Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelpo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Spolu s panem Němcem i já říkám naopak.
Víc než Bez medu to nejde?
(28.02.2017 20:38)Kohout napsal(a): [ -> ]
(28.02.2017 19:18)tom.50 napsal(a): [ -> ]Nicméně je to aféra uvnitř Svazu a od nečlenů je to nepatřičné a nestoudné vměšování.

Nestoudně jste se chovali vy. V medu který jste uváděli na trh byla zjištěna antibiotika. Lhali jste že je to český med od českých včelařů. Mě který s vámi nemá vůbec nic společného jste záměrně poškodil. Takže buďte tak laskav a do vaší aféry slušné včelaře nezatahujte.
Zákazníkům kteří se mě ptali jsem musel fakta uvádět na pravou míru že závadný med z dovozu prodávali pouze včelaři organizovaní v ČSV.

V poslední větě lžete, víte to, že jo. Závadný med neprodával ani jeden člen Svazu, ale zařízení vlastněné Svazem. Pak byste měl být hnán k zodpovědnosti, řekl bych.

Dával jsem tu příklad s kamionem. JKL k tomu tady psal a tvrdil, že o "černých jízdách" věděli a velmi participovali nejvyšší zástupci majitele = tedy členů Svazu. Ale drobní členové ČSV se na tom nijak nepodíleli, natož aby vědomě pančovali med. Proto jste lhal když jste někomu říkal, že med pančují členové ČSV.

Existuje video s Vaňkem a šéfem Včelpa, tam se tvrdí, nutno podotknout že velmi věrohodně, co se vlastně stalo. Kdo to umí najít?

A vyvrátit?

Tady je to

https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/100108...epoznate#!
(28.02.2017 21:16)František Němec napsal(a): [ -> ]Aféra Včelpo nijak neovlivnila poptávku po mém medu. Naopak.
Na poptávku po mém medu to mělo také dobrý vliv. Lidé se báli nakupovat med v obchodech a tak raději kupovali u mne. Přivedlo mne to nové zákazníky, hodně jich od té doby ke mne pro med chodí stále.
(28.02.2017 22:44)tom.50 napsal(a): [ -> ]Ale drobní členové ČSV se na tom nijak nepodíleli, natož aby vědomě pančovali med.

A na čem se podílí drobní členové ČSV? Ptal se Vás někdo na názor dovozu medu?
To se Richarde ptáte mě?
Zkuste odpovědět....třeba pak vstoupím...
Nechápu otázku, je nesmyslná. To, že podvádí drobní členové neříkám já ale Kohout. Já naopak tvrdím, že drobní členové nemohli pančovat med jak tvrdí Kohout že to říkal svým zákazníkům.

Ale dokonale jste překryl to video s Vaňkem aby se to nebralo v úvahu?
Na čem se podílí drobní členové ČSV v ČSV?
(28.02.2017 22:44)tom.50 napsal(a): [ -> ]V poslední větě lžete, víte to, že jo. Závadný med neprodával ani jeden člen Svazu, ale zařízení vlastněné Svazem. Pak byste měl být hnán k zodpovědnosti, řekl bych.

Tady to máte černné na bílém:
http://ekonomika.idnes.cz/inspektori-obj...8_test_rts
http://ekonomika.idnes.cz/vcelpo-dostalo...8_test_rts

Včelaři (z Včelpa) prodávali med z antibiotiky. Nedivte se Kohoutovi, že vysvětloval svým zákazníkům, že není členem toho spolku, který dodával do obchodu český med s antibiotiky.
(28.02.2017 23:08)richard1 napsal(a): [ -> ]A na čem se podílí drobní členové ČSV? Ptal se Vás někdo na názor dovozu medu?

Víte richard1, jsem drobným akcionářem dosti firem jak v ČR tak i ve světě. Věřte tomu, že se mne nikdo z vedení těchto firem neptá na můj názor na cokoli. Já mám jako drobný akcionář téměř žádný vliv na fungování těchto firem. Přesto je držím, i když mají mnohdy také různé problémy. Podobně je na tom i můj vliv na fungování Včelpa (zde jej však mám mnohem větší).
(28.02.2017 23:44)joseff napsal(a): [ -> ]Podobně je na tom i můj vliv na fungování Včelpa (zde jej však mám mnohem větší).

Jaký?
(28.02.2017 23:32)Bronislav Gruna napsal(a): [ -> ]
(28.02.2017 22:44)tom.50 napsal(a): [ -> ]
(28.02.2017 20:38)Kohout napsal(a): [ -> ]Zákazníkům kteří se mě ptali jsem musel fakta uvádět na pravou míru že závadný med z dovozu prodávali pouze včelaři organizovaní v ČSV.

V poslední větě lžete, víte to, že jo. Závadný med neprodával ani jeden člen Svazu, ale zařízení vlastněné Svazem. Pak byste měl být hnán k zodpovědnosti, řekl bych.

Včelaři (z Včelpa) prodávali med z antibiotiky. Nedivte se Kohoutovi, že vysvětloval svým zákazníkům, že není členem toho spolku, který dodával do obchodu český med s antibiotiky.

Ne, Kohout píše, že lživě lidem tvrdil, že včelaři - členové Svazu mají ve svém medu antibiotika. Lhal přesně touto větou: Zákazníkům kteří se mě ptali jsem musel fakta uvádět na pravou míru že závadný med z dovozu prodávali pouze včelaři organizovaní v ČSV.
To je stejně hloupé (velmi mírné slovo), jako že akcionáři zbrojovky S+B vraždí děti střelami z Kalašnikovů, protože ty náboje vyrábí jejich fabrika.

Dáváte cosi černé na bílém, proč nijak nereagujete na video s Vaňkem? Pod kterým pan Matl blábolí v diskuzi nějaké nedoložené dohady. Odpovězte prosím nejdřív na to video, já si pak možná přečtu vaše "černé na bílém".

Ano, nesmím tu kvůli politice napsat kde máte svůj vzor a v jakém společenském zřízení se vidíte a chcete to i tady. Viděl jsem několik filmů, kde v říši zla stačí někomu strčit do auta drogu, pak chrabrá policie ví přesně do kterého auta má jít hledat a dotyčný nešťastník jde nekompromisně do basy. Ve videu s Vaňkem se tvrdí přesně toto. o tom ale nikdo nechce nic vědět!
Ty mnohé firmy mne většinou nepozvou ani na valnou hromadu, nebo tam na ni nejedu(je to daleko). Do ČSV si mám možnost zvolit své zástupce, popřípadě jim sdělovat můj názor, co by mému zástupci. Že to nedopadne podle mého je zcela normální. Do parlamentu si také volím zástupce, přesto nakonec není po mém, jak jsem si představoval.
Tak to nevstoupim, svůj názor můžu sdělit doma, a dopadne to stejně Smile O parlamentu psát raději nebudu Smile
(28.02.2017 23:32)Bronislav Gruna napsal(a): [ -> ]Tady to máte černné na bílém:
http://ekonomika.idnes.cz/inspektori-obj...8_test_rts
http://ekonomika.idnes.cz/vcelpo-dostalo...8_test_rts

Včelaři (z Včelpa) prodávali med z antibiotiky. Nedivte se Kohoutovi, že vysvětloval svým zákazníkům, že není členem toho spolku, který dodával do obchodu český med s antibiotiky.

Zdravím vás p. Gruna.
Mrzí mne, že nemohu souhlasit s vaším příspěvkem. Zaměňujete však včelaře (i když člena ČSV) se spolkem ČSV. Jak sám jistě dobře víte, nejde o jednu a tutéž samostatně právně vystupující osobu, jsou to dva samostatné právní subjekty. Nelze tedy tvrdit, že já (i když člen ČSV) jsem dodával český med s antibiotiky, jak napsal Kohout a vy to tady ještě hájíte?
No to máš sice pravdu, ale když firma u které máš akciemi tě nějak zklame (malé dividendy, nesouhlas s tim co a jak činí), tak prostě akcie prodáš a obdržíš +- co si do toho dál. V případě svazu a Včelpa odejdeš s holým zadkem. Jo kdyby to bylo tak, že by se řeklo odcházím ze svazu, výplatě mi podíl z aktiv na jednoho člena. To by pak byl jiný zájem o členy a chování se k nim.
Když někdo vstupuje do ČSV nepřináší žádný majetek a proč by měl mít při odchodu nějaký podíl? Naopak, jako člen má jen výhody a kdo nad nimi ohrnuje ryponos, ať jde kam ho srdce táhne, ale se stejně holým zadkem, jako přišel, co vy na to?

Ale ano, k tomu, že Včelpo rozjelo takovéhle aktivity nemělo vůbec dojít. Jenže on po "vohni je každej hasič" a činovníci Svazu sice mohli předvídat, ale na džungli jakou byznys je holt nebyli připravení.
(01.03.2017 0:18)JKL napsal(a): [ -> ]V případě svazu a Včelpa odejdeš s holým zadkem.
Ahoj.
Víš, já do Včelpa žádné peníze nedal. Mohli bychom tu o tom zdaleka polemizovat, má matematika je však jasná.
(01.03.2017 0:17)joseff napsal(a): [ -> ]Jak sám jistě dobře víte, nejde o jednu a tutéž samostatně právně vystupující osobu, jsou to dva samostatné právní subjekty. Nelze tedy tvrdit, že já (i když člen ČSV) jsem dodával český med s antibiotiky, jak napsal Kohout a vy to tady ještě hájíte?

A proto jsem se ptal k čemu tam jako členové jste? Stěžuješ si u svého zvoleného zástupce? A dál? Změníš něco? Je vás pořád jako členů málo aby se něco změnilo?

(01.03.2017 0:26)tom.50 napsal(a): [ -> ]Naopak, jako člen má jen výhody a kdo nad nimi ohrnuje ryponos, ať jde kam ho srdce táhne, ale se stejně holým zadkem, jako přišel, co vy na to?

Tome ty výhody?
Referenční URL's