Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Nová verze VMS
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
včera byla uvolněna nová verze VMS. líbí se Vám? Mě osobně z instrukcí od PSNV není jasné, jestli se musím znovu zaregistrovat. Ale to rychle zjistímSmile
Myslím ne, moje údaje tam zůstaly, vložil jsem i některé změny, akorát po kliknutí na stanici na mapě je to divné, nadmoř. výška není, třeba, ale to se jistě brzy vyjasní ... Změny byly potřeba a díky za ně. Teď jen, aby tam nebylo tak mrtvo, jako je tam dosud, ponivadž za tohoto stavu je to sice pěkné, ale spíš jako hračka, v praxi je tam příliš málo údajů na to, aby se dalo srovnávat a aby se s tím dalo pracovat ... Snad bude líp ... je to jen na nás ...
Po úhynu jsem se snažil odstranit včelstvo pomocí ikony, která by to měla umožnit, ale nezdařilo se. Je to jen můj problém, nebo se to stalo i někomu jinému?
Jestli si dobře vzpomínám, tak i tahle otázka nějak padla v Brně, tuším, že M. Čáp na ni tehdy odpověděl, že to nejde, údaje z toho včelstva jsou nějak součástí dlouhodobé databáze co základu pro srovnávací výzkum ... Pokud se mýlím, pak se omlouvám.
Opravdu to nejde, z důvodu jak píše Karel Jiří.
Při nezadávání informací k tomuto včelstvu se pak ani neprojeví ve statistikách.

Opraveno jméno
Máš pravdu Jiří, nyní jsi mi to připomněl. Možná, že se naskýtá otázka, zda tedy neodstranit ikonu, anebo to zařadit do "nejčastější otázky". Ubylo by opakovaných dotazů.
FAQ pro VMS se možná bude stěhovat sem na fórum, kdy by jednak vznikla část bez příspěvků, pěkně roztříděná, tak i část pro diskusi.
Referenční URL's