Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelařství Jašovi
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Včelařství Jašovi
www.vcelarstvi-jasovi.cz

Výroba úlů se zaměřuje pouze na tenkostěnné nástavkové úly. Které sami používáme a máme s nimi letité zkušenosti. Jak s použitím, tak s výrobou.

Mimo doplňkového sortimentu, jako jsou polystyrénové plemenáče a výhledově sluneční tavidla, nabízíme pouze dva typy úlů. Bohužel nejvíce žádaný čtvercový úl na rámky 39 x 24 a světovou klasiku Langstroth v české modifikaci se stěnou nástavku síly 25 mm.

Vše ostatní jako jsou oplodňáčky, přepravní bedny, rojáky atd. v nabídce nemáme.
Máte někdo zkušenosti s tímto výrobcem??
Mohu doporučit.Kupoval jsem u Jaše předloni a vloni Langa a jsou v pohodě. Rámky rovněž.Kvalitně vysušené dřevo(nekroutí se),dobré opracování.Nelze otevřít od zadu podmet jako třeba u Zeleného a j.(to mi vůbec nevadí) Je tam zasíťované větrací očko,kterým se lze kdykoliv podívat do podmetu aniž by se rušilo včelstvo.Zádlaby pro uchopení nástavku jsou ze všech stran,což je plus.Lehké plechové pozink. víko.Podložka na spad má z obou stran hranolky,.je to kvalitní výrobek.Ještě dodám,že nemám tu stavebnici,kterou na svých stránkách nabízí,ale úly přímo vyrobené jím.Mám od něho i oddělky.
Tak od pana Jase mam langy. Kvalita! I vysoke nastavky Jumbo se mi nijak nekrouti a zpracovani je spickove!
S nasí ZO jsme u Jasovych byli na navsteve, zajimave reseni spousty veci jsme videli... Smile
Velká spokojenost. Ty úchyty vyfrézované ze všech stran jsou ohromné plus, což člověk ocení po zkušenosti s nástavky bez nich nebo jen vpředu či vzadu. Od pohledu kvalitní práce, součástí dna je podložka na měl, což jsem ocenila. Dělá také parafínování, což je výborné. Kupovola jsem od něj i plemenáče a také spokojenost. Známý od něj má oddělky a je s nimi moc spokojený. S nimi já ještě zkušenosti nemám.
Komunikace příjemná, je ochotný. Po domluvě úly doveze až domů nebo je možné si vyzvednout u něj také téměř kdykoliv, když se s ním domluvíte. Má tam taky hezkou prodejnu, kde prodává standardní včelařské potřeby - loučky, mezistěny, bedny na odvíčkování a tak ...
Teď jsem koukala že taky dělá kotle na parafínování a nějaké lisy na vosk.
Mohu doporučit.
V plné sezoně jsem našel pouze jednoho dodavatele, a to pana Jášu.
V pondělí jsem objednal a dnes ve středu již kompletuji. Úl se mi moc líbí a objednávam obratem další.
ProchySmile
Já mohu také jenom doporučit - kvalita výborná, zpracování nástavků špičková, domluva solidní, dodání spolehlivé...
Referenční URL's