Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Jak jsme se odloučili od ČSV aneb návod pro zdatné a pokročilé :-)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ted lze nejspis cekat tlak na zmenu stanov a dalsi znarodnovaci paragrafy..Jak to bude prezentovat vnitrostranicky casopis Vcelarstvi?
Myslím, že ve skutečnosti neudělají nic, nejspíš jste naivníHuh
Proč budu něco řešit a vyrušovat včelanoovčany, pěkně ostříhat a klídek pohoda jen ať si to hnije.
A za 4 roky jim něco nakecám ukážu třídní nepřítele a máme vystaránoTongue
Já bych chtěl taky 4 letou rentu za nicBig Grin
Asi tak metoda mrtvého brouka , nebo se vydá článek oslavující to jako vítězství a náklady ospravedlni jako nutnost udržení oveček ve stádě...
To je citace z dokumentu č. 2.
Citace:'Kdy majetek který nespadal do majetku ve smyslu ust. § 34 odst. vrácen, dle předložených předávacích protokolů.'

Oč se tak rámcově jedná? Nepotřebuji detaily jen mne překvapilo, že ZO může mít něco ze svazu.
Spis muze jit o bud majetek svazu svereny svazem do uzivani,kdy ZO je jen uzivatelem,ale ne majitelem nebo majetek porizeny z dotaci od szif,ktery je pod 5 letou lhutou a z toho plyne,ze jej nelze prodat,bez vraceni dotace.
Jen se divim,ze se k zalobe pripojila i OO,snad s tim zastupci ZO tvoricich OO vyjadrili souhlas???
Jednalo se o tiskárnu Xerox Phaser - viz http://www.vsmbo.cz/uploads/mediafiles/128/1222.pdf (bod č. 6 protokolu), kterou ZO Ml. Boleslav zapůjčil Svaz, ale nestala se majetkem ZO. Byla v evidenci majetku centrály. Byla to tiskárna, kterou dostala OO spolu s notebookem a neměla pro ni využití. Bylo to z akce, kdy se OO vybavovaly výpočetní technikou z fin. prostředků ČSV.
Jirko, v katastru nemovitostí:
https://nahlizenidokn.cuzk.cz/ZobrazObje...dyNhutwA==
je uvedeno toto:

[Obrázky: csv.jpg]

Má to nějakou souvislost s Tím Vaším sporem?
Odkaz výše není funkční a tak jsem to sejmul Print screenem. Teoreticky to náš exekutor může být, ale jisté to není, protože ještě 20.12. nevěděl zda obstaví účty nebo nějaký majetek. Teď má dovolenou a tak to budu vědět až po svátcích. Ale tu ostudu Svazu můžete klidně šířit dál po vlastech Českých, Moravských i Slezských Smile
Ono by to taky mohlo být o pozemcích pod Včelpem tam je taky na ně zahájena exekuce.

Ať se daří Zdeněk
Cimdal lip.Zdroj tehle info o pozemcich pod Vcelpem?
Zdroj UZK-Nahlížení do katastru nemovitosti.

Ať se daří Zdeněk
Jirko toto je informace z veřejně dostupného katastru nemovitostí:
https://nahlizenidokn.cuzk.cz/
jen zvolíš zdali se jedná o stavbu nebo parcelu, vyplníš obec: Praha, část obce: Nové město, budova 177 a zde je ta zmínka o zahájení exekuce. Tedy vypadá to že v exekuci je Křemencova 8.

Ale na pozemncích pod Včelpem (v katastrálním územi Obora u Boskovic, parcela např. 111/4, 231/12...) je uvedeno zahájení exekuce také, takže asi to s Vámi nebude mít nic společného.

Kdyžtak dej vědět na jakém dalším postupu jste se s exekutorem dohodli. Pěkné svátky a vše nej v novém roce.
ČSV tuším ručil Včelpu za revolvingový úvěr u Komerční banky. Nemám ale čas to nyní ověřit. Možná jako zástava bance nestačily svazové pozemky pod Včelpem, tak zastavili i budovu na Křemencové?
Tohle přihrávání si (Mlha - Šturma) působí poněkud trapně. Asi nikdo z nás pravidelně nekontroluje výpis z KN, aby se "zrovna náhodou" trefil na zahájení Ex.Idea A vzhledem k tomu, že pan Šturma obvolával pár lidí a navrhoval jim, aby danou informaci zveřejnili na VF, tak je až úsměvné, kdo se chytil. Když si představím jaký povyk a hysterie nastává, když se někdo zmíní o PSNV... Ale jsem možná i docela rád, jako precedens, kdy na toto téma živě diskutuje nečlen ČSV a radní PSNV, je to dobré! Zejména ten živý zájem je zarážející:
(29.12.2018 11:20)Mlha napsal(a): [ -> ]Kdyžtak dej vědět na jakém dalším postupu jste se s exekutorem dohodli.

Můj osobní názor je ten, že z tohoto stavu nakonec vyjde jako vítěz (bohužel) paní předsedkyně a celá kauza se otočí proti VSMBO. Toto zařídit je principielně velice jednoduché a vzhledem k tomu, že pány a paní z PRV nesemlely daleko závažnější kauzy, je zmíněný předpoklad velmi reálnýWink
V tom, že ČSV neuhradil náklady řízení, které prohrál a kde rozsudek nabyl právní moci, vidím spíše záměr než neschopnost.

A co kdyby se teoreticky našel věřitel ČSV, který by byl s někým z ČSV (osobou, která má přístup k informacím, či se podílí na rozhodování, či může ovlivňovat osoby zodpovědné za rozhodování v rámci ČSV) dohodnut, že pomocí exekuce vyvedou část či celý zbývající majetek ČSV z ČSV a o zisk se rozdělí.

Může se to zdát jako přitažené za vlasy, ale takto to řeší některé firmy, které se chtějí vyhnout placení věřitelům, či se takto dá zbavit společníka společnosti. Ale také lidé, kteří se chtějí dostat do osobního bankrotu a přitom nepřijít o moc.
Zatim jsou to chlapci spekulace s cim tohle vubec souvisi,zda-li se Vcelpem nebo jinym kostlivcem.Treba byl exekutor rychlejsi nez prevod majetku Vcelpa.KB neni jediny veritel.Ale pokud se k informacim predstavitele CSV nepostavi celem a dal si budou hrat na mrtveho brouka,tak si tohle spekulovani pojede vlastnim zivotem,a tech,kteri jeste veri v nejaka pozitiva nebo jsou jeste neco ochotni neco delat pod touhle hlavickou jeste ubude.
Climax - jedno jediné - na každého jednou dojde , neboj se !! A zde se zdá ,že se pověstné "Ucho utrhlo "!!
A správně jsi poznamenal : Nemáme každý čas sedět u internetu a prohrabávat se ........
Proto díky těm ,kteří dají vědět / p .Šturma ..... /.
A jestli jsem dobře četl a pochopil - Ta exekuce začíná 14 dní po zveřejnění .......a nedá se odvolat!!!
A nepleť se , i když nejsou v ČSV, tak se to týká nás všech . Viz třeba kauza Včelpo.......pokles prodeje medu ! F.V.
Výpis pořízený na katastru nemovitostí mnoho neobjasní Surprised

[Obrázky: katastr.jpg]
Sice neobjasní, ale vypovídá o tom, že minimálně dvěma věřitelům došla trpělivost. No a moloch měl veselé Vánoce.
(29.12.2018 20:35)Ing. Petr Maňásek napsal(a): [ -> ]Výpis pořízený na katastru nemovitostí mnoho neobjasní Surprised

[Obrázky: katastr.jpg]

Z přílohy zveřejněné Petrem Maňáskem mohu konstatovat, že první exekutor je zástupcem Ing. Leoše Dvorského a druhý exekutor je mým zástupcem a ostatních žalovaných v soudním sporu, který prohrál ČSV z.s. a OO ČSV Ml. Boleslav.



(29.12.2018 12:12)climax napsal(a): [ -> ]Tohle přihrávání si (Mlha - Šturma) působí poněkud trapně. Asi nikdo z nás pravidelně nekontroluje výpis z KN, aby se "zrovna náhodou" trefil na zahájení Ex.Idea A vzhledem k tomu, že pan Šturma obvolával pár lidí a navrhoval jim, aby danou informaci zveřejnili na VF, tak je až úsměvné, kdo se chytil. Když si představím jaký povyk a hysterie nastává, když se někdo zmíní o PSNV... Ale jsem možná i docela rád, jako precedens, kdy na toto téma živě diskutuje nečlen ČSV a radní PSNV, je to dobré! Zejména ten živý zájem je zarážející:
(29.12.2018 11:20)Mlha napsal(a): [ -> ]Kdyžtak dej vědět na jakém dalším postupu jste se s exekutorem dohodli.

Můj osobní názor je ten, že z tohoto stavu nakonec vyjde jako vítěz (bohužel) paní předsedkyně a celá kauza se otočí proti VSMBO. Toto zařídit je principielně velice jednoduché a vzhledem k tomu, že pány a paní z PRV nesemlely daleko závažnější kauzy, je zmíněný předpoklad velmi reálnýWink

Jseš úplně vedle Dodgy
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referenční URL's