Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelařské kurzy Milana Havelky - diskuse
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Malé připomenutí:
Již tuto sobotu Milan Havelka v Litoměřicích od 9 hod na 8.ZŠ
Bylo to super, Milan překonal očkávání. Velké poděkování Milanovi i organizátorům.

[Obrázky: DSC_0492.jpg]
Neexistuje záznam?
Někteří přítomní se nezapsali do prezenčních listin a tak udávám jen přibližný počet - přes 80 posluchačů.
A všichni vydrželi napjatě sledovat přednášku od 9 do 13 hod.
Přišli nejen včelaři z nejbližšího okolí Litoměřic, ale přijeli i z ,,dalekých končin", jako například ze Znojma, Brna, Sobotky, Mostu, Všenor, Trutnova, z jižních Čech atd, atd.
Potěšila i účast uznávaných včelařských odborníků, jako jsou např. ing. Jindra, p. Křapka, R. Stonjek. Poslechnout si Milana Havelku přijeli i bývalý předseda a bývalý tajemník ČSV. Nejde jen o účast, ale zejména o velmi kladné hodnocení přednášky.
Záznam, bohužel, pořízen nebyl, ale Milan Havelka slíbil, že to nejdůležitější sepíše a článek bude uveřejněn na webových stránkách Včelaři Litoměřice.
Termín dodání článku nebyl přesně domluven, ale jakmile to na webu bude, dám vědět.
Super Smile a děkuji za odpověď.
Nic proti Vašemu webu, ale myslím si, že by si takový článek našel cestu i do Včelařství nebo Moderního včelaře.
Mně se nelíbila beseda.
Souhlasím s Heteropteryxem. Bude záležet na Milanovi, zda bude chtít článek do některého z těchto časopisů poslat.
O Včelařství pochybuji, protože některé Havelkovy myšlenky nejsou v souladu s názory nejmenovaného člena redakční rady.
Ten litoměřický web mohu zaručit, ale pravda je, že pokud bych redigoval nějaký celostátní včelařský časopis, skočil bych po tom jako po trháku a urgoval Havelku každý týden, aby už článek dodal.
Konečně po dlouhé době něco zcela nového.
Ano, byl jsem příjemně překvapen s jakým zaujetím a erudicí Milan prezentoval své poznatky s chovem velmi silných včelstev. Byla to přínosná přednáška i pro staré kozáky našeho oboru včelařství, umožňující nový pohled i nám tzv. "všeználkům", nový pohled na včelařskou praxi. Na konci přednášky mě osobně Milan přiznal, že má namluveno na týden dopředu. Rozumím mu. Také se tak po každé přednášce cítím. Milane díky, bylo to pěkné.
JK



(12.11.2016 23:27)Kohout napsal(a): [ -> ]Mně se nelíbila beseda.

Sledoval jsem. Nebyl jsi připuštěn Tongue.
Pepa
Měl jsem dohodu s Kamlerem že bude číst dotazy co mu dám na papíru. Ten však nedorazil a ti dva začátečníci co seděli vedle mě místo něj měli strach je přednést.
(12.11.2016 23:29)MUDr.Vladimír Šumera napsal(a): [ -> ]Souhlasím s Heteropteryxem. Bude záležet na Milanovi, zda bude chtít článek do některého z těchto časopisů poslat.
O Včelařství pochybuji, protože některé Havelkovy myšlenky nejsou v souladu s názory nejmenovaného člena redakční rady.
Ten litoměřický web mohu zaručit, ale pravda je, že pokud bych redigoval nějaký celostátní včelařský časopis, skočil bych po tom jako po trháku a urgoval Havelku každý týden, aby už článek dodal.
Konečně po dlouhé době něco zcela nového.

byl jsem také a super, Milane díky....jen si dovolím nesouhlasit s panem Šumerou, naopak já pochybuji o Moderním včelaři, jelikož si dovolil říci, že léčení dle metodiky ČSV je "více než zákon" a jako "jediné správné" a při debatě s p. Jindrou si dovolil odporovat...za mne tedy myslím, že jediná volba je Včelařství, do MV ho chtít nebudou, bohužel souhlasí a takové tam nepotřebují Smile)))
Co je metodika ČSV?
Milane bylo to super, jako začátečník zase musím přehodnotit pár věcí Wink
(13.11.2016 9:41)karelretik napsal(a): [ -> ]... naopak já pochybuji o Moderním včelaři, jelikož si dovolil říci, že léčení dle metodiky ČSV je "více než zákon" a jako "jediné správné" a při debatě s p. Jindrou si dovolil odporovat...za mne tedy myslím, že jediná volba je Včelařství, do MV ho chtít nebudou, bohužel souhlasí a takové tam nepotřebují Smile)))

Ne že bych se opičil po ... Ale mně se chce něco říct ... "Já tomu nerozumím" ...
Mohl bys to, Karle, prosím, vysvětlit i pro mně - nechápajícího?
+ Ty nějak blíže víš, koho v MV "nepotřebují"? Big Grin
S díky
Jiří
P. S.: mimochodem: co brání komukoli z účastníků oslovit redakci Včelařství jakožto spolkového časopisu ČSV s nabídkou reportáže z (jak je vidět z ohlasů) velmi vydařené a přínosné akce pořádané jednou ze ZO ČSV? Jasně, někdo by to musel odpracovat ...
stejně jako bylo poťouchle myšlen příspěvek p. Šumery (alespoň já to tak pochopil), tak i tento byl.....jestli se někoho dotknul, tak se omlouvám....děkuji
každopádně Milanovi za otevřenost díky....
Já souhlasím s tím, že to bylo velmi přínosné a jedno z nejlepších setkání na jakých jsem kdy byl. Organizátorům patří velký obdiv a budou li v této kvalitě pokračovat, určitě budu rád jezdit. Zdraví R. S.
Souhlasím. A taky si můžu k několika konkrétním jménům přiřadit nové konkrétní tváře.
To jsem chtěl i já, Tomaso, ale nakonec se mi to nepovedlo u všech, u kterých bych rád (vč. Tebe) ... možná proto, že jsem musel hned po přednášce pryč ... zdravím, JL
Ahoj vsem,

po pondelnim telefonatu s Milanem bych rad upozornil vsechny pripadne zajemce o jeho kurzy v pristim roce, ze zbyva uz opravdu jen par poslednich volnych mist a tak rozhodne necekejte s prihlasovanim az po novem roce Wink
Moc mne potesilo, ze si Milan preje, abych prijel opet jako fotograf, takze se na vas vlastne taky tesim! Wink
Honza

[Obrázky: IMG_5881_copy_webkolaz.jpg]
Mně říkal Milan že když nepojedu na jeho kurz, dá mi 2600,- korun.

Rozhodl jsem se že příští rok nepojedu šestkrát.
Kde se dá přihlásit?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Referenční URL's