Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Dřevovýroba Kotrla
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Výroba úlů a příslušenství Optimal
www.drevovyrobakotrla.cz

Výborná kvalita
Letos jsem kupoval u pana Kotrly 500ks rámků do Optimálů i s předvrtanýma dírkama a jsou opravdu výborné kvality, doporučuji.
Objednal jsem si u p. Kotrly tři sestavy Optimal. Tento týden mi je dovezl a musím konstatovat, že provedení práce je naprosto precizní a profesionální. Mohu vřele jen doporučit. Kéž by bylo více takových výrobců, kteří si váží zákazníků a dokáží dodat zboží ve vysoké kvalitě.
Mohu jen souhlasit a opakovat se. Z vlastni čerstvé zkušenosti: kvalita Optimal sestavy a také rámkových přířezů na jedničku. RolleyesShyWink
Tak mě dneska přivezl pan Kotrla první úl Optimal. Musím říct, že to má perfektně provedeno. Hlavně dno a krmítko je teda vychytaný. Můžu jen doporučit. Tak teď rychle napustit lněnou fermeží ať to schne a můžeme pomalu myslet na nájemce. Wink
mohu se jen připojit, mám s p. Kotrlou stejné zkušenosti, JL
Vloni jsem měl od p. Kotrly 1.300 rámků Optimal (navíc s drážkami pro MS v horní a dolní loučce). Přesná výroba, kvalitní dřevo. Proto jsem objednal a v nejbližších dnech obdržím dalších 1.300ks.
Jen v nástavcích nemám žádný špuntíky na uzavření letáčků. Asi to není součást dodávky. Musím se poptat v obchodě. Třeba něco budou mít.Smile
Údajně p. Kotrla vyrábí Langstroth rámky i pro p. Matelu, od kterého je nakupuji, můžu potvrdit, že je to kvalita.
Také potvrzuji kvalitu rámků a přířezů. Rodiče u pana Kotrly kupovali vydrátkované hoffmanny 39x24 a super práce.
Ahojte,. nevíte někdo jestli pan Kotrla vyrábí i Langstroth? nemůžu se mu dovolat.
Dík
Letos nevím, minulý rok dělal pouze Optimal a modifikace Optimalu pro germány (Zander). Ale nedaleko - ve ValMezu - je Váhala, který dělá 39-ky, Optimaly i Langy. Kvalita, tak o třídu lepší než Kotrla. Osobně jsem si mezi nimi vybíral, tak vím o čem mluvím. Cool Od Kotrly beru pouze rámky - jsou bezkonkurenční (mimochodem ty prý dělá i na Langy).
Jo rámky na Langy dělá (jakoukoliv výšku), bral jsem je od něj už 3x. Kvalita je výborná. Byl jsem u něj osobně a bavili jsme se,
že Vám vyrobí jakýkoliv rozměr a typ rámku, stačí dodat výkres nebo starý rámek kde si to omněří. A ceny jsou taky zajímavé!!!
Zdravím. Můžete mi prosím poradit jak jste spokojeni s kvalitou nástavkového úlu 39x24 u p.Kotrly? Rozhoduji se mezi touto firmou a Avos. Díky. Lenka
Dobrý den,
p. Kotrlu můžu jen doporučit. Bral jsem od něj letos 3 úlové sestavy, naprostá spokojenost. Doporučuji přijet na návštěvu do prodejny a on Vám vše vysvětlí a ukáže. Já jsem od něj bral optimaly... Dřevo má z vysušené vejmutovky, dna jsou dole (takové 2 laťky) dokonce z dubu, aby dlouho vydržela...Smile
p. Kotrlu doporučuji taktéž. Výborná kvalita práce za rozumnou cenu.
(14.05.2012 19:01)metabou napsal(a): [ -> ]Ahojte,. nevíte někdo jestli pan Kotrla vyrábí i Langstroth? nemůžu se mu dovolat.
Dík

Ano, potvzuji že dělá i Langstroth. Minulý týden mi dovezl 15 nástavků L2/3 včetně rámkových přířezů Hoffmann. Odhaduji, že dokáže vyrobit podle zadání "cokoliv". Vše pěkná a poctivá práce. Operativní a vstřícná domluva, super rychlé dodání.
Dnes som si doviezol 4 ks úľov Optimal od pána Kotrlu. Dal som si k nim vyrobiť aj vysoký nástavok (36 cm) a vysoké rámiky (420x350mm). Dno s dubovými latkami pre dlhú životnosť a nerezové sito. Môžem len potvrdiť kvalitné spracovanie, drevo vysušené, všetko pasuje tak ako mám. Takže na mojej strane maximálna spokojnosť. Doporučujem.
Už ich len ponatierať a nasťahovať včely. Tak sa vytešujem Cool
Nevíte někdo co je s Kotrlou? Jeho stránky jsou už nějaký čas nefunkční. Doufám, že neskončil, chci si objednat přířezy.
http://www.drevovyrobakotrla.cz/

Mě stránky fungují. S pánem jsem i někdy v dubnu telefonicky mluvil a bavili jsme se, že má hodně zakázek s dodací lhůtou dva měsíce.
Referenční URL's