Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Firma Havránek
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Máte někdo zkušenosti se Vcelařským obchodem Havránek z Boleradic? Jakékoli reference - s prodejnou, úly, atd? http://www.vcelarskeveci.cz/ Děkuji.
Mám od nich téměř všechno a jen a pouze spokojenost.
Truhlárna:
Mám od nich zateplené 39x24 + varoa dna. Dna navíc vylepšily proti těm z před 3 let a zdají se mi nyní opravdu dobré. Výhoda je, že se s ním domluvíte na jakémkoli nestandardu, který si vymyslíte. V mém případě třeba nerez síta do dna apod..
Co ale vím, mají toho dost, takže je potřeba s tím počítat a nenechat objednání na poslední chvíli.
Obchod:
Opět není problém a vždy jsme se bez problémů a rychle domluvili na všem co bylo potřeba. A to třeba i když jsem okolo později a nestihl jsem to do zavíračky, tak na mě počkal. Jednou jsem i po domluvě vyzvedával dna a další věci o víkendu.
Taky od Toma Havránka beru dna, víka, mateří mřížky apod. Jsem spokojen a doporučuji. U zakázkové výroby je třeba co nejpřesněji specifikovat, co žádáte, a neobjednávat na poslední chvíli.
Obchod má vše, co je je potřeba za dobré ceny. Co není, možno objednat. Potvrzuji, že se vždy dá domluvit.
Také od něj beru... za sezónu se u nás vytočí spousta včelařů s úlama od jiných výrobců a úly od p. Havránka jsou mezi těma lepšíma... Co je u něj nadstandardní, tak DOMLUVA! Když slíbí termín, tak ho dodrží a dá se s ním domluvit na řešení detailů, dopravě, atd...

Jediné mínus je ta čekačka...
Zkušenosti jen ty nejlepší. Mám od něj 3x zateplený a 8x tenkostěnné úly a vše drží jak má. Ve zkratce takové rodinné včelařství s výrobou úlů. Domluva suprová.
Tak super! Mám radost z poctivého obchodníka, výrobce. Děkuji za reference.
Objednal jsem jeden úl na zkoušku. Už se těším!! Wink
Dnes úl došel. Budu stručný: pěkná práce. Smile
Kazdy rok beru od pana Havranka nejake nastavky a musim rici, ze jsou velice kvalitne zpracovane. Vyborna domluva na provedeni ocek, uchopu, atd.atd. Asi pred mesicem jsem resil poskozenou dodavku dopravou a byla vyresena panem Havrankem k me maximalni spokojenosti. Vrele doporucuji.

LPS
druhou sezonu u něj nakupuji a nemám si ne co stěžovat, můžu jen doporučit.
Referenční URL's