Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Aktuální dění v ČSV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Mohou, ale už to není ten správný adrenalin, když se tě to skoro netýká.

I když některé výroky naznačují, že by taky nemuselo, ale člověk je nepoučitelný optimista.

Užijte si to.
Tak to asi vypadá, že pan předseda byl po vyslovení nedůvěry právě odvolán z funkce.
Podle všeho byla vyslovena nedůvěra ne přímo předsedovi, ale PRV jako celku. Teď je otázka jestli to znamená, že to je automaticky vyjádřená nedůvěra i předsedovi nebo jen členům PRV.
Veliká chyba! Kde budeme hladat druhého takhle fotogenického předsedu.....
Asi byli taky v Lánech. Smile
Co teď s Vámi bude, kluci nešťastní, vždyť nebudete moc ani včelařit.

A kurňa , teď mi to došlo, to není žádná sranda, Djednička, kdo nám jivyplatí?
A už víte někdo něco bližšího?
Jestli už můžeme otevřít šampus, nebo stále vyčkávat Smile
Jasně, z logiky věci vyplývá že v PRV zůstávají jen čestní členové pokud nezvolí nový PRV.

Takže to je na pořádnou láhev.

Smile
Tuto zprávu, že bylo odvoláno předsednictvo včetně předsedy mohu potvrdit, mám ji od člena RV, který byl přítomen.
Gratulujem ! Čo teraz, rebelové...
(10.11.2013 20:01)Jiří V. napsal(a): [ -> ]Tuto zprávu, že bylo odvoláno předsednictvo včetně předsedy mohu potvrdit, mám ji od člena RV, který byl přítomen.

Asi bude vše jinak - člen RV neměl u sebe Stanovy ani kalkulačku na výpočet potřebných 2/3 hlasů. Lahve předčasně neotvírejte.
Rezignace Jaroslava Hrabáka...
Tak to je konec.....
Naše předsednictvo kopíruje (se zpožděním) naši (ne)slavnou politickou scénu.....
A já si naivně myslel,že ČSV je zájmové sdruženíHuh
Nebo už není......HuhHuhHuh

Pavel
Před panem Hrabákem smekám. Již to, že si dovolil naznačit, že přísně tajný dokument od p.VŠ s požadavkem získání kompromitujících dokumentů proti členu PRV byl příliš silné kafe. Já bych přímo řekl, že to jsou praktiky STB a p. VŠ už nevěřím ani zbla.
Jinak je mi situace jaksi nejasná - skončila PRV nebo díky tomu, že někdo bez kalkulačky neumí spočítat 2/3, tak neskončila.
A to je to o co se mi v poslední době nejvíc nelíbí. Nejen že běžní členové, ale ani jednatelé a předsedové ZO nic neví. Prostě vše jsou jen pavlačové drby. Typu Karel říkal, že palácový převrat je dokonán, ale Pepa tvrdí, že to není pravda. Vím prd.
V době internetu, mailu a kde jaké společenské sítě je to tragické. Řekl bych klasický model totalitní vlády. Toho čeho se nejvíc bojí, je svobodné šíření informací.
Pepe vydrž, ve Včelařství Ti to vysvětlí a poinformují ...
Jiří
(11.11.2013 10:05)JKL napsal(a): [ -> ]Před panem Hrabákem smekám. Již to, že si dovolil naznačit, že přísně tajný dokument od p.VŠ s požadavkem získání kompromitujících dokumentů proti členu PRV byl příliš silné kafe. Já bych přímo řekl, že to jsou praktiky STB a p. VŠ už nevěřím ani zbla.
Jinak je mi situace jaksi nejasná - skončila PRV nebo díky tomu, že někdo bez kalkulačky neumí spočítat 2/3, tak neskončila.

Kvorum bylo počítáno velice přesně, PRV je odvoláno i s předsedou a do 2 měsíců o nynějšíh RV musí být mimořádné RV s přesně schváleným programem a tím jsou volby. 2/3 s tím nemají co dělat, to se týká třeba odvolání člena RV okresem, to musí být pak potvrzeno na RV 2/3 většinou nebo u ÚKRK. To, že budou snahy zpochybnit , zmanipulovat schválené usnesení a ovlivnit členy je jasné. Jenže kde je pak ta slušnost. Veřejné prohlášení o odstoupení při vyslovení nedůvěry, což se na RV stalo dvakrát a po třetí tím, že 5 členů PRV odmítá v něm již pracovat, je cela jasný důvod. Morální apel RV nebyl vyslyšen a slib dodržen. Kde není morálka, není ani slušnost. Už chápu ty organizované akce typuo K...., je mi to líto, že se inteligentní a pracovití lidé nechají manipulovat lidmi, kteří jsou tvářemi současného marasmu v ČSV. Ptám se kde je ta slušnost. Slušný člověk prokazuje každý den to, jaký člověk je, zda je dobrý nebo není, čestný....., každý den činy ne slovy a pan předseda jen mluví. Zarážející je skutečnost o záznamech. Na přímou otázku, zda si některé z nás zaznamnával na záznam ve stylu VV a pod. neodpověděl. Ozvala se ale paní redaktorka, že ona si nahrává vše. Jen kdyby všichni věděli, kde všude se nahrávalo a nabízely přepisy těcht záznamů......... Je mi z toho jako tomu zelenému trpajzlíkovi. Přesto jsem při odchodu předsedajícímu i VŠ ruku na rozloučenou podal i když on některé, zřejmě z vrozené slušnosti, ignoruje a ani nezdraví. Je mi líti, kam až může někdo z morálního i etického hlediska spadnot. Je čas skutečně založit asociaci včelařských spolků a organizací a je jedno, zda se ČSV přidá nebo ne. LD
Poslala jsem email vedeni Svazu.
Svaz na zadny email neodpovida, vsechno mi zamitne...
Adresovane: Svamberk, Hrabak, Dlab, Krejcik

Dobry den

posilam Vam odkaz na casopis IJSEM, kde se publikuje clanek - popis noveho druhu mikroorganismuktery jsem objevila u vcel.
Inhibuje rust puvodcu moru i hniloby vceliho plodu.
Opakovane jsem zadala Svaz vcelaru o podporu vyzkumu, Mandik ani Svamberk mi na zadny email nikdy neodpovedeli.
Opakovane jsem zadala o zverejneni seznamu, kdo vlastne jezdi na konference Apimondie a z jakeho duvodu, co tam prezentuje. Bez odpovedi.
Zadala jsem o delegovani na konferenci s novymi vysledky, zamitnuto.
Dr Sona Dubna PhD
Ten systém, bohužel, není nastaven na funkčnost, ale na to, aby ty kanálky na peníze, které byly v minulosti leštěním klik a kamarádšofty nastaveny, fungovaly i nadále, opřeny o argument zastupování 97 %. Nepropadejme iluzím. Jde o desítky milionů. Takže ti, co si to takhle nastavili, to nepustí. Nebo vše budou blokovat a komplikovat, jak jen budou moci.
Je třeba všechny tyto kanálky na prachy přerušit a nastavit normální poměry. Aby třeba žádné občanské sdružení nevykonávalo to, co má vykonávat státní správa: tedy třeba administraci dotací. A k tomu jejich kontrolu. Aby vše bylo jen věcí vztahu poskytovatele a příjemce.
Nebo aby věci kolem zdravotního stavu včestev byly řešeny jen mezi chovateli a institucemi, které k tomu zřizuje stát a které k tomu mají pravomoci. Veterina, ministerstva, SZIF etc. ... Bude to ještě dlouhé ...
Jiří
(11.11.2013 11:35)Jiří Matl napsal(a): [ -> ]Pepe vydrž, ve Včelařství Ti to vysvětlí a poinformují ...
Jiří

To hej, když teď paní v hučce přeběhne po předem umetené cestičce redaktorovat do MafrySmile Aspoň tedy doufám, že to takto měla s Babišem domluvené. Jinak to ještě bude pár čísel trvat, než se jí zbavíme.
Referenční URL's