Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Fotografie ke stažení zdarma i za honorář
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím přátelé. Přibývá zde na fóru kvalitních fotografů, kteří zachycují pěkné a kvalitní fotografie. Rád bych tímto otevřel nové vlákno a dal těmto umělcům prostor. Sám jsem si zkoušel pro své budoucí web stránky něco loni vyfotit, ale Murphyho zákony zafungují vždy (třeba špatné počasí), anebo to neumíme.
Budou-li za honorář autorovi, ať vkladatel vloží cenu a kontakt na sebe pro stažení vyšší kvality. Když jsem se pídil po cenách pro mou potřebu, třeba na web, stojí fotografie i kolem 100,-Kč. Nebojte se tedy si o peníze říct, ty Vaše fotoaparáty taky nestojí pár korun.
Bude li se někomu nějaká fotografie líbit, ať místo komentářů použije palec.
Něco do začátku a zdarma.
[Obrázky: DSC_0139.jpg]
Prosím Tě Jirko, dopiš k té fotce zda je zdarma pro uživatele nebo zda si nárokuješ autorské právo....to platí i pro další autory.
Doplnil jsem, a mám dotaz co mám udělat, aby se fotky neotevíraly tak velký? Aby byly na stránku, bez rolování?
Tímto vláknem jsi mi Tomáši udělal radost. Ne, že bych tu chtěl exhibovat, ale to focení včel je pro mě další rozměr včelaření.
foto je zdarma k použití
[Obrázky: CSC_0479.jpg]
To jsem rád,že tu máš prostor se realizovat. Máš velmi dobrý cit pro foto záběr. Nechci tu vlákno zaplňovat zbytečným textem....jen Tě požádám ... fotka opět ke stažení zdarma?
Ahojky ve spolek,
take pridam svoji trosku do mlyna.

LPS

P.S. ZDARMA
zdarma

[Obrázky: DSC_0432.jpg] [Obrázky: DSC_0458.jpg]

[Obrázky: DSC_0462.jpg] [Obrázky: DSC_0465.jpg]
Jen pro zajímavost, nestálo by za to /kto to ví/ psát čím (fotoaparát/ sklo) a jak fotíte (napč exp, clona, či zda automat)? Mě by to docela zajímalo, možná i jiné.
kdyz byla velká Žízeň...

ZDARMA

zdarma
Něco ze včerejška, zdarma
1/250 f 8,0 ISO 320 Nikon d3300 + Tamron 90mm F/2,8 MACRO1:1
Zatím si nastavuju pevně čas 1/250, clonu a citlivost nastavuje automatika. Budu zkoušet pomalejší časy 1/100, 1/125, 1/160 s větší clonou pro ostřejší snímky. Mám se co učit, foťák mám teprve 14 dní. Dosud jsem fotil analogovou zrcadlovkou.

[Obrázky: DSC_0486.jpg] [Obrázky: DSC_0488.jpg] [Obrázky: DSC_0505.jpg]
Zdarma

[Obrázky: DSC_0639.jpg] [Obrázky: DSC_0640.jpg] [Obrázky: DSC_0648.jpg]

[Obrázky: DSC_0684.jpg] [Obrázky: DSC_0664.jpg] [Obrázky: DSC_0673.jpg]

[Obrázky: DSC_0772.jpg] [Obrázky: DSC_0775.jpg]
Posílám z nedávného focení jednu modelku....
Fotografii nepřikládám, zato cennou radu mám - pro svůj včelařský web jsem použil pár fotek, co mi vyhledal google. Po čase se mi ozval pán s předžalobní výzvou na mimosoudní vyrovnání z důvodu nedovoleného použití jeho fotografie. Nakonec jsme se dohodli na 1.000,-Kč, za což jsem velice rád, neboť pán byl v právu a mohl si se mnou pěkně pohrát. Tak na to prosím dávejte pozor. Pro mě další životní zkušenost za přijatelnou cenu.
Tohle se mi taky stalo, ale předžalobní výzvy jsem jako fotograf posílat nemusel, vždycky jsme se nějak domluvili. Letos jsem začal fotit i u včel, jenom mě mrzí, že jsem nevyfotil roj v koruně stromu dřív, než jsem ho sklepnul do rojáku. Vůbec mně to v tom fofru nenapadlo.

První fotky od včel jsou na těchto stránkách:

http://www.susen.cz/?cube=galerie&c=21
Výsledky foto súťaže "včely okolo nás"
http://www.biospotrebitel.sk/clanok/2156...lo-nas.htm
Referenční URL's