Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelařské vtipy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
(12.09.2014 13:02)Jiří Matl napsal(a): [ -> ]Heslo: Kdo se směje naposled.
Kdo se směje naposled, ten má dlouhý vedení Smile
Tvrdil, že chce vyšlechtit včely s malou zimní spotřebou. Nemohl však pokusy úspěšně dokončit, protože mu včely do jara uhynuly.
Včelařství - leden 1968
To mi připomíná ten vtip o cikánovi, který se chlubí, že odnaučil koně žrát. Ale že měl hroznou smůlu, kůň už to skoro, skoro uměl ale chcípnul.
Pacient leží na lůžku,obě ruce v sádře,polonahý volá sestru: "Sestři,na žaludu mi sedí včela,rychle ji odežeňte,než mě bodne." To já nemůžu,jsem alergická na včelí pichnutí!" " Tak ji aspoň setřepte!"Sestra vezme úd do ruky, a třepe s ním. Po chvilce pacient: " Děkuji,ustupte,včil ji sestřelím sám !!"



Dva starší,slerotičcí včelaři,sedí na zahrádce,pozorují cvrkot na česnech,popíjí medovinu a vzpomínají na válku.Tu jeden se drbe ve vlasech,a praví:Tak ti nevím,dostal jsem kulku mezi lopatky,nebo lopatkou mezi kulky???"
Tento vtípek již někdo napsal,ne vsak celý,takže bych ho doplnil.Jak se řekne maďarsky :
včela - seremed
vosa - neseremed
čmelák - neseremed turbo
sršeň - neseremed turbo agresiv
http://zurnal.pravda.sk/fenomen/clanok/3...-adoptuju/
26-tisic eur za desat ulov, to je kurva zly vtip Big Grin
..nehovoriac o tom,že v mestách si žijú kľudným životom desiatky včelstiev vo všelijakých možných aj nemožných dutinách,aj bez rôznych grinpisáckych tunelov..
Pracuji ve zdravotnictví a občas se mi doma válí faktury od různých zdravotnických firem. No a tuhle mi manželka říkala....to jsem ani netušila, že jsi koupil něco do včel za 14.000,- !!! A já na to ????? cože??? A rychle jsem pátral v paměti co to asi mohlo být Big Grin.....Jak jsi na to přišla???? No na stole leží faktura od MED+ !! Shy Takhle se to fakt píše....
(30.09.2014 23:04)meresjev napsal(a): [ -> ]http://zurnal.pravda.sk/fenomen/clanok/3...-adoptuju/
26-tisic eur za desat ulov, to je kurva zly vtip Big Grin

Jo i na Včelách se dá tímto Vydělávat jak tak koukám,nicméně tohle už hraničí tak nějak s Tunelováním Lidí co do toho Nevidí.....
To není vtip, to jsou GreenPeace, to je takový způsob bezpracného podnikání výběrem příspěvků a dotací (i od konkurenčních firem, kterým rozvoj jiného podnikání vadí) a organizováním adrenalinových zážitků. Mimo jiné i proti GMO a čemukoli, na co se dají nablbnout lidi. Smile
Chtěl bych od srdce poděkovat tomu člověku, který uviděl otvor ve stromě, ze kterého vylétaly mraky včel a řekl si - ty malé bodavé a vzteklé mrchy určitě chrání něco velmi cenného!
Nevím, jestli to patří sem, nebo do vlákna o moru, ale odposlechnul jsem to u vedlejšího stolu. Bavili se dva starší včelaři cca 70let o tom co dávají do kuřáku:

1: No já tam dávám chrast, to je na kleštíka, pěkně po tom padá.
2: Já dávám marijánku, XXX s tím vyléčil mor
1: Taky sem to zkoušel, měl jsem pár buněk co se mi nezdály, ale nefungovalo to
2: To nesmíš sušit tu co roste v lese, vem si od vnuka...
ta Mariána není hloupý nápadBig Grin
To zkusím, veselý včelař i včely...... to bude zábava. Big Grin
No jo, ale vnuka zatím nemám, tak asi budu muset zajít za dědou Big Grin
Pravdu díš ... Mladí dynamici - staří revmatici ... Ti vědí, jak na to ... etc. ...
Jiří
..ak budú mať výnosy medu takú tendenciu ako posledné roky a pridajú sa k nim úhyny ako tento rok,a budú to chcieť včelári v pohode ustáť,tak mariánka bude neodkladnou súčasťou ich výbavy Smile
Úchylný podzim 2014

Baví sa zabíjaním včelstiev
Prečo mi môj antivírusový progam, pri otváraní prílohy mailu od SZV, vypíše, že odosielateľ nie je dôverihodný ?
Referenční URL's