Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výročí založení Včelařského fóra - diskuse
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Je to přesně rok, kdy jsem 7. 9. 2009 nainstaloval na server toto Včelařské fórum.
Na první členy jsem si musel ještě počkat do konce září, než jsem vše nastavil a doladil.

Co se za rok událo?
  • 329 registrovaných členů, z toho 114 přispěvujících
  • 200 témat
  • 1.612 příspěvků
  • 4,43 příspěvků denně
  • 0,55 témat denně
  • 0,9 členů denně
  • 4,9 příspěvků na člena
  • 7,1 odpovědí na téma

Mnoho odpovědí na mé otázky i otázky ostatních mi pomohlo a doufám, že pomohlo i ostatním. Jsem rád, že se tu diskutuje věcně a bez osobních výpadů.

Do dalšího roku přeji všem, kteří sem chodí, aby našli co hledají a aby se jim tu líbilo.
Petře, naše poděkování patří především Vám za ten dobrý nápad, dobře členěnou strukturu i za citlivé a trpělivé moderování ... Tož ať se tomuhle foru daří!
I já se přidám s děkovnou řečí. Zvláště nám začátečníkům je fórum velkým přínosem. Pročetl jsem velké množství webových stránek na téma včelaření, hodně jsem si z nich odnesl, ale rada na přímý dotaz od zkušenějších kolegů je k nezaplacení. Mám radost, že cestu k tomuto fóru jsme našli nejenom my začátečníci, ale i zkušení včelaři a včelařské kapacity. A to je tvoje dílo, takže díky Petře.
Jo, jo, také se přidávám Smile Líbí se mi tu hlavně ta přátelská atmosféra a když se někdo na něco zeptá, tak se hned nedozví, že je úplný blb, ale dočká se slušné odpovědi. Akorát bych se zasadil o to, aby si tazatelé občas před položením otázky fórum prošli, jestli náhodou ta odpověď už není na světě! Wink
Jinak všem pěkný den a málo roztočů.
Díky za nápad Idea a trpělivost, doufám, že včelařské fórum vydrží i v dalších letech pomáhat všem, kteří hledají odpovědi.
Díky všem!

(07.09.2010 9:36)PavelN napsal(a): [ -> ]Díky za nápad Idea a trpělivost, doufám, že včelařské fórum vydrží i v dalších letech pomáhat všem, kteří hledají odpovědi.

Budu se snažit to vést, dokud budu moct. Však i já jsem jen začátečník a mám ještě mnoho dotazů.
(07.09.2010 9:24)Petr Kovář napsal(a): [ -> ]Líbí se mi tu hlavně ta přátelská atmosféra a když se někdo na něco zeptá, tak se hned nedozví, že je úplný blb, ale dočká se slušné odpovědi.

Prošel jsem několik diskuzních fór, ale časem jsem některá opustil právě kvůli nízké úrovni, vulgaritám a nepříjemné atmosféře. Toto na mě zapůsobilo natolik, že jsem se zaregistroval pod plným jménem a neschovám se za webovou přezdívku. Toto fórum má opravdu vysokou úroveň a je přínosem.
Petře díky za toto fórum. Jsi pilný stejně jako Tvoje včelky Rolleyes tak ať se daří Tobě, Tvojí rodině i včeličkám Heart
Toto fórum nemá chybu, vítězí zde slušnost a férové jednání na rozdíl od jiných diskusí na netu. Sešla se zde skupinka lidí, kteří mají zájem spolupracovat a podělit se o své zkušenosti s ostatními. Začal jsem včelařit letos na jaře, mám čtyři již silná včelstva a informace, které zde čerpám, mají cenu zlata.

Díky kamarádi ať nám to vydrží.

Renda ze Šumavy.
Nemám moc rád příspěvky tohoto typu, ale tady mi to fakt nedá. Takže díky všem za spolupráci PetroviM zato, že to sestavil a udržuje v chodu. Jsou tu super příspěvky a evidentně i super virtualni lidi. Což takhle z virtuality vystoupit a třeba se setkat a dát se poznat, např. na konferenci v Praze? Jo, jednu vadu toto fórum má - žena tvrdí, že jsem na něm závislej Smile
(22.09.2010 17:13)petrmachac napsal(a): [ -> ]Nemám moc rád příspěvky tohoto typu, ale tady mi to fakt nedá. Takže díky všem za spolupráci PetroviM zato, že to sestavil a udržuje v chodu. Jsou tu super příspěvky a evidentně i super virtualni lidi. Což takhle z virtuality vystoupit a třeba se setkat a dát se poznat, např. na konferenci v Praze? Jo, jednu vadu toto fórum má - žena tvrdí, že jsem na něm závislej Smile

To by ta konference musela být aspon u Fleků, abychom se tam tutově sešli Tongue
(22.09.2010 17:13)petrmachac napsal(a): [ -> ]Nemám moc rád příspěvky tohoto typu, ale tady mi to fakt nedá. Takže díky všem za spolupráci PetroviM zato, že to sestavil a udržuje v chodu. Jsou tu super příspěvky a evidentně i super virtualni lidi. Což takhle z virtuality vystoupit a třeba se setkat a dát se poznat, např. na konferenci v Praze? Jo, jednu vadu toto fórum má - žena tvrdí, že jsem na něm závislej Smile

Jak se praví v těch magických seriálech: Budu tam ... I na včelařských setkáních, pokud se na podzim obnoví. No a dobrá hospoda se dá domluvit ... Když tam budou točit Bernarda nebo Svijany ... nebo jiné dobroty ... Smile
Bernard? Heart Kdy a kde? Tongue
(23.09.2010 11:19)PavelN napsal(a): [ -> ]Bernard? Heart Kdy a kde? Tongue

OK, začněme hledat, okolí Komunitního centra Matky Terezy moc neznám, dole ve městě drží v Týnské literární kavárně v obou variantách, jak kousek od sv. Jakuba (teď nevím, jak se ta ulička jmenuje, možná Týnská?), tak v Řetězové. Víc zatím nevím.
Od kolegů jsem dostal doporučení na Jihoměstský pivovar
http://www.jihomestskypivovar.cz/
je to co by kamenem dohodil od KCMT. Bernarda netočí, ale prý mají výborné vlastní pivo, ceny přiměřené, obsluha příjemná.
(23.09.2010 12:12)PavelN napsal(a): [ -> ]Od kolegů jsem dostal doporučení na Jihoměstský pivovar
http://www.jihomestskypivovar.cz/
je to co by kamenem dohodil od KCMT. Bernarda netočí, ale prý mají výborné vlastní pivo, ceny přiměřené, obsluha příjemná.
Paráda, pak, myslím, je to jasné ... Už teď se těším!
Takže 13.11.2010 po ukončení konference navazujeme oslavou 1. výročí Včelařského fóra v Jihoměstském pivovaru
Jihoměstský pivovar, s.r.o.
Podjavorinské 1602/11
149 00 Praha 4, Chodov

Poslední detail. Kolik se nás tak asi sejde? Má smysl dělat nějakou rezervaci, nebo to necháme náhodě?
To je dobrý nápad.
Dokonce mne napadlo, dát si nějaké poznávací znamení, abychom se na konferenci poznali. Wink
Poznávací znamení ... co takhle oteklý obličej? Angel
Ale vážně, to by chtělo nějakou stužku, odznáček, placku, kartičku - nějaký "reklamní přednět" s motivem Včelařského fóra.
Pokud najdeme graficky zdatného odborníka (o jednom Petrovi bych věděl), mohl by nám vyrobit obrázek na kartičky velikosti vizitky s motivem 1. výročí VF, které bychom mohli nosit na konferenci současně i jako reklamu fóra.
Myslím, že by stačilo umístit sem obrázek ke stažení a každý zájemce se už postará o tisk a visačku. (např: www.pala.cz)
Já se též připojuji, jsou tu super lidé a forum je též perfektní, díky!Smile
Stran: 1 2 3 4 5
Referenční URL's