave... Takze stejna zkusenost jako JKL.
Co dostane dvoutisící registrovaný na tomto fóru? Big Grin Big Grin Bude oslava. Big Grin
Petře, bylo by prosím možné zvětšit políčko pro psaní zprávy v eHospůdce tak, aby bylo snazší si před odesláním svůj příspěvek přečíst?
Tedy aby políčko bylo pokud možno co nejširší a zároveň několikařádkové?
Zvětšil jsem pole na dva řádky a šířku tak, aby se to vešlo při rozlišení 1024x768 px.
V Google Chrome lze textové okno zvětšit zatáhnutím za pravý dolní roh - jsou tam dvě šikmé čárky.
me by se libilo kdyz by ta hospudka aaktuality byli hned nahore na strance hned pri nabehnuty by clovek vedel co je noveho a nemusim rolovat dolu ale jen napad Smile
Ne hned nahoře ale hned dole.
Mě by se líbilo, kdyby statistiky fóra byly hned nahoře a chat (eHospůdka). Začínám tady návštěvu stránek, vždy pohledem na statistiky fóra a vždy když roluji dolů na stránku statistik, abych přečetl témata, co mě zajímají a mám je označená jako nepřečtená a zapomenu kurzor v prostředku, tak když dojedu do eHospůdky, tak na místo rolování na statistiky roluji v eHospůdce. Je to trochu nepraktické taková dvě okna hned za sebou, myslím, že by to i lépe vypadalo, kdyby každé bylo v jiné části stránky (jedno nahoře, druhé dole). A chaty na jiných fórech, co znám, je mají většinou dole, protože ne každého baví chatovat.
Referenční URL's