Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Narozeniny
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Tak dneska je slavný den - Náš přitel a statečný diskutér Lukáš Bašta slaví krásné 22 narozeniny. Tak ať ti to všude bzučí Lukáši a dej si panáka i za nás kamarády.


PS: ....a jsme tady jako v časopise Včelařství
Tak - Lukáši, vše dobré a třeba si tu popřejeme (jako ve Včelařství), až Ti bude těch pětašedesát ... Smile a budeš "starým kozákem v půtkách tuženým" a zkušeným a protřelým veteránem náležitě ošlehaným vanem větrajících včel na česnech života ...Big Grin
Jiří
Tak vám tedy děkuji za přání Smile jestli Vás někdy prudím svými příspěvky tak se omlouvámWink sem zvídavý člověk a sháním informace jak se dá a nebojím se zeptat když něco nevím. Nikdo nemůže znát všechno. Tím chci oslovit i další začínající včelaře nebojte se zeptat. Ale nejdříve si pročtěte celé téma jestli už otázka nebyla zodpovězena.
No to víš že prudíš a ne málo. Ale od toho tu fórum je, aby se prudiči ptali, rejpali, pořád nevěřili a po hóóódně dlouhé době zjistili, že to všichni kolem s ním mysleli dobře. Tak vše nej. . . Tongue
Dovoluji si připomenut, že p, Josef Křapka právě dosáhl hranice 800 bodů!!!!!
Karle, za každý Tvůj příspěvek, názor i úhel pohledu - VELIKÉ DÍKY !!!!
iRP
Není zač.

Smile

Já děkuji taktéž.

Za toleranci.

Smile
(25.02.2012 23:03)ing. Rostislav Pešek napsal(a): [ -> ]Dovoluji si připomenut, že p, Josef Křapka právě dosáhl hranice 800 bodů!!!!!
Karle, za každý Tvůj příspěvek, názor i úhel pohledu - VELIKÉ DÍKY !!!!
iRP

Samozřejmě se omlouvám za nedůstojný přehmat...... opravuji,
Dovoluji si připomenut, že p, Josef Křapka právě dosáhl hranice 800 bodů!!!!!
Pepo, , za každý Tvůj příspěvek, názor i úhel pohledu - VELIKÉ DÍKY !!!!
iRP
Vážení přátelé a kolegové. Pokud bych chtěl tvrdit, že mne Vaše hodnocení netěší, lhal bych. Těší mne velice a to tím více, že další zkušení včelaři s mnohými mými názory a zkušenostmi z našeho krásného oboru chovu včel souhlasí a svůj souhlas vyjadřují tímto způsobem. Chci tím říci, že jsem velmi rád, že své poznatky a zkušenosti mohu nabídnout dalším kolegům k využití či ověření jejich vlastní praxe. Za to patří dík i našemu Včelařskému fóru a jeho organizátorům, kteří nám toto umožňují. Abych byl ale upřímný zcela. I já mám z komunikace na tomto fóru prospěch. Tím prospěchem je zpětná vazba která pomáhá i mě tříbit mé názory. Jsem také rád, že Vy ostatní se se svými zkušenostmi nezištně dělíte s ostatními účastníky a tím se my všichni podílíme na kvalitě našeho Včelařského fóra.
Josef Křapka
Nejde snad přímo o narozeniny , ale v jistém slova smyslu asi ano. Přispěvovatel s nejlepší pověstí, př. Josef Křapka právě dosáhl magické hranice 1000 bodů !!!!!
Pepo, děkujeme za všechny Tvoje příspěvky, kterých si velice vážíme. Zároveň doufám, že budeš ještě dlouho pokračovat v této bohulibé a pro nás všechny potřebné činnosti. Zkušeností lidí Tvého formátu není nikdy dost.
Ještě jednou - VELIKÉ DÍKY !!!!!
iRP
I já děkuji Rosťo nejen Tobě, ale všem, kteří mé příspěvky ohodnotili souhlasným bodem a jsem rád, že tato práce má svůj smysl. Prostě, VELKÉ DÍKY VŠEM.
JK
Rád bych popřál Zdeňkovi Brentnerovi k dnešním šestašedesátinám hodně zdraví, štěstí a mnoho dalších krásných let u včeliček.
A zároveň bych rád poděkoval za jeho působení zde na fóru.

Ještě jednou - všechno NEJ!
Jejda, Zdeněk má jubileum? Tak také přeji vše nej .... a hodně trpělivosti s námi.
Zdendo, hlavně hodně zdraví! Posílám pozdrav přes kopec Smile
Zdeňku, jiskry od kopyt a mocný křídel rozmach! Big Grin
Jiří
Chtěl bych nadat všem, kteří mě připoměli, jak rychle moje děti stárnou a já, že se pohybuji v poslední třetině života.Big GrinBig GrinBig Grin
Vážně. Potěší gratulace od přátel z rodiny a vzláště, z rodiny Včelařského Fóra. Díky.
Zdeňku, všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví.
Hodně optimismu a ohňostroj dalších nápadů. A samozřejmě jejich uskutečnění.¨

Jednou skončí knoty v muzeu hned vedle některých úlů. klátů atd. a bude se vysvětlovat, proč se to snimi dělalo.
Referenční URL's