Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zmrazeno - Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Já měl asi štěstí, strýček mi sehnal cukr v 50kg pytlích za 15 Kč/kg takže jsem spokojenej a už nemusím do podzimu nic shánět. Nyní ho jenom kloudně uskladnit. Neřekl mi kde, takže Vám nemůžu poradit. Sad
(21.03.2013 20:21)MatesP napsal(a): [ -> ]Já měl asi štěstí, strýček mi sehnal cukr v 50kg pytlích za 15 Kč/kg takže jsem spokojenej a už nemusím do podzimu nic shánět. Nyní ho jenom kloudně uskladnit. Neřekl mi kde, takže Vám nemůžu poradit. Sad

Asi spadnul z náklaďáku...
V blízkosti takových podniků se to prý často stává - u masozávodů salámy, u mlýnů mouka a u cukrovarů pytle s cukrem...

Jen si dejte pozor, aby v blízkosti vašich včelnic pak nezačaly z náklaďáků padat vaše oddělky anebo plásty s matkou.
Princip je totiž stejný...
Z hlediska toho, že cukrovary už nejsou ve vlastnictví čechů (což pravda není až tak docela podstatné) a většinu našich cukrovarů koupili francouzi a pak je zavřely (což zavinily kvóty z EU), tak jim i celkem přeju, aby jim pustil nějaký zaměstnanec trochu žilou (beztak ty platy tam nestojí za mnoho) a cukr prodal včelařům. Ať si myslí o krádežích kdo chce, co chce.
Viktore promiň, to je ale hnus!
A když si u takového včelaři, který si na podzim takhle pomůže se zakrmením, na jaře poberu pár dobře vyzimovaných včelstev, protože mne jich pár padlo, to je taky v pořádku?
To,co napsal Viktor,nestojí vůbec za komentář,ale jinak pánové brzděte. V podstatě tady obviňujete z krádeže a to je hodně za hranou. Myslím,že si to MatesP rozhodně nezaslouží. Nejjednodušší vysvětlení 50ti kg pytle po patnácti Kč je zaměstnanecký deputát.
Především je MatesP mimo téma ( a všichni následující ). Co je nám po tom, že má cukr za 15? To se jen pochlubil a může mu někdo závidět.
Referenční URL's