Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zmrazeno - Včelařské kurzy Milana Havelky - diskuse
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
I já děkuji Honzovi za fotky. Smile Už je mi více z fotek jeho stanoviště včelstev, rozmístění úlů, ukázka všech možných rámkových variant a nádobíčka na chov jasné, proč si s M.Havelkou v dost diskuzích nerozumím a není tam společná diskuzní nota.
a ty si s někym tady rozumíš? Big Grin nějak jsem to přehlídl
(18.05.2016 20:50)Louky napsal(a): [ -> ]a ty si s někym tady rozumíš? Big Grin nějak jsem to přehlídl

Raule tady ti tvé vtipy tak nejdou jako na FB včelařství tak se nepokoušej být vtipný.

Prostě včelařím a chci včelařit jinak než je na fotkách. Pro mě je pohled na natěsnané úly vedle sebe stresové a tak volím cestu po dvou s většími rozestupy a tvoření každého včelstva jako individuálního superorganismu - přilétající včely to rozhodně mají snažší v orientaci. Víc pokračovat nebudu.

Prostě včelaříme jinak (jiná víra a přesvědčení) a fotky mi to doplnili k obsahům příspěvků M.Havelky, které jsem dost četl, protože mi přišlo přínosné je číst oproti Raula na FB, kterého nedočítám a tak jsem za ně děkoval.
jelikož tohle je seriozní forum a jsou tu opravdový včelaři, né jako na fb samý začátečníci, tak neni potřeba dělat vtípky, tady je přes to pan Kohout Shy
Milan začátečníkům alespoň pomáhá a předává rady a proto mu tady děkují (a proto taky má smysl jeho příspěvky číst i když cestu máme jinou).

Ty tam hážeš na FB machra a pak tady vysvětluješ v cenách proč musíš mít prodejní cenu jak z výkupu. Víš prd s kým jsi tady v přístupu ke včelám rozumím, ale chceš překonávat Kohouta ve vtipnosti a nejde ti to.
já tu komentuju jednou za uherskej rok, takže asi se špatně koukáš.....a víc k tomu nemám......nebaví mě lidi jako seš ty, co jen vše kritizujou.....a víc už na tebe reagovat nebudu....zdar
A tak vzniká naprosto zbytečné zaplevelení jinak docela neutrálního tématu ...Sad
Jiří
(19.05.2016 19:31)Louky napsal(a): [ -> ]já tu komentuju jednou za uherskej rok, takže asi se špatně koukáš.....a víc k tomu nemám......nebaví mě lidi jako seš ty, co jen vše kritizujou.....a víc už na tebe reagovat nebudu....zdar

To jsi měl udělat hned a nedávat jakoby vtipnou reakci na můj příspěvek, který kritiku ani žádný osobní útok na Milana neobsahoval. Děkoval jsem Honzovi za fotografické zprostědkování a nahlídnutí pod Milanovu včelařskou pokličku, kde jsem našel rozdíly mezi mnou a Milanem (nikdy neberu peníze za oddělky, nevězním matky v izolatérech, nikdy nebudu dělat zásahy typu vyřezání posledního plodu, nikdy nedám včely do zhuštělé řady, nepoužiju oplodňáčky, nebudu testovat výrobcům chemii atd.). Mohlo tedy mé vyjádření začít i zároveň končit jedním krátkým příspěvkem.

P.S. OSTATNÍM SE OMLOUVÁM, že jsem reagoval na "pro mě" urážlivý Raulův vtip nebo atak k mé osobě.
Referenční URL's