Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Aktuální dění v ČSV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Tini, to je o odvaze to měnit.
Svět mění odvážní. A vím o ZO co se vzchopily.

Dnes jsou předpisy SVS takové, že nemusíš být v SVS - tedy léčit komisionálně s ČSV - to dřív byl bič na odpadlíky.Cool
Co je nutí to podporovat? Svoji poslušností to schvalují. Myslím, že po vystoupení prvních deseti ZO by se věci začali hýbat i v K8.

Já znal dobré party v ZO KSČ (to říkali když jsem se jich zeptal, proč nadávají na Bilaka jsou s ním ve straně a na Rusáky okolo) a dokonce jsem slyšel i o jedné dobré partě v Lidových milicích. Co ti si na "výletech" užili za srandu a odpočinuli od práce i manželek.
Fajn kluci.
To již bylo měnitelů!!!!
A stále to není ono?
KaJi, ono se dá měnit, když převažují cca třicátníci, ale co bude měnit struktura 50+, tam patřím taky věkově a v mém věku než něco měnit, to raději samostatně. Sám nemám potřebu se organizovat, to jsem si v životě užil dost. Tak až převáží mládí, tak přijdou i změny.
Hele, padesátka je ten nejlepší věk, hlava tak nějak ještě pracuje, tělo tak trochu ještě slouží, iluze protříděny střety s realitou. Tedy až na výjimky.
Vpřed, padesátky, ukažte to těm třicítkám! Už třeba víte, jak ...Big Grin
Jiří
Jiří, moudrost přebila ambice Cool
Již i ČSV připustilo,že se je možnost přihlásit na registraci u Farmář /viz. Včelařství.cz/.
Pouze jeden problém nastal kdy jsem byl požádat o heslo.
Nikdo nevěděl jak?A furt my tvrdili a nabízely něco jiného.
Po optelefonovávaní, asi půl hodiny,to bylo za pět minut hotovo.
A co z toho plyne za poučení ?
Byl jsem v Šumperku první.Ale ochota byla - spokojenost.
A pro zasmátí............Když jsme to vyřešili,tak přišla jedna osoba s rozpisem na školení.A hádejte jakém?
Jeden bod byl zrovna o registraci včelstev.
Přitom zákon vyšel k 31. 8. 2016. F.V.
Kohoute, já vůbec nechápu co mi píšete v příspěvku #2238
To je v pořádku.
(29.04.2016 0:40)Mlha napsal(a): [ -> ]Co říkáte na nový svazový email? Já bych řekl že google je dobrá volba...
Tak svůj názor musím změnit. google služby jsou sice dobrá volba, ale v Křemencárně umí zmršit i toto.
Goodle služby znám a využívám je nejen soukromě, ale i např. v rámci našeho BD, díky němuž si rychle vyměňujeme a editujeme dokumenty v rámci představenstva, nebo informujeme ostatní družstevníky pomocí skupiny Google.

Něco podobného jsem chtěl zavést i v naší ZO bohužel funguje jen mail, veškeré další služby jsou ústředím zařezány. Při vyřizování 1D dotace jsem chtěl žádosti o 1D dotaci a Potvrzení o umístění včelstev (které jsem vydával jak na běžícím páse) nascenovat a dát na google disk aby i ostatní členové výboru je mohli zkontrolovat. Když jsem Google disk chtěl nasdílet i pro ostatní členy výboru dostal jsem hlášku:
Je nám líto, ale položku nelze sdílet mimo doménu Český svaz včelařů, z.s..

Nyní jsem chtěl vytvořit skupinu. Vytvořením skupiny velmi zjednodušíte interní mailovou komunikaci a nemusíte přemýšlet zdali jste na někoho nezapomněli. Založení skupiny se mi sice povedlo, ale když jsem chtěl do skupiny pozvat členy ZO, tak jsem dostal hlášku:
Někteří uživatelé se nacházejí mimo organizaci nebo nemají platné účty. Vaše organizace nebo skupina je konfigurována tak, že mohou být přidáni jen členové organizace. O pomoc požádejte vlastníka skupiny nebo správce domény.

Pana Krejčího jsem sice o pomoc žádal, ale je to naprosto zbytečné... nereaguje.

Tedy vřele doporučuji, vykašlete se na to co vám ČSV založilo a založte si přímo na google vlastní schránku bez nesmyslných restrikcí. Ušetříte si čas a nervy.
nedej bože aby nám ty členové vytvářeli hloučky a předávali si informace mimo aktivCool
Zemřel Ing. Josef Mandík

Oznamujeme, že 22.10.2016 ráno ve věku nedožitých 71 let zemřel čestný člen Českého svazu včelařů, bývalý dlouholetý předseda ČSV a vynikající včelař Ing. Josef Mandík. Je to velká ztráta pro svaz a pro české včelařství.

Zdroj: http://www.vcelarstvi.cz/
Budiž mu země lehká, intriky skončily.
Žij život tak,až budeš odcházet z tohoto světa,aby ty jsi se smál a ostatní plakali. Možná slušnost.
Toto pořekadlo bych trochu poupravil.
... aby jsi se nemusel stydět za to, jak jsi žil.
(25.10.2016 10:28)Havelka Jan napsal(a): [ -> ]Zemřel Ing. Josef Mandík

Oznamujeme, že 22.10.2016 ráno ve věku nedožitých 71 let zemřel čestný člen Českého svazu včelařů, bývalý dlouholetý předseda ČSV a vynikající včelař Ing. Josef Mandík. Je to velká ztráta pro svaz a pro české včelařství.

Zdroj: http://www.vcelarstvi.cz/

Čest jeho památce.

Musíme tam všichni.

Prach jsi a v prach se obrátíš...

L.D.
Nepatřičné reakce jsem dal k ledu. Kdo to tu opět rozjede, dostane jižní ovoce - BANán. A nebudu pátrat kdo, co, a proč.

Trochu piety, prosím - zemřel člověk.
Medaili za zásluhy (od prezidenta republiky) obdržel (28. 10. 2016)... dlouholetý předseda Českého svazu včelařů Josef Mandík, který bohužel zemřel minulý týden...
Jarmila ho vyzdvihla do nebes ....
http://www.vcelarstvi.cz/clanky-ing.-jos...enani.html

Mám problém s větou: Jeho přátelé, kolegové a my všichni, kteří jsme měli tu čest s ním spolupracovat, na něj budeme vždy vzpomínat jako na člověka neskutečně poctivého a pracovitého, vždy ochotného pomoci bez jakéhokoli vedlejšího úmyslu.
(28.10.2016 21:15)Heteropteryx napsal(a): [ -> ]Medaili za zásluhy (od prezidenta republiky) obdržel (28. 10. 2016)... dlouholetý předseda Českého svazu včelařů Josef Mandík, který bohužel zemřel minulý týden...
doplním:
Prezident Miloš Zeman letos vyznamenal poprvé i člena Komunistické strany Čech a Moravy a to Josefa Mandíka. Někdejší poslanec KSČM však šest dní před udělením vyznamenání nečekaně zemřel. Medaile Za zásluhy o stát v oblasti hospodářské mu tak byla udělena in memoriam a převzal ji jeho syn.

Vyznamenán byl za svou práci v oblasti včelařství. Dvakrát byl Mandík předsedou Českého svazu včelařů. Jak řekla komunistická europoslankyně Kateřina Konečná pro deník Blesk, Mandík byl znám ve sněmovně tím, že kolegům sháněl med.
zdroj:
http://echo24.cz/a/iriW2/zeman-vyznamena...tim-zemrel
Umožnil zprivatizovat Včelu Předboj, to bylo významné.
Referenční URL's