Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Truhlářství Trunda
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Chtěl bych všechny přátele upozornit na neférové a dnes až vulgární jednání p.Trundy.Na jeho stránkách http://www.medova.cz jsem si objednal 8.3.2011 úly.Slíbil dodání do měsíce,až se naplní auto do našeho kraje.Tak jsem se po měsíci začal pozeptávat jak to vypadá,těšil jsem se že až bude čas nasadit medníky,budou včelky už v novém.Pokaždé jsem dostal odpověď že za týden.Dnes to vyvrcholilo tím,že má práce dost,zákazníky že nepotřebuje a nevím co ještě,v půlce hovoru to pan výrobce utnul,takže úly nebudou.Věřím že nejsem sám kdo naletěl slibům tohoto výrobce,cenově to vypadalo hezky,ale bohužel.
Ano i já mám špatnou zkušenost kterou jsem tehdy popsal zde-http://pupek73.blog.cz/0907/levne-ramky-za-hodne-penez
Není to tak dlouho co jsem četl od někoho že ho po dlouhém očekávání vyprovodil i s úly ze dvora.Přivezl mu tuším místo dřevěných sololitové a to zpracování prý HRŮZA!
takže buď rád Karle že nakonec nebudou.Wink
Nechtěl jsem to tu ventilovat,ale vidím,že ve firmě MEDOVA je to asi kolorit a né,že se něco občas nepovede.Já měl u p.Trundy objednané nástavky Langstroth. Poprvé přišly nástavky,u kterých jsem se nedopátral co to je vlastně za rozměr(myslel jsem,že je někomu věnuji).Langstroth to ale nebyl.Strůpkové folie,které jsem si k tomu objednal byly rozměrově na adamce.Nepasovaly tedy ani na ty paskvily co mi poslaly.(!?)Po telefonické domluvě s tím,že došlo k chybě mi bylo slíbeno,že mi pošlou znovu bez platby langstrothy,které jsem si objednal a správné folie k tomu.(Omluva žádná)No,musel jsem se připomínat a nějaký ten týden to trvalo,než mi to poslali.Přišly konečně objednané langstrothy.Hurá!! Sice nemají vybrání pro uchopení,sešroubované jsou na tupo,nástavky nesedí přesně na sobě,protože někomu kdo to smolil k sobě nelícovaly hrany a tak to vopálil bruskou takže jsou hrany samozřejmě do oblouku,no neva včely to zatmelí Sad,no a folie? Tak ty mi bohužel poslali zase ty samé jako při prvním případě.Na adamce. Undecided Mám úly od Jaše,Zeleného a z Včelařství Bělčice.Když to srovnám s výtvorem od firmy Medova,tak je to nebe a dudy. Poučil jsem se a objednávám si nástavky či rámky průběžně,takže mi nevadí když dlouho čekám.Od p.Trundy ale už nic neobjednám.
ty špatné zkušenosti jsou pouze s úly nebo i s dodáním věcí co nabízí v e-shopu? Pár věcí by se od něj možná šiklo, ale nerad bych experimentoval.
Pan Trunda se pravděpodobně za své výrobky stydí, protože má na svých stránkách upravené fotografie langů z nabídky pana Zeleného.Big Grin
No - a k tomu pravopisné chyby a obraty jako kontrola letního spadu varoázy ... Já vím, jsou to prkotiny, ale pro některé zákazníky je tohle konečná ...
Přesně tak, je to prkotina, ale člověk si udělá obrázek. Také jsem uvažoval o nákupu u něj, ale když jsem viděl ty fotky od pana Zelenýho jen upravený docela "nepěkným" způsobem, hned jsem si řikal, ruce pryč. To mi přijde úplně na hlavu, proč obchodník na propagaci svých výrobků používá cizí fotky a když už, tak s nimi neudělá lepší úpravu, aby to nebylo poznat..
Tak to moje pozdní dodání Máji je jen prkotina Sad
(12.05.2011 19:28)Bobr napsal(a): [ -> ]ty špatné zkušenosti jsou pouze s úly nebo i s dodáním věcí co nabízí v e-shopu? Pár věcí by se od něj možná šiklo, ale nerad bych experimentoval.

Já mám zkušenosti jenom s nástavky,ale já bych ten obchod nedoporučoval.Pošle Vám něco jiného a ještě to z něho budete dolovat.Co se týče ostatních věcí pro včelaření ,tak já nakupuji u firmy VCEST
( http://www.vcest.cz/obchod/index.php ) a vše bez problémů.
Ještě k tomu Trundovi,vůbec se neobtěžoval mi poslat se zbožím doklad.
OK na experimenty není čas Wink
Mne na jeho stránkách překvapilo, že v jeho včelařské prodejně si múžete zakoupit například vojenský rýč, reproduktory AKAI anebo třeba úsporné žárovky. Múj dojem z toho je ......Univěrmág továryšči..... nebrat.
Nevěřil bych, že něco takového v obchodě ještě existuje, resp. že ještě obchod toho pána existuje... šílené zkušenosti vás všech.
Honza
Jak praví staré přísloví, zadarmo drahé, takže tak Exclamation
No vidím,že toto vlákno ještě funguje.Dlouho jsem tu nebyl a tím,že to tu někdo obnovil jsem nakoukl a co nevidím, pan Trunda mi dal mínusový bod. Smile Nevím za co. Smile Asi za tu trpělivost co jsem s ním měl. Smile Jen pro info,protože mnozí nakupujete určitě i nějakou tu "zeleninu" různě,podobná firma jako p.Trunda ve včelařině, existuje i v zahradnictví a je to firma Konvičková .Dokážu pochopit,že se něco nepovede a že někdo něco zvoře,ale pokud to trvá stále,tak je to.....divné. Big Grin
p. Trunda nabízí své "díla" i přes společnost H Dveře
Byl v MV před časem inzerát na prodej webu medova.cz s vysokou návratností investice. Pokud moje paměť slouží. Mohli jste to pánové koupit a vést k lepším zítřkům. Smile
Poškozenou doménu koupit? Proč,když mohu koupit novou,kterou si nikdo nespojuje se špatnými zkušenostmi. Jinak ww.medova.cz je v inzerci na prodej už po několikáté.Všiml jsem si toho.Mít ty prachy,tak rozhodně nekoupím http://www.medova.cz Big Grin
Ahoj přátelé
děkuji za výbornou recenzi.Ruším objednávku
(13.05.2011 9:22)Jan Valeš napsal(a): [ -> ]Přesně tak, je to prkotina, ale člověk si udělá obrázek. Také jsem uvažoval o nákupu u něj, ale když jsem viděl ty fotky od pana Zelenýho jen upravený docela "nepěkným" způsobem, hned jsem si řikal, ruce pryč. To mi přijde úplně na hlavu, proč obchodník na propagaci svých výrobků používá cizí fotky a když už, tak s nimi neudělá lepší úpravu, aby to nebylo poznat..

Víte příteli, marasmus dnešní doby, kdy všichni okrádají všechny a snaží se je nachytat a tedy i to, jak se dotyčný chová v tomto konkrétním případě je způsobeno přesně tím, co na sebe prozrazujete i vy. Vy vlastně říkáte: "Krást se může, ale musí se to udělat tak šikovně, aby to nikdo nepoznal."

Nic ve zlém. Vy máte stejně pokřivené hodnoty jako je morálka a tedy netuším proč zrovna vy se nad dotyčným vykukem pohoršujete.

A povšimněme si jak tu někdo říká, úly jsou od dotyčného mizerné, ale jiné věci v eshopu by se šikly. No a i on je viníkem tohoto hnusu. Od darebáka by si nikdo neměl vzít nic jen proto, že to je darebák třeba i jen v jediné ze sta věcí. Pak se nedivme, že svět je v těchto vztazích tak ohavný. Vytváříme jakousi společenskou objednávku, kdy všichni myslí, že krást a podvádět je normální.

A už vidím jak se tu na mě sesypou ti všichni Richtrové, Matlové, bobkové, Kohouti (jeho příspěvky nevidím) a další "normální" a budou o mně psát, že jsem exot, troll (ani nevím co to je) a jiné krásnosti. No ano, jsem jiný než dav a jsem tomu rád a věřím, že nejsem sám. Škoda je, že ti druzí, co ještě zůstali slušní většinou raději mlčí než aby snášeli útoky normálních moderních lidí.
Tak nevím, mám z vás takový divný pocit. To co píšete, je v zásadě pravda, ale taková úřednická. Možná je v určitém smyslu lepší upravovat cizí fotky na internetu, než pořád navozovat kolem sebe konfrontační a protivnou atmosféru. Pokud vám jde o příjemné společenské ovzduší a o morálku, proč tolik kverulantství?
Stran: 1 2
Referenční URL's