Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Knihovna Českého svazu včelařů
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
navštěvuje někdo tuto knihovnu? Jaké máte zkušenosti? Půjčujete si přes poštovné?
Knihovna je jako zakletý zámek,úžasný potenciál a obsah,ale krátká doba během dne na půjčení a nemá jednoduchý přístup z ulice.
Můj názor změnit půjčovní dobu na 10.00 - 21.00 hod.,vybudovat čítárnu na knihy,které nesmí opustit knihovnu,prostě z knihovny vybudovat komunitní centrum,kde se budou promítat i staré a nové včelařské filmy,dobře přestanu snítIdea
Ano půjčuji si knihy a DVD,paní v knihovně je milá a vstřícnáSmile
Již jsem párkrát využil a navštívil, jen je problém s dobou fungování.
Dostat se tam během dne je pro mne a asi i pro většinu včelařů téměř nemožné.
To co navrhuje Milan Š. by asi bylo pěkné, ale stejně by se to dle mého moc nevyužívalo. Tedy pokud by to bylo vícekrát během týdne. Pokud by to bylo třeba jen jednou za týden, tak by si na to lidi zvykli a možná že by se to dalo využít i jako místo k setkávání.
Jinak paní je ochotná a vstřícná, normálně jsem jí napsal e-mail co bych si chtěl půjčit, ona to připravila a když jsem za pár dní přišel, jen si to zapsala a šel jsem.
Pokud si chceš něco půjčit, tak se na stránkách - http://www.vcelarstvi.cz/knihovna.html , podívej co tam je k dispozici, škoda že ten seznam je dle popisu už staršího data - tedy nevím zda je doplněný a jen nepřepsané datum.
Já mám s knihovnou velmi dobré zkušenost. Když jsem si chtěl něco půjčit, napsal jsem mail. Poslali mi domů dopis s DVD a po měsíci jsem jej zaslal zpět. Musím pochválit velmi vstřícný přístup od paní a když jsem se opozdil o týden, nic se nedělo. Zase využiji jak budu potřebovat, zvláště v zimě.
Referenční URL's