Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Václav Břinek - včelařské potřeby, výroba a prodej
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Václav Břinek - včelařské potřeby, výroba a prodej
www.brinek.cz

Firma byla založena v roce 1990.
Počátky našeho podnikání byly těžké. Nízké výkupní ceny medu způsobily, že včelaři do obnovy úlů mnoho prostředků neinvestovali.
Dnes vyrábíme 7 tisíc úlů ročně a rozvážíme je do prodejen v celé republice. Zásobujeme prodejny v Brně, Plzni, Českých Budějovicích, Znojmě, Miroslavi, Uherském Brodě, Opavě, Ostravě, Chvaleticích, Lomu u Mostu, Sokolově a také velkosklad v Liberci a velkosklad pan Stránský.
Vykupujeme od včelařů vosk a voští výměnou za mezistěny, které vyrábí Včelpo.
Abychom zhodnotili dřevní odpad, vyrábíme vlastní brikety.
Aniž bych chtěl cokoli komukoli vnucovat či kohokoli ovlivňovat, tak jen píšu o své zkušenosti, totiž že od p. Břinka odebírám úly i další příslušenství již třetím rokem a jsem velice spokojen jak s kvalitou práce, tak s přístupem k zákazníkovi (tedy ke mně ... Big Grin).
Proto jsem tu přidal tato témata s jednotlivými výrobci, aby se ostatní mohli dozvědět o zkušenostech jiných.
(26.05.2010 17:42)PetrM napsal(a): [ -> ]Proto jsem tu přidal tato témata s jednotlivými výrobci, aby se ostatní mohli dozvědět o zkušenostech jiných.

Jasně, dobrý nápad a díky za to!
To byl nápad PavlaN, ne můj Smile
dobrou zkušenost s p. V. Břinkem mohu potvrdit, v případě včasné objednávky doprava zdarma, zpravidla objíždí únor, březen ... mě jen mrzí, že nedělá přířezy na Hofmanny ... v jejich případě musím potvrdit zase zkušenost s p. Luňákem, objednané v lednu, přislíbené na konec února a nemám je dodnes Sad, JL
(26.05.2010 21:48)PetrM napsal(a): [ -> ]To byl nápad PavlaN, ne můj Smile

Pak přidám, ještě poděkování PavloviN. Takové sdílení zkušeností je cenné. Zejména pro nás, co se teprve rozhlížíme ...
Tak mám osobní zkušenost s panem Břinkem a musím říci, že naprosto perfektní.
Roják i oplodňáček mi dovezl - dali jsme si sraz u benzinky, kde tankoval a následně pokračoval v cetě do Brna. A to teď v úterý o svátku.
Jak říkám - perfektní servis.
S panem Břinkem mám taky skvělou zkušenost. Jak kvalita zpracování výrobku, tak termín dodání a komunikace se zákazníkem. Ceny se mi sice pozdávají trošku vyšší vzhledem ke konkurenci, ale má to své opodstatnění (kvalita).
Můžete mi sdělit k čemu jsou ve víku otvory a jak je víko utepleno?

Tomáš
Na pana Břinka mam take jen ty nejlepsi vzpominky. Uz je to hodne let zpatky, nechal jsem si u nej delat deset ulu, tenkrat jeste na ramkovou miru 37 x 30, stavel jsem se pro ne u nej doma, urcite si na mne vzpomene, protoze jsem tenkrat vozil deti z krusnych hor autobusem k nam do skoly v prirode a tak jsem se u nej zastavil a uly nandal dolu do zavazadloveho prostoru autobusu Smile deti mely svoje bagliky pekne u sebe nahore Smile. Nektere nastavky pouzivam jako bedny na veci ve vceline dodnes, ikdyz dlouhe roky staly zcela nevyuzity ve vceline pri me vcelarske prestavce..
preji mu touto cestou jen same spokojene zakazniky! Wink
Honza
Dnes první zkušenost s tímto výrobcem a jen samá plus - doprava zdarma až před dům ( a to prosím v sobotu ), kvalita dodaných přířezů na rámky zatím nejlepší (zatím jako nováček testuji dodavatele ale tímto mám vybráno )... dodání nahlášeno několik dnů dopředu,takže komunikačně také v pohodě.... rozvoz balíků pošty by se mohl něčemu přiučit ... Wink
Když jsem viděl dodávku s novotou vonícími úly, jen slza ukápla že jich pár nezůstalo... tak příště...Tongue
Pořizoval jsem si u pana Břinka první úly. S panem Břinkem je skvělá domluva. Kvalita zpracování je výborná. Mohu jen doporučit!
Referenční URL's