Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Truhlářství Jan Klaška
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Má někdo zkušenosti s tímto výrobcem.
http://www.jkn.cz/index.html
Zkušennost zatím nemám.Jednou už jsem na tuhle stránku narazil a musí se nechat že ta prezentace je perfektní co se reklamy a nabídky týče.Ukázaný je tam pěkně detail zpracování a ty úly vypadají velice dobře.U mě v tomhle palec nahoru.
Úly vypadají pěkně, tedy až na to D4 PU lepidlo uvnitř, i když pravda jen na čepech vnitřního rámu nástavku. Nějak nemůžu pochopit, proč tam tohle dost lidí dává, to mají úly na ponorce?
Zkušenost s úly od p.Klašky mám. Před rokem jsem objednal několik kompletních zateplených třínástavkových úlů s varodnem RM 39x24, protože se mi prezentace na stránkách také líbila. Skutečnost předčila očekávání. Úly přišly poštou-doprava zdarma pěkně zabalené a hlavně fakt výborně zpracované. Prostě čistá práce. Asi po půl roce jsem přiobjednával pár nástavků se stejnou zkušeností. Letos budu opět přiobjednávat na rozšíření počtu včelstev. Tolik moje dosavadní zkušenost. Smile
Jiří Pašek
Zdravím všechny,
právě dnes (29.1.2014) mi poslal p. Klaška 4ks zateplených (3cm) třínástavkových úlů RM 39x24 ( K39) s varodnem a dřevěným víkem z OSB desky.
Úly mi přivezl jeho řidič, doprava je zdarma. Jsou opravdu perfektně vyrobené. Dno má výsuvné pletivo i podložku a je otevírací zepředu na panty (česno) i zezadu.
Nikde žádný velký suk, vše dokonale vyleštěné a vše dokonale lícuje. Úly jsem objednával asi před 10 dny. Všem může doporučit tohoto výrobce.
Jirka K.
Tak jsem od pana Klašky také objednal úl, bral jsem 39x24 s 2cm+nějaké doplňky. Úly moc pěkné. Mezidno mi pošta rozbila a pan Klaška jej obratem zaslal na svoje náklady! Super přístup.
Taky mohu jedině doporučit!Super jednání i kvalita.
Zdravim

Chci se zeptat jestli stále přetrvávají kladné odezvy na tohoto dodavatele úlů, jsem začínající včelař a nerad bych se spálil hned na začátku.
Mám jeden úl od Brinka, ale je to téměř 400km daleko Sad

Děkuji za odpovědi
Tak odpovědi jsem se nedočkal Sad

Tak jsem to otestoval sám, musím říci že kvalita zpracování je velice dobrá, na rozdíl od Brinka je pouzito jiné dřevo, ale zase některé věci lépe řešeny - varoa dno, uchopy atd.

Celkově spokojenost za přijatelnou cenu, bral jsem zateplené vlnou.
Klaška to má uplně v pohodě, akorát to dno s OSB deskou se me moc nelibilo
Máš pravdu ta OSB deska to není to pravé, ale těžko hodnotit, chce to aby se vyjádřil někdo kdo to má delší dobu. Děkuji.
Já mám jeho úly dva roky, přes zimu nic neplesniví a všecko je OK. Akorát to dno se trochu rozjíždí, ale jinak bych určitě koupil znovu.
Co zkusit panu Klaskovi napsat, ze to dno neni na jeho jinak perfektnich ulech to prave orechove? Urcite by se pokusil o napravu..
Zrovna na ne koukam a pokud bych uvazoval o rozsireni, asi bych mel dodavatele Wink
Honza
Má mě dovézt úly v sobotu osobně, zkusím s ním promluvit. Smile
A jaký je vnitřní rozměr nástavku?
A jsou nástavky kompatibilní s těmi od Břinka?
vnitrni rozmer: 40,4 x 40,4

ja mam od Brinka zatepleni 2cm a od Klasky zateplení 3cm, tak nemohu posoudit

Co se tyka dna, tak je nyní více sešroubováno a dle infa od nej bude resit spodek dna bez OSB desky, jen s drazkama pro podlozku
Referenční URL's