Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Fungování Svazu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Zapomínáte na kandidáty, kteří potom volí předsedu.
O demokracii bych moc nemluvil. Snad jen o přežitém snad "demokratickém" centralismu, který plodí jen přežitý monopol předcházející epochy.
Dobrý den všem, jako bývalý jednatel jedné z.o. na plzeňsku bych rád vyjádřil podporu členům ČSV,kteří uvažují o opuštění tohoto megamolocha, kde poslední roky jde jen o mocenský boj a přerozdělení toho co ještě zbylo. ČSV zde dávno není pro včelaře a včelaření, ale obráceně! Nás odešlo k 1.1.2017 asi 22. Dlouho jsme zvažovali pro a proti a čekali podporu od svazu. No a nic, jen jsme se dozvěděli od zástupců okresní organizace, že ČSV se bez nás obejde. Možná je naše cesta tou jedinou jak ten zapsaný spolek ČSV ozdravit. Knečně snad budeme moci včelařit pro med a ne pro CIS a zdůraznění důležitosti vedoucích představitelů ČSV.
(21.07.2017 6:30)JosPr napsal(a): [ -> ]Info o preplacenem ekonomovi se sirila po okresech tusim loni,nebo predloni.Zarazejici je spis,kdo ho za takovych podminek zamestnal a schvalil vyplaceni takovych castek.Holt jine je,kdyz se na neco musi vydelat a nasetrit,a nebo se plni koryto z prispevku a dotaci,az dojdou chechtaky,naplnit dalsi rok znovu.Primo se nabizi prerozdeleni clenskeho,maximum pro ZO,minimum svazu.Kde nic nebude,nezbyde pro certa.
Dovolil jsem si odpovědět ve správném tématu.
ČSV je pohrobek minulého režimu a má tyto vlastnosti:
nehospodárnost
malá efektivita
prolezlá parazity
veřejné lynčování nepohodlných lidí
prostě všechny vlastnosti přisátých lehkoživků na spolkové pokladně.

Co se týče odměny a rozsahu činnosti ing. Šturmy
Dohoda byla - 4 dny home office (práce vzdálenou plochou) a jeden den v Křemencárně.
Smluvní odměna o 1.000 Kč vyšší než mzdový náklad na účetní Janu Prchlíkovou.
Žádný cesťák, žádné FKSP, žádné stravenky, ...

Fakturace byla navýšena o částku DPH, které se ČSV vrací, a příjemce odevzdává.

Už se vůbec nemluví kolik peněz ušetřil on totiž dělal nepopulární opatření.

Jinak debata o hov---------- a pokud chcete mít více informací tak každý okres má svého zástupce v RV, ale to je vážení spolkový život a ne tupé přijímání servisu a placení příspěvkůCool
Mluvil ten "okresní vyšetřovatel"o stejném člověku? Nebo jenom manipuluje s daty?
DLE MÉHO ÚČELOVÁ MANIPULACE A ÚČEL JISTĚ NE BOHULIBÍ SPÍŠ SCHRAŇOVÁNÍ KOMPROMITUJÍCÍHO MATERIÁLU.Idea
A jedná se o době, kdy se Boleslav trhala od svazu. Nebo ne?
Jo,jo,nekdy v te dobe to bylo prezentovano.Odchod ovecek na vlastni pastvu je asi ta najvetsi drzost,jake se muze clenstvo dopustit.
Ono tak ani nejde o to,kdo to byl,ale kdo podobne podminky za svaz nabidl a kdo je nechal vyplatit.To jsem kdesi minule cetl o fluktuaci zamestnancu sekretariatu kvuli nizkym mzdam.2x jsem potreboval na sekretariatu v patek telefonicky cosi vyridit.Jednou po devate rano mi mlady muzsky hlas oznamoval- ta pani tady neni,ta druha tady taky neni,on tady v podstate nikdo neni a kdyby jste mohl strucne,protoze specham na vlak !!! Po druhe jsem se nedovolal vubec,telefon zvonil jak o zivot.A za tohle tam nekdo vesele bere plat a odmeny,pripadne odchazi kvuli nizke mzde.Nebo je v Praze normalni chodit do prace jenom do 9 ,nebo jenom ve stredu???
No ptal jsem se proto,kdyz to neni v Praze normalni,proc se tak deje v sekretariatu?Tehdy jsem potreboval zmenovy registracni list,pani co ma tuhle agendu musela na operaci a pres radu telefonatu nebyl kdo by ho vyridil, poslal a nam hrozilo prodleni s zadosti o uhradu vzorku na mvp a ztrata cca 20000 ze spolkove kasy.Pripadalo mi,ze se v podstate doprosuju,aby Ti kteri tam sedi za nase penize,pro nas taky jednou neco malo udelali.Patecni "v podstate nikdo tady neni" uz byl vrchol a asi i obraz jak to tam v tu dobu vypadalo..K hospodam-nejen,ze neni cas do nich chodit,pac u nas se vstava ve 4 aby se stihlo byt v praci v 6,ale dik eet a zakazu koureni uz neni ani kam.Vsechny ukoncily provoz,chlasta se doma.
Tady úřadoval admin, že tu není, co jsem četl před hodinou? Myslím, že moc zasahování škodí. Chybí kontinuita.
Jo,jo.Takhle to vypada,ze odpovidam na to,na co se nikdo nezeptal.Kdyz smazat, tak vsechno.
Naopak admin začial mít pocit, že přestal být adminem, ale že je pánembohem a všechny diskuse musí být dle jeho představ, proto začal cenzurovat a upravovat diskuse k obrazu svému. Kdysi se příspěvky odsouvaly k ledu, dnes zde vládne tvrdá cenzura. Viz. doposud nevysvětlený ban pro Jirku Mátla a další.
(24.07.2017 14:24)Mlha napsal(a): [ -> ]Naopak admin začial mít pocit, že přestal být adminem, ale že je pánembohem a všechny diskuse musí být dle jeho představ, proto začal cenzurovat a upravovat diskuse k obrazu svému. Kdysi se příspěvky odsouvaly k ledu, dnes zde vládne tvrdá cenzura. Viz. doposud nevysvětlený ban pro Jirku Mátla a další.

Také mi to připadá smutné, že se tímto způsobem cenzuruje, vrhá to na forum stín, že tu není nestrannost, a že se omezuje ona tvůrčí síla - konstruktivní diskuze ... a k tomu jsem si myslel, že tento web mimo jiné je Sad
http://www.ovcsvfm.cz-zapis z jednani zastupcu kkv 4.12.2018...Potrebujem zvysovat clenske kvuli dalsimu byrokratickemu clanku???
potřebujete Wink
Předsedkyně - také souhlasí s navýšením členského příspěvku, o výši a termínu
platnosti je třeba zahájit diskusi u členské základny.


Diskuze u členské základny? Co je to za novoty?
Hoši jde o dvojnásobek Big Grin
To je už výpalnictvo!
Padl tam návrh 500,-
Bude to stačit na Včelpo?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referenční URL's