Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.


Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Autor Zpráva
Radek Krušina Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 276
Připojen(a): 21.10.2010
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #1
Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Již dva dny se mi nedá přihlásit do VMS.
Má ještě někdo tento problém?
Nebo je to rukama. Blush
Hlasování: Josef Křapka (+1)
31.07.2012 8:18
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Pavel Sklenář Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 632
Připojen(a): 26.11.2011
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook
Příspěvek: #2
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Mě také ne. Píše jim to takovou hatmatilku a nejde nic.

Langstroth 3/4,převážně Singer, Podkrkonoší - 340 mnm
Pakliže kvalita mého příspěvku je chabá, obsahuje divné větné spojení a špatnou a zmatenou diakritiku, tak netrpím novou chorobou, ale píši z tabletu a jsem rád, že jsem rád.
31.07.2012 9:20
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
PetrM Offline
Administrátor
*******
Administrators

Příspěvků: 2.712
Připojen(a): 07.09.2009
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook Google+ YouTube
Příspěvek: #3
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Problémy stále přetrvávají? Já se přihlásím bez problémů.

Langstroth 2/3 – Praha (227 + 245 + 258 m n.m.) + Kokořínsko (278 m n.m.)
31.07.2012 12:58
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Pavel Sklenář Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 632
Připojen(a): 26.11.2011
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook
Příspěvek: #4
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Já už také. Takže ok.

Langstroth 3/4,převážně Singer, Podkrkonoší - 340 mnm
Pakliže kvalita mého příspěvku je chabá, obsahuje divné větné spojení a špatnou a zmatenou diakritiku, tak netrpím novou chorobou, ale píši z tabletu a jsem rád, že jsem rád.
Hlasování: Josef Křapka (+1)
31.07.2012 13:25
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Radek Krušina Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 276
Připojen(a): 21.10.2010
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #5
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Už je to OK.
31.07.2012 14:49
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
DaKo Offline
Member
***

Příspěvků: 55
Připojen(a): 23.05.2010
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #6
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Jdou Vam mazat vcelstva z VMS? Kdyz v prehledu kliknu na ikonu "smazat vcelstvo" v radku se vcelstvem, ktery chci smazat, vyskoci na me okno s dotazem "Opravdu smazat vcelstvo?", kliknu OK, pak se stranka obnovi ovsem to vcelstvo ktere jsem chtel smazat tam porad je.


edit: tak uz jsem na to prisel, je potreba nejprve smazat veskere zaznamy spadu u daneho vcelstva a pak to teprve jde smazat

3xVN+NN, 2 x oddelky na langstroth, alt: 300m.n.m
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.06.2013 10:09 od DaKo.)
01.06.2013 10:03
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Jiří Matl Pryč
Posting Freak
*****

Příspěvků: 5.628
Připojen(a): 10.11.2009
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno

Facebook
Příspěvek: #7
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS

Cattus amat piscem, sed non vult tangere flumen ... / Po rybce kočič moc touží, však do vody jít se mu nechce ...
Jiří (39x30 (24) x 11 + 39 x 17 x 11)
01.06.2013 10:31
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Ozi Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 478
Připojen(a): 30.07.2013
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #8
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Často vkládám spad, často dostávám toto:
HTTP Status 500 - access permitted

--------------------------------------------------------------------------------

type Exception report

message access permitted

description The server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.

exception
javax.servlet.ServletException: access permitted
cz.framework.utils.RequestFilter.doFilter(RequestFilter.java:26)
org.apache.struts2.dispatcher.FilterDispatcher.doFilter(FilterDispatcher.java:41​6)
org.springframework.orm.hibernate3.support.OpenSessionInViewFilter.doFilterInter​nal(OpenSessionInViewFilter.java:198)
org.springframework.web.filter.OncePerRequestFilter.doFilter(OncePerRequestFilte​r.java:75)
org.displaytag.filter.ResponseOverrideFilter.doFilter(ResponseOverrideFilter.jav​a:125)
cz.framework.utils.RequestEncodingFilter.doFilter(RequestEncodingFilter.java:35)​



note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/6.0.37 logs.

> Don't Worry, Bee Happy
> Singer-Lang 2/3 Matela-plast Žák
> 224 m n.m. - Pardubice
30.11.2013 17:03
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
PetrM Offline
Administrátor
*******
Administrators

Příspěvků: 2.712
Připojen(a): 07.09.2009
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook Google+ YouTube
Příspěvek: #9
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Předal jsem chybovou hlášku vývojářům.

Langstroth 2/3 – Praha (227 + 245 + 258 m n.m.) + Kokořínsko (278 m n.m.)
30.11.2013 19:01
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
LukasM Offline
Member
***

Příspěvků: 105
Připojen(a): 27.10.2009
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Příspěvek: #10
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
(30.11.2013 17:03)Ozi napsal(a):  Často vkládám spad, často dostávám toto:
HTTP Status 500 - access permitted

Dnes byl proveden další upgrade, kde bylo opět vychytáno pár "vnitřních chybek". Při prvním přístupu na web VMS (po předchozím přihlašování do staré verze) je možná důležité použít REFRESH - klávesa F5. Bez "refreshnutí" webu může vyskočit chybová hláška.

Snad by tento nový upgrade mohl pomoci citovaný problém vyřešit.
Hlasování: Mlha (+1)
10.12.2013 23:26
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
zdenda Offline
Member
***

Příspěvků: 119
Připojen(a): 22.03.2012
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #11
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Mám menší problém. Když jsem si zvětšil mapu, zjistil jsem, že me stanoviště v Havířově Prostřední Suché, se v mapě nachází mezi obcemi Vratimov a Hrabová. Katastr je přímo v Prostrdni Suché. Myslel jsem si, že pozici stanoviště určuje PSČ. Může se to nejak spravit.
28.01.2014 8:18
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Pavel Sklenář Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 632
Připojen(a): 26.11.2011
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook
Příspěvek: #12
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Pozici mas podle GPS souřadnic, které tam zadavas. Pak je to přesné cca na 10-100 metru. Mas tam na to pole. Podle PSČ jsem to nikdy nedával. GPS bude přesnější.

Langstroth 3/4,převážně Singer, Podkrkonoší - 340 mnm
Pakliže kvalita mého příspěvku je chabá, obsahuje divné větné spojení a špatnou a zmatenou diakritiku, tak netrpím novou chorobou, ale píši z tabletu a jsem rád, že jsem rád.
Hlasování: PetrM (+1), Zdeněk Brentner (+1), KaJi (+1), Jiří Matl (+1)
28.01.2014 8:32
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
zdenda Offline
Member
***

Příspěvků: 119
Připojen(a): 22.03.2012
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #13
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Děkuji, zřejmě jsem udělal chybu při zadání. Hned to opravím. Smile
30.01.2014 0:13
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Bobr Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 735
Připojen(a): 26.04.2011
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #14
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
lze tam polohu určit i přes mapu kliknutím na místo které chceš mít jak stanoviště

Svépravný včelař / Jihlava / 550 mnm / Langstroth 159 / Langstroth 39*24 / Medná kravka / Klát

30.01.2014 17:34
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
zdenda Offline
Member
***

Příspěvků: 119
Připojen(a): 22.03.2012
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #15
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Už to funguje, jak má. Prostě špatný zadané souřadnice v stanovišti. Objevil se mi další problém. Zadal jsem nové stanoviště, ačkoliv neexistuje. Nemohu ho zrušit. Údajně podle návodu to nelze. Tak jsem ho učinil alespoň neaktivní. Dá se tedy nějak smazat? Sad
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31.01.2014 5:09 od zdenda.)
31.01.2014 5:07
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
danrycka Offline
Member
***

Příspěvků: 155
Připojen(a): 06.09.2013
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #16
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Pokud přistupuji na vms z tabletu, nezobrazí se mi žádná stanice. Při načtení mapy pouze probliknou a nic víc. Máte někdo nějakou radu co s tím? Díky

Českomoravská vrchovina 500 m n.m.
Lang 2/3
19.03.2014 22:11
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Ozi Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 478
Připojen(a): 30.07.2013
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #17
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Prosím opravit/přegenerovat graf - id stanoviště 90038156

Ď

> Don't Worry, Bee Happy
> Singer-Lang 2/3 Matela-plast Žák
> 224 m n.m. - Pardubice
28.04.2014 8:24
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Pavel Sklenář Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 632
Připojen(a): 26.11.2011
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook
Příspěvek: #18
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
1.Dneska mě to po dlouhé době zase skáče do jiných jazyků. Zadám spad a pak je to anglicky. Tak jedu další spad v angličtině, dam odeslat a je to slovensky. Odhlášení, přihlášení nepomůže. Jen natvrdo kliknutá na CS, ale je to krátkodobé.

2.Když jsem zadal spady, tak jsem zohledněny v celkovém součtu /souhrn na začátku se o tu zadanou hodnotu zvýšil/, ale v tabulce ne - k příslušnému datu.Tam je nula. ukazuje mě to jen asi u třech včelstvev.
Já jsem před tím dával zobrazování,ale to jsem překontroloval. To je ok. Navíc, starší hodnoty vidět jsou. Tak nevím, kde jsem se uťápl, nebo při zadávání to zrovna zakolísalo?...

Langstroth 3/4,převážně Singer, Podkrkonoší - 340 mnm
Pakliže kvalita mého příspěvku je chabá, obsahuje divné větné spojení a špatnou a zmatenou diakritiku, tak netrpím novou chorobou, ale píši z tabletu a jsem rád, že jsem rád.
03.08.2014 10:54
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Petr Topiarz Offline
Member
***

Příspěvků: 206
Připojen(a): 08.11.2009
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #19
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
[Obrázky: Sn_mek_obrazovky.jpg]

Přátelé, chtěl jsem zanést do VMS dnešní spady, na mapě žádné stanice.
21.11.2014 17:10
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Pavel Sklenář Offline
Senior Member
****

Příspěvků: 632
Připojen(a): 26.11.2011
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook
Příspěvek: #20
RE: Problémy s Varroamonitoring systémem - VMS
Mám to stejné. Naštěstí všechny údaje tam mám. Zadávat lze. Když si otevřu své stanice, tak na mapě jsou. Ale Ostatní také nevidím - na souhrnné mapě.
Jinak, jazyky stále občas zlobí. No, buď to dodělám v polštině, nebo si nahoře musím vždy kliknout na jazyk CS. A to třeba i 3x během zadávání. Ale, jak říká klasik: na funkci to nemá vlivBig Grin

Langstroth 3/4,převážně Singer, Podkrkonoší - 340 mnm
Pakliže kvalita mého příspěvku je chabá, obsahuje divné větné spojení a špatnou a zmatenou diakritiku, tak netrpím novou chorobou, ale píši z tabletu a jsem rád, že jsem rád.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.11.2014 19:25 od Pavel Sklenář.)
Hlasování: Milan Havelka (+1)
21.11.2014 19:23
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 


Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Varroamonitoring systém - VMS - dotazy PetrM 71 19.863 24.01.2016 20:03
Poslední příspěvek: Víťa Vydra
  Varroamonitoring systém - VMS - FAQ - často kladené dotazy PetrM 20 14.033 28.04.2013 10:53
Poslední příspěvek: PetrM

Skok na fórum:


Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)