Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
ČR: Albert - cukr Diamant 9.90 Kč ako písala pani Jarmila 3.7.- 6.7. ale na internete mi píše obmedzenie 11 kg/os/deň
Globuss - cukr Korunní 11.90 Kč 2.7. - 8.7.
SR: Carrefour - cukor Korunný 0.52 € do 6.7. a v Bille je za 0.55 € do 6.7.
Avízo Billa od15.7 -21.7 cukr 9:9Okč
Už ho mám doma, neomezené množství. Může být problém s tím, že ven nevyvezou paletu mají zákaz a tím se jim nechce. Půjčili mě ale vozík na 250 kg a tak jsem šel vícekrát a pokladna to brala. Dobré podletí! Med podražil, cukr pomalu jak za socíku, Billa přítel včelařů! Jen tak dál!!! Zdraví R. S.
Je nutné mít tu jejich billa kartu? Díky
dnes Albert Supermarket- 1 kg 9,90. Dokoupil jsem 60 kg pro včelky a k tomu 3 basy Svijanského mázu pro sebe Smile .
Moju jsem dnes vyslal do Billy nakoupit cukr. Karta je potřeba, bez ní stojí kolem 15 kč. Dovezla 50 kg, že prý najeli Slováci a skoupili všechen cukr na kořalku. Další až v sobotu.
v Litovli Billa 9,90 bez karty 500 kg Wink
U nás v Bille na mě koukali jako na někoho, kdo okrádá ostatní. A to jsem si naložil jen 200 kg. Pokladní si to rozdělili mezi několik pokladen a nákupů, prý tak velké prodeje nesmí dělat. Takže asi záleží na tom, kdo se zrovna jak vyspal a jakou má náladu.
Viete mi niekto vysvetlit, preco je v Cesku ten cukor o tolko lacnejsi? Ked prepocitam 9,90 kurzom 27,116 CZK/EUR, tak to je 0,365 Euro, co je oproti 0,55 Euro najnizsej ponuky v SR vyrazny rozdiel. Aj ked by tam bola nizsia dan, tak to ten rozdiel nevysvetli.
Normálně cukr stojí v rozmezí cca 17-21 Kč.- Toto jsou akce prodejních řetězců. Není to tak, že by ze dobrovolně zříkaly svých zisků, ty akce platí výrobce/dodavatel. Prodejní řetězec podepíše smlouvu na odběr xxx tun cukru. Součástí smlouvy je např. 2x za rok udělat prodejní akci za takto zajímavou cenu. Když výrobce na taková pravidla nepřistoupí, řetězec cukr sežene jinde ... A smysl těchto akcí? Určitě nemají zájem prodat po paletách včelařům, ale potřebují nalákat na drobné nákupy. Rodina si přijde nakoupit 10 kg cukru a k tomu vezme např. zavařovací sklenice, meruňky atd.
OK, to by som bral, keby sa tie ceny vyskytovali parkrat za rok. Ale minimalne posledneho pol roka je tych 55 centov vcelku bezna cena. Povedzme, ze je to vdaka sucasnemu nadbytku cukru. Ale otazka je, preco ten rozdiel medzi CR a SR?
Takový Albert, tam nemá cenu na akce ani chodit. Ty mají to zboží jen v létáku a někde v pultě cedulku - soráč, naletěli jste nám. Kupte si něco dražšího jiného. Děkujeme za návštěvu. Smile
Kaufland je něco mezi a vyjímka je Billa. Ta často nemá omezení. Jako teď.
Právě jsem tam opět naložil auto, a za uspořené prachy - normální cena na paletě s dopravou je 14,50 kupuji vedle ve stavebninách včelám v akci ztracené bednění.
S překvapením jsem spočítal, že za úsporu snad můžu dát snad i dvě pod každý úl.
I když to spíš dám na trámy, dva úly, dvě bednění, aby alespoň dva úly vedle sebe byly rovnoběžné. Smile
Já je mám zas jak vějíř při pohledu z boku Smile, jak se mi ty podkladky nerovnoměrně propadaj do země.
Plánuju vzít hever a zas to srovnat, ale plánuju to už od jara Big Grin
(15.07.2015 18:17)Honza Š napsal(a): [ -> ]Je nutné mít tu jejich billa kartu? Díky

V akčních nabídkách, které platí pouze jeden až dva dny, není karty třeba. Výhodné je domluvit se s vedoucím jako R. Stonjek.
Cukru je prebytok preto akcie.
když jsem kupoval cukr v Kauflandu s omezením 20kg/osobu, pokladní mi poradila, ať se zeptám vedoucího směny, jestli mi povolí větší nákup. Zeptal jsem se, ten povolil a na všechny pokladny nahlásil, ať zákazníkovi prodají 200kg (víc jsem už nepotřeboval). Na pokladně stejně museli vyjet 10 účtenek, ale bylo to pohodové.
Přesně tak. I já jsem se domluvila, že potřebuju 100 kg pro včely a tak mi to v pohodě prodali na jedné pokladně, akorát na 5 nákupů. Oproti Albertu se v kauflandu dá většinou dobře domluvit.
Penny Market, 16.-22.7.: cukr krystal 9.90/kg, bez omezení
Je třeba mít Penny-kartu (jinak 14.90)
Právě jsem v Bille nakoupil posledních 460kg.
Do Penny bych nešel ani kdyby měli za 7.30 Smile
Naposledy mě zachránili před nákupem za 13, když jej odmítla pokladní namarkovat. Den předtím jiná pokladní normálně.

Jsem alergický, když se někdo odvolává na nějaký leták. Když to upozornění není u zboží v regále, nebo u vchodu do prodejny, tak mě nezajímá.
(19.07.2015 14:09)KaJi napsal(a): [ -> ]....Jsem alergický, když se někdo odvolává na nějaký leták. Když to upozornění není u zboží v regále, nebo u vchodu do prodejny, tak mě nezajímá.

Ano, my takto nechali 100 kg u pokladny v Albertu. Prý musíme jít 9x dokola, že nestačí, když to rozdělí na více nákupů. Ochota žádná, asi nepotřebují prodat. Přitom v regálu žádné omezení nebylo. Tak jsme jim řekli, ať si to nechají, že jedeme jinam. V Kauflandu jsme se v pohodě domluvili.
Referenční URL's