Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Odborné včelařské překlady - OVP
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Páni, vie mi niekto povedať, či už bolo vydané tohtoročné OVP?
Vďaka.
Ano ted chodily s včelařstvim.
Ďakujem, musím si to "strážiť".... Sad
Zdravím, rád bych vědel, jak můžu získat Odborné včelařské překlady. Jsem členem ČSV prvním rokem. Díky
U nás chodí na adresu ZO a my si je postupně půjčujeme - něco jako společná knihovna.
V časopisu Včelařství vychází každý rok formulář na objednávku OVP.
Napiš do redakce, určitě ti dopoví.
Prosím, nevíte někdo, kde se dají objednat či najít na internetu OVP dnes ?
Aktuálně jsou OVP hrazeny z dotací ministerstva a nelze je objednat. Dostávat je může pouze druhý člen v rodině. To mi bylo sděleno ze sekretariátu ČSV.


"........................je mi velice líto, ale Odborné včelařské překlady jsou časopisem, placeným z dotačního programu ministerstva zemědělství a proto jsou neprodejné. Jsou zasílány na jednatele základních organizací, kde si je členové mohou zapůjčit. Dále jsou k zapůjčení i na knihovně Českého svazu včelařů, v Křemencově ulici v Praze, odkud mohou být, po telefonické domluvě, zaslány přímo na adresu člena poštou.
Mohou je také odebírat členové, kteří jsou dva v rodině ( na jedné adrese ) a nechtějí 2 X časopis Včelařství............."
Děkuji za info. Nicméně se mi to zdá jako poněkud zvláštní přístup pro šíření informací, těžkopádné, zdlouhavé. v dnešní době nechápu, proč si to tedy člen svazu nemůže najít na svazových stránkách , on-line. No jo, no...systém v tomto zaspal , v době před 50-ti lety
No to ani nevím jestli nám na organizaci chodí OVpřeklady. Nový ročník už jsem neviděl už mnoho let. Kdysi jsem je normálně odebíral.

Každopádně se dají vypujčit ve včelařské knihovně poštou v Křemencově ulici. Snad deset let jsem si tam od tud nechal posílat vše co bylo česky a zajímalo mne.
Dostavam je na ZO. Svete div se, ty posledni, ktere dosly pred par dny jsou plne clanku o prirozene odolnosti proti varroaze. Holt preklady ze zahranici.
Pred cca dvomi rokmi som niektoré ročníky našiel na stránke CSV.
Jsou tam ročníky do roku 2017
Referenční URL's