Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelařství HAJDA
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Tak jsem s Hajdou mluvil, opravdu jste byli domluveni na 19:00, bohužel byl u včel či tak nějak, začalo pršet, měl problém s přívěsem a zdržel se, do toho se mu vybil telefon a nemohl zavolat, ať 30 minut posečkáš. Dorazil k dílně v 19:30, kde už bohužel nikdo nebyl, telefon dal okamžitě do nabíječky, ale oznámení o nepřijatých hovorech mu nepřišla. Číslo uložené neměl a v historii měl hodně přijatých hovorů a nevěděl, které to byly. Od té doby mu nikdo ohledně těch třech úlů nevolal. Také ho to mrzí, protože to byl pro něj další obchod a pro tebe zbytečná cesta. Já to vidím na nešťastnou souhru náhod, která určitě nebyla zapříčiněná úmyslným jednáním.
Dobrý den,omlouvám se za nedorozumnění,ke kterému došlo.Já si vážím každého zákazníka a ještě se nestalo za 5 let,že bych zákazníkovi nevyhověl.Návštěvy zákazníků jsou hodně odpoledne,večer a o víkendech a když mám kolem 100 včelstev a na starosti stolárnu,tak věřte mi,že je toho hodně,ale zpět k tomu nedorozumnění.Pan mi volal v ten den a ctěl přijet v 17 hodin po vzájemné domluvě,abych nemněl rozbité celé odpoledne jsme se dohodli na 19 hodin.Vezl jsem dřevo do sušičky,mněl jsem defekt na vozíku,navíc kolem té 19 hodiny začalo pršet a pak lélo jak z konve.Čekal jsem,že mi pán zavolá a já mu řeknu ať chvilku počká,když jsem vytáhl telefon z kapsy,zjistil jsem že je vybitý,tak jsem doufal,že pán chvilku počká,přijel jsem před dílnu přesně v půl osmé,nikdo už tam nebyl.Tak jsem dal telefon do nabíječky,nemněl jsem tam zaznamenány žádné zmeškané hovory a na pána jsem kontakt už taky nemněl,čekal jsem,že mi později zavolá,vynadá mi,nebo tak něco,ale nestalo se. Museli jsme se minout těsně,nikoho jsem cestou,která mněří 1200 metrů nepotkal.Mrzí mně to,že si pan objednal úly jinde,když už nějaké ode mně má a je spokojený.Mohl bych mu cestu kompenzovat,nebo je i přivést.Taky mně mrzí,že si myslí,že jsem si z něj udělal srandu.Omlouvám se ještě jednou .Zdravím všechny přátele včelaře.
Ja som u neho bol 2x a vždy spokojnosť Wink
Vzdyt to rikam,
Mam radost, ze se to vyresilo, i za sebe jako spokojeneho zakaznika!
Honza
Pane Hajda, diky za vas prispevek!
No asi jsem měl smůlu, dík za omluvu pane Hajdo, beru to.
úly pana hajdy můžu jen doporučit, promyšlené, řemeslně dobře zpracované, kvalitní materiál. Např. před 3 lety jsem potřeboval na rychlo bednu na svůj roj, tzn. nenatřel jsem ji a výše jmenované přednosti jsou na tom úlu jasně vidět. Především v porovnání s úlem jiného výrobce, který jsem pečlivě natřel, stojí vedle sebe, mám je stejně dlouho a ten co není od Hajdy je už na odpis. Takže kupujte u Hajdy, navíc se s ním dá výborně popovídat a umí dobře poradit. J. Klimeš
A co Hajda? dokonce dělal i uteplený Optimal pro PV Zubří. Smile
p. Hajda prý kvůli malému zájmu Optimaly nevyrábí.
Tak dnes doma další dva Úly 39x24 - zateplený, comfort od Hajdy . Zítra vezmu lazuru a hurá na to Smile
Lazúra nie je ani náhodou dobrá ako farba.Big Grin
Používám Lazuru Smile
HET Soldecol
OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - rozpouštědlová olejová lazura, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí např. dveří, okenic, palubek, plotů, pergol, zahradního nábytku, chat, chalup apod.
Přednosti:
obsah přírodních olejů
s přídavkem vosku
vysoká vodoodpudivost
výborný rozliv a penetrace
zvýrazňuje přirozenou kresbu dřeva
hedvábně matný vzhled
umožňuje dřevu dýchat 
umožňuje dřevu dýchat To je to čo je na néj zlé a tým pádom nemôže biť vodoodpudivá.
Poliuretánové farby a Alkyton sú lepšie farby ako tá tvoja.
To je možné , nehádám se že máš lepší barvu ,ale já jsem naprosto s Lazurou HET Soldecol spokojený Big Grin
Jestli mohu doporučit - tak osobně mám vynikající zkušenosti s Bondexem---- fakt toho o dost vydrží víc, než slibuje.
Zdravím,
S Hajdovými úly jsem maximálně spokojený, bohužel je ale přestal vyrábět. Doslechl jsem se, že prý předal kompletní výrobu někomu jinému. Nemáte někdo kontakt?
Díky Smile
Stran: 1 2
Referenční URL's