Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Náměty pro zlepšení fóra
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
A neboooo tuhletu melecitozu stravime a pokud se z toho dal nepokalime,tak se z toho vyprasime jako vzdycky,zivot pujde dal v zajetych narizenich a opatrenich dle vyhlasek fora a jejiho predsedy. A kdyby se to chtelo rojit,.....
Vážení, jak zde již psal Petr, jedná se o fórum a jakékoliv třídění, mazání, expirování, dělání výcuců, výtahů, rešerží, souhrny citací atd je nad lidské síly. A pokud se k této časově náročné mravenčí práci odhodlá, tak to schytá ze všech stran, protože jedni budou tvrdit, že schválně ve výcucu nechal nic neříkající příspěvky a promazal hodnotné příspěvky. Prostě se smiřte s tím, že fórum není odborná kniha, která má úvod, seznam kapitol, obsah a doslov. Pokud chcete něco nastudovat tak šánhěte po literatuře a fórem se např. nechte nasměrovat jakou literaturu a kde a za kolik sehnat. Naopak zde se můžete dozvědět jak na koho ta kniha působila a jak jí kdo (subjektivně) hodnotí, popř. jak se komu metody v knize popsané osvědčily.

A aby jste si uvědomili, že takto fungují všechny fóra, nejen to včelařské, přečtěte si tento vtípek:
http://www.hlody.cz/legracky/vypisleg.php3?namb=30
tak se holt smiřte s tím, že to tu občas vypadá jak handrkování v diskusních skupinách Usenetu...
Nešlo by tlačítko "ohlásit" umistnit jinam, a nebo, po kliknutí ještě požadovat potvrzení? Proč se ptam. Hodně na forum chodim z tabletu a telefonu ( a je nás tu určité víc) a když roluji příspěvky, tak se me stává, ze nechtěně zmacknu " ohlásit". Zrovna před chvilkou jsem zas něco ohlasilConfused - pardnon.Rolleyes
Když se pretapnu na odpovědět, atp., tak to nevadí, ale tady je to nějak - šup a je to.
Pakliže to nepůjde, tak se moc omlouvam, když budu furtum něco hlásit. Není to zamerWink
Umístit jinam by šlo, ale bylo by to zbytečné. Navíc po kliknutí na tlačítko [i]Ohlásit[/i] se otevře nové dialogové okno, kde se musí doplnit důvody ohlášení a teprve pak se ohlášení odesílá.
Tedy se nic nestalo a zatím jsi, pokud vím, nic neohlásil Wink
Tak to je v pohodě. Když by přicházela nesmyslná oznámení, tak bonzuju omylemSmile Smile DikSmile Smile
Poprosil by som Adminov , nech sa zamyslia nad článkami pána ,,Merkuri-ho", páni zvážte, sme tu seriózny ľudia, ale ja už tohto pána za včelára nepovažujem, jeho posledný príspevok v ktorom porovnáva včeliu matku z potkanim, super výnosy medu, pančovanie medu......atď. Nie som sudca , ale ani hlupák , tento človek si z nás robí bláznov....jemne povedané, ak znevažuje skúsenosti Vás ktorí ste zakladali toto fórum a aj nás ktorý Vám veria a ctia si Vašu obetavosť, stojí Vám zato publikovať tieto nezmysly????
Rasťo, já si myslím, že Merkuriho by tu normálně měli nechat. Protože spousta lidí, kteří měli strach napsat něco do fóra, nebo se necítili na to, aby něco napsali, z důvodu, že si nevěřili, nebo aby se neztrapnili......se teď cítí úplně v pohodě.....protože napsat větší "blbosti" než se daří Merkurimu už nejde.Big Grin
Včelařské fórum není cenzurováno a nikomu nebráním sem psát. Tedy pokud se jedná o včely, včelaření a vše kolem toho.
Každý ať si udělá názor na toho kterého sám. Je to svobodná vůle každého, vybrat si, co chce číst, co chce přeskočit, na co chce reagovat.

Každý ve svém Panelu uživatele má stránku Seznam přátel a tam si může do seznamu ignorovaných lidí přidat koho chce.
Pak se mu příspěvky těch dotyčných "smrsknou" na jednu řádku s textem

Obsah této zprávy není vidět, protože Xxxxx je na vašem seznamu ignorovaných lidí. Zobrazit tento příspěvek
Prosím nenavrhujte ŽÁDNÉ ZÁKAZY a CENZURY - to nevede ke zlepšení fóra!!! Nechme VČELAŘSKÉ FÓRUM možnost nejednotnosti v názorech - PILÍŘ JEDNOTNOSTI NECHME ČSV!
Raději používejte seznam ignorovaných lidí, jestli jste s jejich příspěvky nespokojeni a nejsou Vám přínosem.
O tom zozname som sa dozvedel až teraz, to že ho použijem neznamená že som zmenil názor na sapôsob sebareprezentácie tohto človeka, poviem to tu na rovinu, keby som pred rokom toto čo tu píše ,,Pán Merkuri" čítal , povedal tunajším včelárom a tí by ma vysmiali , asi ťažko by som dnes včeláril, dnes po svojich skúsenostiach viem že píše bludy, ale vcíťte sa, do kože začiatočníka ktorý tu číta porovnania potkana a včel. matky,výnosoch.......atďConfusedConfusedConfused
Je škoda, že někdo takovými příspěvky kazí poměrně solidní informační portál. Já tu před dvěma lety našel spoustu stěžejních rad a nápadů. Nyní už jedu podle toho, co vyhovuje mě, ale pro začínajícího, který neví nic, to byla výrázná pomoc.

Možná by některé příspěvky, které nejsou zcela pravdivé nebo se jejich pravdivost blíží nule, mohly mít nějaké označení od admina nebo tak něco. Aby i začínající viděli, že tahle informace je sci-fi a aby se podle toho neřídili.
Já bych Karocha a Merkuriho necenzuroval.
Mates,načo by mal admin fóra označovať čo je sci-fi a čo nie,to by narobilo len ďalšie problémy.Zober si to takto,začínajúci včelár ak nie je blbý sa nenechá pomýliť,nakoľko ak číta,tak si prečíta i reakcie ostatných a musí mať preto jasno.
Ak si čítal to vydarené oplodnenie matky a reakcie ostatných, ktorý blbosť nenechajú bez povšimnutia,tak musí mať jasno každý.
A význam to určite malo,aspoň začínajúci dostali vysvetlenie napr. aj od Turčániho či ostatných ako to vlastne je,myslím že to bolo poučné. Ak napíšem já nejakú blbosť,tak nemôžem tiež čakať že zostane bez povšimnutia,veď sú tu všetci ostatný a dali by to svojim príspevkom jasne najavo a tak je to vo všetkom.
(07.11.2013 23:24)MatesP napsal(a): [ -> ]Možná by některé příspěvky, které nejsou zcela pravdivé nebo se jejich pravdivost blíží nule, mohly mít nějaké označení od admina nebo tak něco. Aby i začínající viděli, že tahle informace je sci-fi a aby se podle toho neřídili.

Jak bych měl tyto příspěvky označovat bez případného ověření? Jasně, dodatečné oplodnění vajíčka v plástu přesně jednou spermií by se dalo takto označit i bez ověření.
Ale pak se ozvou další, že třeba 270 kg ze včelstva je lež a "Admine označ to!". Pokud budu férový, sednu do auta, pojedu k dotyčnému včelaři a počkám si na medobraní a budu kontrolovat těch 270 kg. A podle toho to označím, nebo ne. To mi to označování přijde pěkně draho. Sad
Označovat lživou informaci bez ověření skutečnosti nelze. Tedy alespoň ne v mém případě.

U lidí předpokládám určitou míru inteligence. Jsou snad natolik rozumní, že si nepřečtou jen jeden příspěvek, který ihned budou brát jako nezpochybnitelný fakt, ale přečtou si i další názory a podle toho si vytvoří svůj vlastní názor na danou věc.
Někdy je nejlepší rada IGNOROVAT než CENZUROVAT a POŽADOVAT VYPÁLENÍ CEJCHU!
Petra nám nepřetěžujte ať taky může VČELAŘIT a pořádat PŘEDNÁŠKY, kde jistě informace budou z hlediska odbornosti v pořádku.
Naučte se taky rozlišovat ZDROJ INFORMACE a nevěřit všemu co je na internetu!!! Taky zapojit vlastní mozek, aby jsme se za chvíli nesoudili jako v Americe za každou hovadinu (viz. sušení psa v mikrovlnce).
Z vývojového hlediska je dokonce nutné být atakován nesmysly, aby si každý sám upevňoval úsudek o sdělovaných věcech, cenzůra i v tomto případě vychovává hlupáky.
prave kvoli tej cenzure odisli slovaci sem, tak budte rad ze ju tu nemate, a ze mate hlavu na krku a nieco v nej, cim sa rozlisuje dobro, zlo, blbost, pravda, sranda, a hlavne odbornost.
Som rad ze vam nevadi nasa slovencina a ze sa neskrieme o pomlcku. xixi Stranky su super a to je podstatne. BRATIA
Pokud příspěvky nebudou porušovat pravidla fóra, zákony ČR, autorské právo, dobré mravy, nebudou vulgární atp. nebudou žádným způsobem regulovány ani cenzurovány.
(06.11.2013 23:24)Rasťo 71 napsal(a): [ -> ]Poprosil by som Adminov , nech sa zamyslia nad článkami pána ,,Merkuri-ho"...
...stojí Vám zato publikovať tieto nezmysly????

Už jsem na to přišel. Merkuri je zlepšení fóra abysme tu do jara vydrželi. Merkuri jsou admini.
A zase to prasklo, tady se nic neutají ....
Referenční URL's