Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Aktuální dění v ČSV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Ale hlavně - mají na nich klapky - stále jenom vpřed,nik krok zpátky. F.V.
No uvidíme kolik těch klapek zůstane na očích ,až budou platit navyšený a odsouhlašený členský příspěvek RV....na 300 KČ , že by ve Včelařství zapomněli o tom napsat?Kdy se to členové dozví krom toho ,že stále někdo někam jezdí a říká se jak je to tam super a jak nám to funguje v ĆSV.
Mimochodem minulým rokem byl celý Moravskoslezský Kraj (krom jedné ZO)proti navýšení členského příspěvku. Bylo to odsouhlašené na Černé Louce na výstavišti .Tak aspoň vidíte jak Vás vaši zástupci zastupují v RV.

stále jenom vpřed,nik krok zpátky J.H.
Zdroj info o schvaleni clenskeho prispevku?
A víte to, že ĆSV zase dostala dotaci od státu na NNO 21 mil.(dotace pro neziskové organizace) bez krácení.....
Zeptej se na RV!! V okolních ZO už o tom vrabci cvrlikají . K tomu na včelstvo 20 kč. Jak jsem koupil tak prodávám. F.V.
Chlapi vy nečtete ty brožurky co Vám vaše matka představená na K8 s RV dělá .....Vám se jaksi cele to předsednictvo a RV vymyká s rukou ......Hledej kdo najde ten je potom osvícený http://www.vcelarstvi.cz/dokumenty.html

HLAVNĚ NAJDI I O TOM JAK ZRUŠILY VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA ZÁKÁZKY PRO sVAZ TO SE ZASE BUDE KRÁST Smile

NENÍ TO DIVNÉ ŽE JE USNESENÍ , ZÁPIS A VÝSLEDEK CHYBÍ? A TAKY HLAVNĚ JE TO DOBŘE NAPSANÉ A KDO TI HO ŘEKNE KDYŽ NEVÍŠ NA CO SE MÁŠ PTÁT.ZA LETOŠEK TAM ZÁPIS S RV CHYBÍ
Tomovo přáni vyslyšeno. A to se ten poskytovaný servis členům jen zdražuje nebo i zlepšuje.
zDRAŽUJE A ZHORŠUJE
Zvyseni prispevku by muselo schvalit RV,lonske zapisy ani tuk,letosni prvni RV je tusim az v breznu.Nemaji vasi vrabci ptaci chripku a cvrlikaji z horecky?
Neboj se my už to víme a ty se to dozvíš, až v listopadu ,až budeš platit členský příspěvek
Kdyz jsem jeste zavodil s postakama,platili clenove prostejovskeho klubu 1000-3000 kc clenskeho,naftu a litani platilo klubove hospodarske zarizeni.Pokud dojde ke zvyseni clenskeho v CSV,tak zrovna tohle mne nenastve,stvou mne uplne jine veci nez nejake 2kilomedove clenske,pokud ho vubec RV schvali.Max.prijdem v ZO o cleny,kteri jsou tam jenom proto,ze 1.D je zatim vyssi nez clenske prispevky a veru takovych "clenu" skoda nebude.Ti at klidne jdou.

Aspon budem mit alespon 1 neclena
Konečně jsi to pohopil. Ano platily svému klubu tedy sobě ne ČSv do Prahy ,aby jim lhali a okrádali je . Kdyby více peněz zůstalo ZO tak je to v pořádku ještě ,že se na tom nepodílím.
Už se opakuju, ale nedá mi to tak připomenu.

Kdyby to nebylo zhůvěřilé, bylo by úsměvné, jak nejvíc starostí o ČSV mají ti, co z něj jako krysy z potápějící lodi utekli.
Jak závistiví členové trucspolku, co je zřízen aby zničil Svaz, plivou jed kolem sebe a on se jim ten Svaz furt ne a ne podařit zničit! Bossové potřebují aby už nebyl a nohsledům se to furt nedaří, mrzuté že? Dokonce ti slušní prchají už i z trucspolku a nebo o tom uvažují, kdo prozřel začíná toho mít plný zuby.

No jo no.RolleyesCool

Hyju

Chápu vás dobře, že když by samostatní včelaři platili za to samé co holubáři, tedy místo svých pár Korun 1.000 až 3.000 a měli menší neboli žádný servis a vám by se to tak líbilo?

Aha.
A co ti co na té děravé lodi zůstávají? Pokud vím (četl jsem tu), ucpávat díry a vylévat vodu se jim nechce, to ať dělají jiní, já se jen povezu.
TOm50

Jde vidět jaká jsi fosílie i včelaři našich truc spolků mají servis ,ale co je hlavní ptáme se jich co chtějí a co nechtějí. Ale nevím jestli jsi to pochopil Smile

Kohout to vylévaní vody zalatování dír dělají funkcionáři ZO Big Grin
Pořád se to mele o servisu a jeho záslužnosti. Já to vidím v současné době ponekud jinak.
Servis zimní měl - uměle, za účelem být nepostradatelný, udržovaný nesmysl s ohledem na změnu způsobu včelaření resp. zimování na vice nastavcích. Jde tedy spíše o klacek pod nohy od vedení, které to stále prosazuje než o servis.
Servis dodávání léčiva - hezké, ale čekat na ně a běhat pro ně za důvěrníkem? Pokud bych chtěl ty na předpis tak zastavit se u veterináře a pak v lékárně není problém, a ty bez předpisů doma na webu i s vyřízení dotací a dovozem - vyjde levněji než ježdění a nahánění důvěrníka mobilem. Takže servis neservis - jak pro koho.
Servis vyřízení dotace 1D - pseudoservis malé domů do pokladny svazu pro většinu menších včelařů. Člen je jen nástroj pro pumpování dotace a ještě ho otravují s nějakým vyplňováním, plnou mocí, běháním pro výplatu, vyplňováním statistiky. Kdyby nebyl členem a neplatil členské příspěvky a nebral 1D tak je na tom většina stejně a ušetří si tím to papírování a běhání s papíry a pro výplatu a zaplacení.
Servis lobbování, podnikání Včelpo, Bez medu....Plemenářský zákon - děkuji nestojíme o to.
Samozřejmě každý má svůj postoj a třeba si nedovede představit si léčiva zařídit jinak, 1D bere jako stranickou povinnost a dolování nesmyslu v mrazu jako vítané zdravotní rozhýbání se. Proč ne? Je to jeho volba. Ale jak tyto servisy hodnotit, platit si je, je dáno schopností, neschopností jedince, vírou v páchané dobro na členech.
Každému do jeho rozumových schopností !
Tome,smutne,je,ze clenove maji nejmin starosti o CSV a velkou vetsinu vubec nezajima.Kdyby jim 1.D vyplatil svaz kominiku,tak jsou schopni vlezt i tam.Neclenove maji plne pravo kritizovat svaz,to co svaz predvadi se tyka i jich.Ze odesli je jejich volba a je treba to respektovat,co ve svazu,ktery nezajima nazor clenu? Kdyz jsme zvazovali vlastni spolek,rozhodoval majetek ZO a jeho prevodem nehodlam ztratit sest nul.(prevod po vzoru MB-s holym zadkem se upaluje).Proto zustavame v CSV,ale neznamena to,ze si nechame vsechno libit a neozvem se,kdyz nebudem souhlasit s napady,ktere se nasich clenu primo dotykaji.
Taky se muže stát ,že o ten majetek můžete přijit. Tedy o těch šest nul Smile
Mě to fakt přijde jako tragikomedie. To se člověk dočítá o antibiotikách, vosku, karamelu teď zas medu a přitom to ČSV myslí s náma tak hezky... Nechtěj oni přivést celý svaz do insolvence, tak, aby se v dražbě rozprodával majetek po vzoru Křejčířovy vily? Kdy se vydražila přibližně za polovinu odhadované ceny? Kolik je odhadní cena sídla v Křemencově ul.?
Hyju,az budete mit odpovednost za odkaz svych predchudcu,dal budete zurocovat vysledky prace generace clenu ZO,ktera zde dnes jiz neni,a nikdo jim nic zhora nedal,pak pochopite.Strasit lze male deti,ja uz drobet vyrost.

Prokope,zactete se do jednaciho radu,majetek hlavniho spolku by se likvidoval jinak.Treba se dozijem prevodu likvidacniho zustatku na MajuSmile
Referenční URL's