Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Přerušení přispívání
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Mnohé prsty se zvednou, když uvidí napsáno NB1 při založení nového tématu (a možná to nebudou palce). Budou hledat sebemenší gramatickou chybičku aby mohli vrátit alespoň nějak adresátovi příspěvek v němž se snaží vyjádřit CO MU VADÍ VE VČELAŘINĚ, když nesvedou argumentační diskuzi (nebo nechtějí diskutovat)!
Poslední měsíc se na mou adresu těchto výseků mých citací vracelo s reakcemi už tolik, že jsem se rozhodl "přerušit přispívání" aby se vytvořený reflex na mou osobu v podvědomí zklidnil!

Mrzí mě jediné čeho jsem na VF nedokázal!

Přinesl jsem zde již dříve petici Za obnovu zemědělské krajiny (o velkém pesimismu se nebudu rozepisovat) a nyní si ČSV do nových stanov vsouvá slovíčko rozšiřování zdrojů snůšky v kapitole poslání a cíle činnosti (písmeno b). Nikdo na besedě s předsedou se nedotázal jak ten cíl bude v praxi naplněn a o kolik se zdroje snůšky rozšíří a čím budou rozšířeny! Tedy včely zůstali zase stranou a řešili se pořád jen prachy ať už v jakékoliv podobě od členských příspěvku po dotace krajské, Evropské i národní 1.D. Nic co by bylo směrováno do pomoci včel, ale zase jen do pomoci včelaře.

Ještě, že přišlo jaro a aktivitu budu moci věnovat těm, co o mou přítomnost stojí a kvůli kterým se zde dostávám často do názorového střetu. VČELÁM! Smile

Tak zas až na podzim se budu věnovat včelařům a snad už bez řešení diskriminiace včelaře jak ze strany státu tak ČSV a podobných podivně zlegalizovaných praktik!

Tedy loučím se dočasně! Všem přeji klidný včelařský rok a hlavně ZDRAVÍ VÁM, RODINĚ I ŠESTINOHÝM HOLKÁM! Wink

Všechno co v životě uděláme, se nám nějakým způsobem vrátí.
My neovlivníme kdy a jak, ale ovlivníme, zda to bude pozitivní nebo negativní.
A stejně tam zas máš hrubku.
Nemyslím, že je na místě komentovat jednu chybku. Uznávám, že jsou přispívající, po nichž cokoliv číst je nadlidský výkon. To ale není případ NB1.
Spíše by stálo pouvažovat, proč z VF odcházejí lidé, kteří vyslovují názor, který má hlavu a patu. Nebudu polemizovat, jestli se mi tento názor líbí nebo ne, výsledek je v tomto případě jasný, NB1 je znechucen honem na čarodějnice.
(21.03.2015 9:02)Havelka Jan napsal(a): [ -> ]Nemyslím, že je na místě komentovat jednu chybku. Uznávám, že jsou přispívající, po nichž cokoliv číst je nadlidský výkon. To ale není případ MB1.

Vždyť já vím. Ale ti co budou hledat sebemenší gramatickou chybičku už maj po ptákách.
Jaromíre, je to Tvé rozhodnutí, respektuji a snažím se i pochopit. Ať se Ti i Tvým včelkám daří. A vrať se ... Chyběl bys tu ...
No a stran té krajiny pro včely i pro lidi znovu, prosím, promysli, o čem jsme si psali nedávno. A zkus se ozvat.
Jaru vstříc!
Jiří
Jaromíre co zase blbneš bez tebe VF o hodně přijde naše názory jsou odlišné a jiné ale to neznamená že to musíš vzdátCool

zde se lišíme co se týká 1.D nebo dotačních programů pro včelaře. Včelky nepotřebují peníze ale včelaře. Žijeme ve svobodném státě a každý z nás si může vybrat zda dotace chce nebo ne a na co je přesně použije. Třeba k rozšíření zdroje snůšky. A tak to dělám i já a nečekám až mi někdo něco přikáže. Letos MS kraj zrušil dotaci pro začínající včelaře a peníze využil na vyšetření MVP a jak vidíš už se dotace začínají využívat jinak a přijde mi že lépe. Ale tu se zase budeme lišit Jaromíre Big Grin
Pánové,slza v oku není na místě. Jaromír neumřel,jen se bude půl roku věnovat smysluplnější činnosti. To už před ním udělalo spousta zde registrovaných,jen se obešli bez patetických prohlášení a zakládání samostatného vlákna.Dodgy
(21.03.2015 9:34)Jiří Matl napsal(a): [ -> ]Jaromíre, je to Tvé rozhodnutí, respektuji a snažím se i pochopit. Ať se Ti i Tvým včelkám daří. A vrať se ... Chyběl bys tu ...
No a stran té krajiny pro včely i pro lidi znovu, prosím, promysli, o čem jsme si psali nedávno. A zkus se ozvat.
Jaru vstříc!
Jiří

Jiří tak právě Ty snad o mé příspěvky (tedy bez poukazování na ČSV) nepříjdeš v IF a na FB. Smile
Tahounem se v PSNV určitě nestanu z důvodů od vzdálenstí, přes pracovní vytížení a nevůdčí povahu..., ale budu se snažit na dálku aspoň přes fórum přidat a "nakazit" ostatní aspoň jen drobounce mým aktivním přístupem a pozorováním. Wink

Jinak já vlastně nepřerušuji kvůli znechucení, i když citrónových reakcí na mé příspěvky převládlo nad těmi, které mě nabíjeli energií. Přerušuji kvůli dvou lidem - první se vyjádřil na FB, že má nesmyslná moudra na VF už nikdo nečte a teď se je snažím rozdávat tam. Druhým byl vlastně ten na kterého jsem ze své neznalosti a pozitivních hodnocení Leoše Dvorského ihned po zvolení sázel, že přivede svaz ke smíření a budu se moci navrátit do zdravého spolku. Místo toho mě zklamal na plné čáře, ale jestli Vám přislíbil na VF véct diskuzi ke stanovám bude moudřejší, když před stříbrem dám přednost zlatu. Tedy mluviti stříbro - mlčeti zlato!

Na závěr: Jiří vidíš na fotce jak je nejlepším krajinotvůrcem příroda (o které jsem kdysi tobě psal) - i když jde o pozůstatky po vyhnaných obyvatelích německé národnosti!






[Obrázky: Ko_lkov.jpg]
(21.03.2015 8:08)NB1 napsal(a): [ -> ]Ještě, že přišlo jaro a aktivitu budu moci věnovat těm, co o mou přítomnost stojí a kvůli kterým se zde dostávám často do názorového střetu. VČELÁM! Smile

Respekt...... sami mi to neřekly, ale od těch mých se dá číst mezi řádky, že o mou přítomnost nestojí. Také bych takové chtěl......
NB1 pro tebe Smile))


Černí baroni - protože ti za hodinu jede vlak:
(21.03.2015 9:02)Havelka Jan napsal(a): [ -> ]Nemyslím, že je na místě komentovat jednu chybku. Uznávám, že jsou přispívající, po nichž cokoliv číst je nadlidský výkon. To ale není případ NB1.
Spíše by stálo pouvažovat, proč z VF odcházejí lidé, kteří vyslovují názor, který má hlavu a patu. Nebudu polemizovat, jestli se mi tento názor líbí nebo ne, výsledek je v tomto případě jasný, NB1 je znechucen honem na čarodějnice.

Honzo snad Ty mi promineš, že jsem založil toto téma! Smile

Též se Tobě a PetroviM omlouvám jestli jsem nějak poškodil Vaše dílo. Holt emoce jsou někdy u mě silnější, ale taky prospějou podle mého názoru k vyříkání si toho co má člověk v daném okamžiku na jazyku více než diplomatickou konverzací nepohněvat si nikoho na sebe a nebo Hujerovskými švestkami.

Určitě nejde z mé strany o téma založené jen pro moji potřebu vyjádřit se nebo nějak zviditelňovat! Párkrát jsem narazil na jiných sociálních sítích, emailech a dalších konverzací, proč dotyčný odešel z VF a aktivně nepřispívá. Přišlo mi divné, že dotyčný neřeší problém přímo tam kde vznikl, ale jinde!

Založil jsem tedy toto téma kde se můžou vyjádřit odcházející nebo přerušující lidé o důvodech, které je k tomu vedou!
(21.03.2015 18:20)NB1 napsal(a): [ -> ]Jinak já vlastně nepřerušuji kvůli znechucení, i když citrónových reakcí na mé příspěvky převládlo nad těmi, které mě nabíjeli energií. Přerušuji kvůli dvou lidem - první se vyjádřil na FB, že má nesmyslná moudra na VF už nikdo nečte a teď se je snažím rozdávat tam. Druhým byl vlastně ten na kterého jsem ze své neznalosti a pozitivních hodnocení Leoše Dvorského ihned po zvolení sázel, že přivede svaz ke smíření a budu se moci navrátit do zdravého spolku. Místo toho mě zklamal na plné čáře, ale jestli Vám přislíbil na VF véct diskuzi ke stanovám bude moudřejší, když před stříbrem dám přednost zlatu. Tedy mluviti stříbro - mlčeti zlato!


Obdivuji Vás za to, že jste pochopil jak na mnohé lidi působíte a chcete si kvůli tomu dát pauzu. Nerozumím však, proč by důvodem pro přestávku mělo být to, že se panu LD utrhl kašpárek předseda ze řetězu? Přeci kdo s čím zacház,í tím také schází a kdo seje vítr, ten sklízí bouři. Proč by měl (podle Vašeho hodnocení asi špatný) výsledek politikaření pana LD mít vliv na Vaše angažované grafomanství ? Stačilo by si toho předsedu přidat do ignorlistu a nemusel by Vás vůbec vzrušovat....
Není žádným tajemstvím že mnoho kvalitních členů tohoto f'ora již přispívá spíše sporadicky nebo vůbec a to né že by neměli čas nebo neměli relevantní názor spíše jsou znechuceni.Z kvalitního f'ora se stala stoka názorů kdy na jeden kvalitní přispěvek je dvacet naprosto nic neříkajících a to ještě takříkajíc mimo mísu.Je zde příliš mnoho témat kdy se najednou diskutuje v určitém tématu poměrně dlouho o něčem co má své vlastní téma.Viz oddělky kde se momentálně probírá chov matek.Dalo by se namítat že vše souvisí ze vším což v tomto oboru určitě platí 100%.Pak by ale stačilo nějakých deset témat a tam se to vše krásně vejde.Také rozumím tomu že dnes vyčistit popřípadě zařadit příspěvky tam kam patří tak jak to dělali admi.ze začátku je nadlický výkon.Taktéž chápu že jsou to diskuzní stránky a každý má právo se vyjádřit ovšem někdy to aspoň mě připadá hlavně něco napsat ať mám poslední slovo.Mohl bych zde jmenovat ty kteří zde jsou prakticky od vzniku a bylo potěším číst jejich názory a zkušenosti a dnes, žádaný názor jaksi není na škodu těch méně zkušených.
Zřejmě to vypadá tak že f'orum sice navštíví proletí nové příspěvky buď jen velmi stroze vyjádří svůj názor nebo ihned znechuceně odchází.
Jeden čas bylo f'orum uzamčené pak znovu otevřené nepoučili sme se správci to nechali zřejmě úmyslně vlastnímu vývoji a výsledek je znát prostě guláš.
Toto téma je o přerušení přispívání a právě zde schází ta anketa proč jsi přestal diskutovat nebo omezil diskuzi.
Nepište příspěvky bez informační hodnoty. Příspěvek smazán. PetrM.

Ďakujem, neprispievam.

Vasilisa.
Nevím proč jsem PetremM byl zmrazen (před nedávnem zase přesunut z diskuze o článku v časopisu Včelařství do JEN TAK), nerozumím (když Louky napsal, že končí a já něco podobného, že to mohlo bez reakce Raula skončit mojim jediným příspěvkem v tématu Včelařské kurzy Milana Havelky a tak si dám přerušení pod heslem moudřejší ustoupí a vyklidí půdu jen pro jeden názorový proud. http://www.vcelarskeforum.cz/tema-Zmraze...#pid145172

Člověk chce jen napsat, že už víc rozumí tomu, proč mi narůstá od Milana Havelky palců dolů a reakcí, které nejsou na stejné vlně a za to dostanu upozornění, že TROLLOVÁNÍ JE ZAKÁZÁNO. DODRŽUJTE PRAVIDLA?

Loučím se s Vámi posledním příspěvkem pod nickem NB1 na VF Smile a až si přesunu všechny soukromé zprávy požádám již o zrušení přihlášení a jestli se rozhodnu pro návrat pod jiným přihlášením a nebo zůstanu jen čtenářem bez přihlášení to ještě nevím. Ukáže to až obsahový vývoj včelařského fóra.

Mějte se a ať se Vám všem, kteří jste četli mé příspěvky a dali někdy i palec nahoru ve včelaření daří.

P.S. a překážek se nelekejte Smile


Svéprávný a názorově svobodný včelař

Jaromír Ikavec




[Obrázky: hrdost.jpg]
Nerozumím, proč jsem musel být PetremM označen za trolla v tématu kurzy Milana Havelky a proto jsem se rozhodl zde již nadobro ukončit účast a zrušit účet. Když administrátor nebere má slova z příspěvků jako děkuji a omlouvám se ostatním, tak nemá smysl nadále mít účet na který je zaměřena pozornost a zvýšená ostraha v přesouvání a zmrazení příspěvků a omezení přispívat. Jak se říká: "moudřejší ustoupí" a nenechá si kazit Petrem Mirovským a nikým dalším své názory. Smile

Všem, kteří mé příspěvky četli, reagovali palcem nahoru a nebo vedli se mnou psanou diskuzi ať už přímou nebo nepřímou přes zprávy a e-maily přeji jen vše dobré. Smile

Jaromír Ikavec

ZuzkaH

Příspěvek od NB1, který nemůže přispívat pro omezení účtu ze strany administrátora a chce se s Vámi rozloučit.
Citace:Nerozumím, proč jsem musel být PetremM označen za trolla v tématu kurzy Milana Havelky http://www.vcelarskeforum.cz/tema-Zmraze...#pid144898 a proto jsem se rozhodl zde již nadobro ukončit účast a zrušit účet. Když administrátor nebere má slova z příspěvků jako děkuji a omlouvám se ostatním a ponechává zde jiným půdu pro rasistické vyjadřování viz. Tom.50 o barevných (i když v pravidlech má zákaz) pro lhaní jako předvedl Milan Havelka, když zde o mě šířil lži o udávání a pak se rozhodl mě palcovat dolu i u neškodného příspěvku viz. téma časopis Včelařství http://www.vcelarskeforum.cz/tema-Casopi...#pid144444, tak nemá smysl nadále mít účet na který je zaměřena zvláštní pozornost a zvýšená péče v přesouvání a zmrazení příspěvků a omezení přispívat. Jak se říká: "moudřejší ustoupí" a nenechá si kazit Petrem Mirovským a nikým dalším své svobodné názory. Smile

Všem, kteří mé příspěvky četli, reagovali palcem nahoru a nebo vedli se mnou psanou diskuzi ať už přímou nebo nepřímou přes zprávy a e-maily přeji jen vše dobré. Smile

Svéprávný a samostaný včelař
Jaromír Ikavec

P.S. e-mail nadále zůstává (nb1-vcelarske.forum(zavináč)seznam.cz) a kdokoliv budete mít v cestě nějakou včelařskou překážku třeba v podobě srážky s ČSV snažící se Vám znepříjemnit svéprávné a samostatné včelaření jsem Vám radou a zkušenostmi k dispozici (a nejen Vám).

[Obrázky: hrdost.jpg]
Referenční URL's