Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelpo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Sad Sad Sad
U Panského dvora, náš Vitoušek to zvorá
Ten med lezi ve Vcelpu par let,zazrak by byl najit med bez zvyseneho HMF.Tusim,ze o vikendu je RV,ktere by melo za Vcelpem udelat tecku.
Tak ma Vcelpo noveho majitele.
Kolik tě to stálo? Big Grin
Myslis,ze jsme sebevrazi??? Prodej schvalen druhemu zajemci v poradi.
Je smutné, že jsme včelařská velmoc, ale čistě český med lidé v obchodech téměř nenajdou, říkají majitelé největšího rodinného včelařství v Česku

Citace:Důvěra v český med podle Cihláře v poslední době výrazně klesla, a je tak velmi těžko prodejný. Přispěl k tomu i skandál kolem podniku Českého svazu včelařů Včelpo, kterému našli v medu označeném jako český produkt zahraniční pylová zrna a později také antibiotika. "Včelaře to velmi poškodilo. A je to škoda, protože Včelpo mohlo sloužit jako odbytové družstvo pro české včelaře a dodávat med do tržní sítě," říká Cihlář.

https://byznys.ihned.cz/c1-66259830-je-s...vi-v-cesku
Mě osobně tyto články lezou na nervy, spoléhat se na s.r.o. , které patří všem a nikomu je na nic.
Pokud jste si vážení nevšimli tak v ČSV SE NACHÁZEJÍ I PROSPERUJÍCÍ FIRMY, ALE TY VLASTNÍ VŽDY JEN JEDNA ORGANIZACE.
Nechápu proč si profíci to družstvo neudělají, určitě se mezi sebou najdou schopného obchodníka.Cool
Protoze na to nejsou dotace,to bude ten duvod.O odbytovem druzstvu a regionalnich stacirnach profesionalove leta plane zvani,kde nic tu nic.Najednou by bylo i Vcelpo dobre???
Kauzu s medem z Ukrajiny měla i profesionálka z Včelí farmy Rokytník - pokud si dobře pamatuji... další velkovčelaře z Moravy bych také dohledal..Hlavní výkupce medu v ČR od jednoho takového musel před lety nechat ztratit celý kamion s medem, který mu vrátili z Rajchu..
Tam to byl karamel,ne med z UA.Ale nektery dobrak to podle zpravy pro posledni RV dodal uz pred Kazimedem,(atb jako z lekarny),proto pry to vypada na projeti soudniho sporu a dalsich par milionu k placeni za par kamionu "prima"mediku z UA..Kdyz se dari,tak se proste dari.
Materiál o tom, jak to bylo se Včelpem. Oficiální dokument pro zástupce v RV, samozřejmě předpokládám, že všichni členové ČSV s ním byli prostřednictvím svých zástupců v RV seznámeni.
Číst jen s upozorněním, že je to pro silné žaludky. Nečíst před spánkem a jakýmkoliv jídlem. Mohlo by se udělat šoufl.
no,to je na panáka!
Nemohl jsem to sem dat,mam to z noci pred RV,ac jsem to autorovi materialu neslibil.K tomuhle datu byla situace jeste ruzova.Posledni info jsou jeste horsi.
Jen mne mrzi,ze tuhle zpravu neotisklo Vcelarstvi,je videt ,jak si vedeni svazu vazi svych clenu a informuje je.Jsou dobri jen na placeni prispevku...3.lete vyroci blamaze se blizi....

Jen drobna poznamka.V casti o soudnim sporu neprehlednete veticku k medum s atb" Jednalo se o medy dodavane VYKUPCI od CESKYCH vcelaru".Dalsi neidentifikovany zdroj medu s atb!?
Jednatel mel plat 80tis mesicne, audi A7, 340tis na odmenach a volnost nakladani s medem z Jablonan. To se nedivim, ze Vcelpo negenerovalo zisky. A kolik meli panove v pozadi to se dozvime?
Jaká vzácná shoda aktérů s Včelou Předboj Wink
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Aktua...#pid132302
Tak to vypadá, že se Šmíd dočkal svého podílu ve Včelpu IČ: 27889891

RV odslouhlasil prodej pozemků pod Oborou

Teď jen koupit levně ty pozemky...
Uvidime,co prinese podrobny zapis.Co mam info,tak celi odstaveni majetku Vcelpa a nekolika exekucim,ale treba se podarila nejaka dohoda,pac ono je pro veritele lepsi dostat alespon neco v horizontu vice let,nez nedostat vubec nic.Kazdopadne restart pod zrejme novym nazvem bude tezky.V prostredi dnes 30 vyrobcu mezisten a dovozcu/balicu medu pro super hyper to bude chtit poradnou davku stesti a rozvahy.Snad je perspektiva v potravinovych doplncich,propolisovych mastech,sprejich ci vyrobcich z medu,pokud to znova nebude neco ala "medova" smakulada bez medu...Od podpisu to bude soukroma firma,za nazvem Vcelpo zbude jen pachut" starostlivosti " clenu valnych hromad o majetek-coby zastupcu spolecnika a nedoresena trestni odpovednost,na ktere se snad bude dal pracovat a odpovedni skonci v teplakach...
Tak jen mezisteny je nespasi, hlavně i s dopravou staly pro obchody výměnou 25 Kč /kg...

Jsem zvědavý jestli dostanou jednatele řeka Nika do teplaku, nějak neslyším že by se nad ním stahovaly mračna..
Referenční URL's