Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zmrazeno - Časopis Včelařství
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
(28.02.2015 10:59)Vítězslav Richtr napsal(a): [ -> ]
(28.02.2015 10:50)NB1 napsal(a): [ -> ]A O TOM JE (a to jsem článek ještě nečetl)

Ale chutě se k němu vyjádřím.Dodgy

ano vyjádřil jsem se a vlastně jsem to už několikrát četl a slyšel přímo (už i ten článek ve Včelařství - tak můžeš věnovat kontrolu jiným Smile ), protože je to totožné se skripty a informacemi, které při kurzu u Sedláčka každý dostane!!!
(06.03.2015 19:20)NB1 napsal(a): [ -> ]
(28.02.2015 10:59)Vítězslav Richtr napsal(a): [ -> ]
(28.02.2015 10:50)NB1 napsal(a): [ -> ]A O TOM JE (a to jsem článek ještě nečetl)

Ale chutě se k němu vyjádřím.Dodgy

ano vyjádřil jsem se a vlastně jsem to už několikrát četl a slyšel přímo (už i ten článek ve Včelařství - tak můžeš věnovat kontrolu jiným Smile ), protože je to totožné se skripty a informacemi, které při kurzu u Sedláčka každý dostane!!!

Na to,že mě ignoruješ,se mi dost věnuješ.Smile
Jen jsem chtěl dovysvětlit i těm kteří mě z nějakého důvodu nemusí, zesměšňují, uráží, osočují, napomínají ..., že jsem si mohl dovolit se s chutí vyjádřit k články i když v té chvíli jsem ho nečetl!!!! Smile
Pokud by jsi používal institut SZ,mohli jsme si to vyříkat tam a neotravovat tím ostatní. Fakt by mě zajímalo kdy jsem tě urážel,osočoval a zesměšňoval.
(06.03.2015 19:53)Vítězslav Richtr napsal(a): [ -> ]Pokud by jsi používal institut SZ,mohli jsme si to vyříkat tam a neotravovat tím ostatní. Fakt by mě zajímalo kdy jsem tě urážel,osočoval a zesměšňoval.

Jestli jsi zapomněl - Urážel jsi všechny, kteří zde nepějí ódy v příspěvku č. 1300 a vyjádří se s kritikou na dané téma. Jinak SZ jsi k mému příspěvku též nepoužil a neodpustil jsis zesměšňovat mé vědomosti k metodice Sedláčka! Tak to otravování není v tomto případě z mé strany. Odpovídal jsem k tématu.

Nebylo by lepší kdyby jsi a tobě podobní spíše diskutovali a vyjadřovali názor k Včelařství než ke konkrétnímu přispívajícímu?
(06.03.2015 20:22)NB1 napsal(a): [ -> ]Nebylo by lepší kdyby jsi a tobě podobní spíše diskutovali a vyjadřovali názor k Včelařství než ke konkrétnímu přispívajícímu?

A to Víťa rád.Tongue
To KaJi:
Já myslím, že slovo moloch není nehezkéBig Grin.
(13.03.2015 15:21)viceňa napsal(a): [ -> ]To KaJi:
Já myslím, že slovo moloch není nehezkéBig Grin.

Já na pálení dětí nevidím moc hezkého.


http://arachnne.blog.cz/1109/baal-moloch

Byl též nazuýván Moloch a byly mu přinášeny lidské oběti, které byly vrhány do rozžhaveného vnitřku jeho kovové sochy, přičemž matka obětovaného dítěte musela být tomuto obřadu přítomna a musela solu s kněžími zpívat kultovní písně.
To Kaji:
Myslím, že by stálo se nad sebou zamyslet Karlíku. Vrátím to tak kde to vzniklo:
"Demokracie je svoboda jednotlivce a ta končí přesně tam, kde začíná svoboda toho druhého."
Celé to bylo o vyjádření pocitu ze situace ve svazu. Ty nikoho nemůžeš nutit, aby dělal funkce, protože on nemusí pokud nechce.

P. scriptum:
Předpokládám, že místo sebereflexe si zase vypíchneš nějaké slovo a duchaplným příspěvkem z Čepelkova slovníku naučného postoupíš o další krok k počtu 6000 příspěvků.
Přeji hezký den všem.
Z přízpěvků pana Kajiho by měl člověk dojem, že kvalita je důležitější, než kvantita. Ovšem z jejich počtu by to ukazovalo spíše na soutěžení v počtu popsaných řádků. Nevadí, Klement Gottwald také nepsal na kvalitu, ale na množství a nakonec mu z toho vydali celé sebrané spisy.
Špatný přímer, KG byl už proti Leninovi slabota, jen 5 svazků. Čepička dokonce jen jeden. A to vybírali z rozkazů. To už šlo dolů z kopce. Smile
A četli jste Celinu od Brežněva? Já dvakrát. Něco jako Honzíkova cesta. Po rozvratu to dali do depozitáře.
KG mám doma! Taky to moc nedává smysl, jako když si vyfiltruji všechny přízpěvky uživatele Kajiho Smile ale podložit se Tím dá ledacos.
Co mají uvedení soudruzi společného s časopisem Včelařství?
Tak hezky zpět k tématu, pánové.
Omlouvám se pane moderátore, uvedení soudruzi nemají samozřejmě nic společného s Včelařstvím. Ani s. Moloch, o kterém se tu vypisuje (že by s.?!) Kaji, zjevně zde za to nenapomínaný, protože on může psát o čemkoliv kamkoliv a hlavně v libovolném množství, jsouc členem stejné názorové platformy jako Vy.
KaJi si vyslechne, až se potkáme osobně Smile Tak se vraťte k tématu, nechce se mi to promazávat.
Hlavně zamluvit vlastní chybu, že, Anatole? Což se ale těm, kteří neznají přechodníky, zde na VF bude odpouštět jen těžko Big Grin Takže by to chtělo přestat pavlačově kádrovat a vrátit se ke Včelařství. Mě by fakt strašně zajímalo, co je v něm nového, jestli tedy můžu prosit ... Wink
Jiří
Referenční URL's