Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Mazani neaktualnich vlaken / zanikajici URL
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Bylo by mozne, aby se (neaktulani?) vlakna nemazala ale jen presouvala napr do "Probehle akce"? Napr dnes jiz neexistujici http://www.vcelarskeforum.cz/showthread....1#pid28961 (Preslicka na CRo)
Mozna to ma nejaky jiny duvod, ktery uzivatel nevidi.
Nevím, proč by se měly oznamy na proběhlé akce archivovat. Stejně u nich nelze diskutovat, od toho je diskusní sekce pro akce.
Je vhodné do prvního diskusního příspěvku vložit citaci z oznamu akce.
Treba proto, ze ten odkaz nekdo pouzil (zde napr vlozili spoluzaci v Blatne do mailu a ten ted odkazuje na "Tema neexistuje". Asi jsem to jiz navrhoval, ale misto mazani jakehokoliv zadouciho obsahu by stacila (pod-)sekce "Probehle akce".
Archiv akcí je zbytečná záležitost, přidělává práci mě a Petrovi, zvětšuje potřebný datový prostor na serveru. Vznik a zánik témat jednotlivých akcí je prostý vývoj. Před 10 lety jsem byl v Hanoveru na strojírenském veletrhu, myslíte, že archivují webové stránky s jeho prezentací? Dost o tom pochybuji.
Ok, rovina pracnosti je primy argument. Diky za cas na vase reakce.
A pak přesunutim by se ti stejnak zmenila url odkazu, takže je to dál na začátku Smile))
Pokud je URL odkazující na příspěvek v redakčním systému fóra, tedy odkazuje se na něj z jiného příspěvku fóra a my ho přesuneme, je odkazující URL stále platná, systém si vnitřně adresy upraví. Odkazování zvenku již po přesunu nefunguje. Argument pracnosti není ten nejdůležitější, hlavní důvod vidím v tom, že takové téma postrádá význam, nesmí se v něm diskutovat a bylo by jen pro svoji existenci. Šlo do takového tématu vložit vlastní měřící kód a po nějakou dobu jej sledovat, jaká je jeho návštěvnost, ale myslím, že je to zbytečné plýtvání energií. Při tvorbě tématu v kalendáři je možné vytvořit diskuzní téma k této akci, tak je volný prostor k debatě (v rámci pravidel VF) a to se nemaže, je to diskuzní prostor, narozdíl od oznámení akce.
Referenční URL's