Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zmrazeno - Samostatný včelař
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Tak jsi to vydrzel presne tyden!Cool
(29.03.2015 17:30)stefanos689 napsal(a): [ -> ]Tak jsi to vydrzel presne tyden!Cool

Tak hlavně, že jsi za upozornění sklidil palce nahoru! Big Grin Asi to byl skutečně moc dobrý příspěvek, když jsou takové kladné palečky.



Ale nějak téma (a nadšení) změna stanov z fóra zmizlo a místo toho řešíte pojem samostaný včelař?! V cizině pojem samostatný včelař jako odlišnení od davu nemusí znát, protože neznají pojem komisionální ošetřování.
Jinak děkuji za dobré příspěvky (ponechaný gabon, povinně diktované nátěry funkcionářem včelaři s výsledky nula v zimní měli, tedy názorná ukázka nadužívání VLP a vytváření rezistence). Tyto veřejné materiály mi budou sloužit jako přesvědčovací protiargumenty, že je nesmysl argumentovat při krajské dotaci povinností stát se právě jen členem ČSV kvůli jistotě zajištění zdravých včelstev.
A nezapomeňte taky upozornit na to, jakou hodnotu má Vaše slovo, myslím, až povedete tu argumentaci, aby věděli že přerušení do podzimu znamená na týden.
Možná je zde již podzim nebo i zima. Podle počasí. Cool
Nebo změna klimatu Big Grin
(01.04.2015 17:59)NB1 napsal(a): [ -> ]
(29.03.2015 17:30)stefanos689 napsal(a): [ -> ]Tak jsi to vydrzel presne tyden!Cool

Tak hlavně, že jsi za upozornění sklidil palce nahoru! Big Grin Asi to byl skutečně moc dobrý příspěvek, když jsou takové kladné palečky.

Tak je to hlavně informace pro tebe,z které by jsi si mohl hodně vzít. Říká se tomu sebereflexe.
(01.04.2015 18:24)Anatol napsal(a): [ -> ]A nezapomeňte taky upozornit na to, jakou hodnotu má Vaše slovo, myslím, až povedete tu argumentaci, aby věděli že přerušení do podzimu znamená na týden.

Vás (a nejen Vás) by zase měl admin upozornit, že příspěvek nemá informační hodnotu k tématu a druzí musí pročítat Vaše citrónové útoky k mé osobě (tedy nejen k mé viz. přerušení přispívání).

Víc se nesnažte Vy a Vám podobní reagovat, protože už je to jen a jen na Vás ukázat jak dokážete lépe psát na fórum. Třeba na téma změn stanov jsem zvědav! Big Grin



(Jinak děkuji Všem, kteří mě kontaktovali a přáli si abych nekončil! Je to pro mě skutečně cenná odměna, kterou si budu pamatovat a vážím si jí - ataky pořád stejných NICKŮ s reakcemi bez včelařských obsahů a spíše soukromých názorů na mé příspěvky skutečně toto fórum znehodnotilo a proto se nevracím.)
Už nebudu, slibuji. Jen chci podotknout, že Váš příspevěk je vzorem toho, jak podle Vás vypadá příspěvek s informační hodnotou k tématu. Zkuste měřit stejným metrem i sobě, jinak to vypadá že kážete vodu a pijete víno.
Mne otec vzdycky rikal, ze muze dela slovo. Kdyz neco slibim, tak to dodrzim. Kdyz Ti tolik vadi zaplevelovani fora, proc jsi s pompou zalozil zcela zbytecne vlakno o preruseni prispivani, kdyz jsi to stejne nemohl dodrzet. Prijde mi to prinejmensim divne. Dale to analyzovat radeji nebudu.
Referenční URL's