Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Požadavky na zajištění vzdělávací akce
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
jdu si pro raduBig Grin, zase

Budem dělat pro naše včelaříky "tábor" a vezmeme je na Moravu. Plánujeme navštívit okolní včelaře a ideálně to skloubit u nich i s přednáškou a tak jsem si vyhledala přednášející, hlavně tedy PSNV a teď si nevím rady s jednou věcí. Když děláme prednášky na schůzích zatím vždy přednášející čsv,tak vyplnim požadavek ,pošlu do NASA a uděláme prezenčky atd ,prostě to už umim. Ale teď jsem zjistila,že to jde i s PSNV a tak se chci zeptat,papírování je stejné? Stejný požadavek na zajištění vzdělávací akce? Taky se posílá do NASA? A prezenčky jsou taky stejné? Nebo jsou jiné formuláře
Byla jsem na přednáškách jak od ČSV tak i od PSNV převážně a vždy byly stejné formuláře a prezenčky. Myslím si, že jsou podmínky stejné a oboje je placené ze stejného zdroje.
Taky bychom chtěli zorganizovat akci s přednáškou nějakého odborníka. Co je třeba udělat? Co to stojí? Kolik musí přijít lidí? Jak je zvete? Jak třeba s občerstvením - jak odhadnete, kolik lidí přijde? Co je ještě třeba zajistit? Podělte se prosím s Vašemi zkušenostmi, jak jste to zorganizovali Smile Předem díky.
Referenční URL's