Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Čechoslovák panty, kde sehnat
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Sháním panty na Čechoslováka. Netušíte kde je sehnat? Dík moc, Zdeněk.

http://mikro-rc.rajce.idnes.cz/Presun#Snimek_0011.jpg
Tiež som hľadal na internete také preklápacie závesy, no bez úspechu. Nakoniec som použil nábytkové pánty. Tiež to funguje. Medník sa dá pohodlne odklopiť a odobrať posunutím do strany. V Nemecku predávajú jednoduché preklápacie pánty, ktoré sa dajú zhotoviť aj doma.

[Obrázky: 259_1.jpg]
(14.02.2014 21:58)ZdenekM napsal(a): [ -> ]Sháním panty na Čechoslováka. Netušíte kde je sehnat? Dík moc, Zdeněk.

http://mikro-rc.rajce.idnes.cz/Presun#Snimek_0011.jpg

Je poměrně velká škála závěsů (pantů)kterými lze nahradit paty požadované ty se budou asi shánět těžko spíše se budou muset vyrobit.Zkus zadat do vyhledavače bednové závěsy(panty, kování)a pak se pokusit vybrat co by se hodilo.Pokud budeš včelařit pouze dvouprostorově a je kam vyklopit medník tak to problém není jen je pak třeba mít podpěru pro medník aby ti váha medníku nepřeklápěl celý úl.Pokud ale chceš po vyklopení medník odebrat tak to už je jistý problém a je potřeba mít panty které se zpětně po odebrání lehce nasadí nějaké zasouvání z boku asi nebude při představě těžkého medníku to pravé ořechové(pro příklad může posloužit okno které má závěsy dole i malé okno se nenasazuje příliš dobře) lepší by bylo vyřešit nasazení zvrchu.Smile
Pepo, něco takovéhlo b možná šlo. Sháním je pro babču, říkala že na těch pár let už nic nového pořizovat nebude. Ale panty díky jedoduší manipulaci právě chce. Má novější medníky, bohužel bez pantů.
Referenční URL's