Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zmrazeno - Buckfast
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
(12.07.2015 20:46)Jiří Matl napsal(a): [ -> ]podle mého názoru by si člověk měl za svým názorem, pokud jej vysloví veřejně, stát i svým jménem. Je to zdravé pro duši autora i pro okolní prostředí.

Milý Jiří , jsou členové fóra , kteří mé jméno znají . To co říkáš je sice poučné , ale jen odpoutává pozornost od toho , že ty o včelách nemáš moc co říct .
A taky o nich příliš nemluvíš . Já o nich mluvím .
Nemáš včelařsky čím argumentovat než tímto . Proto jsem rád , že jsou věci tak jak jsou a toto se takto ukazuje . Bez tohoto by to nevyniklo .
Proto sem my, co máme méně zkušeností, zištně Wink chodíme, abychom se od Vás zkušenějších něco dozvěděli ...
Ale od Vás, bohužel, se dozvídáme čím dál častěji jen jájínkovské arogantní výpady osobní povahy, ještě navíc zbaběle ukryté za anonymní nick. O včelách poslední dobou moc ne...
Jak byste tedy řešil současnou situaci, jež mně připomíná spíše dlouho neřešený chaos než byť jen náznak řádu. Je zjevné ze stále častějších a ostřejších polemik, že jde o téma aktuální, že je tak i chovatelé vnímají. Co tedy dál?
Jiří
(13.07.2015 8:48)Jiří Matl napsal(a): [ -> ]Ale od Vás, bohužel, se dozvídáme čím dál častěji jen jájínkovské arogantní výpady osobní povahy, ještě navíc zbaběle ukryté za anonymní nick. O včelách poslední dobou moc ne...

Jiří

Ale ano , informace , že českou kotlinu obývala smíšená včela atd. , je sice známa , ale je docela zásadní , měnící SPOUSTU věcí a náhledů .
Zase jsi to otočil a chceš abych hovořil já . Odpovídáš na otázku otázkou . Zase nemáš o včelách co říct .
Neposkytuji snad včelařsky slušné informace ? A ty házíš na stůl včelařsky NIC .
Hovoříš o např. organizačních a věcech , ale o včelách NIC . I ten NB1 je rád , že má včely na balkoně , že si je může užít stále a ty o včelách NIC . A už vůbec ne něco vlastního .
Jen mě soustavně chválíš a chválíš a ceníš , že nehodlám být včelřským politikem .
Ale o včelách NIC .
No - tak teď je to, myslím, už jasné ... Sad
Díky za poučnou zkušenost ...
Jiří ...
Referenční URL's