Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Připomínky k fóru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Toto forum je jistě přínosem při troše snahy a hledání se zde již dá najít snad vše co souvisí ze včelařením.Odzkoušené postupy a i to uvedení všeho co se sice nemusí stát ale mohlo by je pro obzvláště začátečníky přínosem.Možnosti využít i jiné cesty dozvědět se informace jak soukromá zpráva email opět asi ku prospěchu věci hojně využívané cesty.To že se někdy vloudí příspěvek který je z jiné kapsy či se volně přejde k jinému souvisejícímu tématu asi nebude v případě takovéto diskuze nic neobvyklého a ruku na srdce komu z přispívajících se občas nepovede porušit pravidla .Podstatné je že to dle mého názor přehledně funguje což asi u takovéhoto fora nebude jednoduch záležitost a spravovat toto fo'rum nebude asi žádná procházka růžovou zahradou.V nejposlednější řadě ja každý svého štěstí strůjce tedy se může rozhodnou podle svého svědomí co si přečte a co ne.Smile
Poslední dobou se množí zprávy typu "... když tak to Admini smažte, přesuňte ..." Pokuste se při vkládání příspěvku popřemýšlet, tak opravdu patří a pokud se něco takového stane (nikdo nejsme neomylný), pod příspěvkem je tlačítko [attachment=1127]kterým odešlete zprávu s požadavkem (případně odůvodněním) na zásah v příspěvku. Hodně nám to ulehčí práci, tímto způsobem se ihned dovídáme o problému, na textovou poznámku v příspěvku může dojít až po nějaké době, můžeme ji dokonce i přehlédnou (ano, i my jsme jen lidi, kteří chybují).
Citace:PetrM upravil Dnes 13:06 tento příspěvek z důvodu:
Pokud reagujete na aktuálně poslední příspěvek, tak nepoužívejte citaci. Je to zbytečné, všem je jasné, na co reagujete. Zbytečná citace odstraněna.

Petr, prečo nám zazlievaš, keď si pomôžeme textom aj keď ho máme k dispozíci hneď na odpoveďou
Nám starším text vypadáva z rozumu ak ho máme pred sebou, kvalitnejšie ho napíšeme. Zlozvyk však mám z vcely.sk, kde nie sú zábrany ns citáciu posledného komentára.
Viem, že je to slabá výhovorka, ale je pravdivá. Budem sa však riadiť pokynmi admina.
Antone, odpověď jsi zkopíroval z mé poznámky: Je to zbytečné, všem je jasné, na co reagujete.

Navíc to zbytečně znepřehledňuje text. Pokud by se jednalo o částečnou citaci, neviděl bych v tom problém.
Často se stává, což nebyl tento případ, že samotná odpověď na citace je podstatně kratší, než citace.
Ale nevidím jediný důvod, proč citovat předešlý příspěvek.
V propozíciách pre účastníkov stránky je napísané, pri písanií komentárov používajte "diakritiku", všetci to dodržujeme, len Gusto si extra. Neuvedomuješ si, že niekto tvoj text správne nepochopí. Admino Ťa už mal na to upozorniť.
pokud ale píše z mobilního telefonu, tak háčky a čárky nejsou možné. Vpravo nahoře u slova příspěvek je uvedený symbol mobilního telefonu.
(06.07.2012 12:44)Anton Turčáni napsal(a): [ -> ]V propozíciách pre účastníkov stránky je napísané, pri písanií komentárov používajte "diakritiku", všetci to dodržujeme, len Gusto si extra. Neuvedomuješ si, že niekto tvoj text správne nepochopí. Admino Ťa už mal na to upozorniť.

anton prave ukazal ake je nebezpecne ustipnutie v kombinacii s vysokymi teplotami..Smile
Teď jsi Gusto přestřelil.
Tak jako Tono patřím, k těm co jsou "staří a blbí" ale dávám Tonovi za pravdu s diakritikou. Kolikrát musím číst text dvakrát i třikrát, než mi dojde co chtěl autor říci. A se slovenštinou pro některá specifika o to víc. Na druhou stranu jsem se díky této kauze, dozvěděl zas něco nového. Že když se píše z mobilu, je to u příspěvku poznat, jde jen o to, si toho všimnout.Big Grin Na druhou stranu, ale nechápu proč nejde u mobilu psát s diakritikou. Když už musím napsat jednu dvě SMS za měsíc, tak je píšu i s háčky. Nevím, zda to je stejné i s převodem sem na Fórum, a ani Tono to nemusí znát. Tou poznámkou jsi zesměšnil Tona i celou naši generaci, která si se současnými technologiemi dost dobře nerozumí i když se snaží.
Toto už asi patří do jiného tématu i když já nevím, kam to zařadit, aby to nestratilo posloupnost. Takže "Hoši" omlovám se, ale je to na Vás. Big Grin
Zdenku,Anton,ak ste to brali ako zosmiesnenie vasej generacie tak ma to uprimne mrzi a ospravedlnujem sa..ale tak som to vobec nemyslel..ja sice mladsi od vas,ale som takmer pocitacovy analfabet..momentalne nemam inu moznost ako pisat z i-padu ci ako sa to vola (to nieje mobil)..povodne to tu znamienka malo,ale manzelka si kvoli praci davala nieco instalovat a teraz tu je klavesnica bez tychto znamienok..a ja som netusil az do Antonovej pripomienky,ze to moze robit take problemy..mohol by som pisat cesky,ale bolo by to divne..na Antona som napisal tak,lebo sa mi jeho pripomienka bez predchadzajuceho upozornenia zdala byt vytrhnuta z kontextu..Este raz sa ospravedlnujem,nemyslel som to v zlom..

este doplnim,nedaju sa mi davat ani suhlasne plusky k prispevkom,ani sukromne spravy mi to neukazuje a viac takychto detailov oproti klasickemu pocitacu..skusim s tymi znamienkami nieco urobit,dovtedy len citam..
... můžeš zkusit na tom Tvém bazmeku zobrazovat plnou verzi, máš to přepnuté do mobilní verze. Ne u všech stránek to ale jde. Prostě si to stačí při psaní uvědomovat a zkusit podle toho volit slova (aby třeba neměly jiný význam Surprised )

Smile Dodgy
Cením si tvé reakce a dík za ní. Na druhou stranu, zase se vysvětlilo, že i my staří se snažíme se svou neznalostí něco dělat. A jak je vidno, nejsme v tom sami.Big GrinBig Grin
Sleepy taky jsem si hrál s Merkurem a dřevěnýma hračkama, bohudík.
(06.07.2012 15:02)gusto napsal(a): [ -> ]este doplnim,nedaju sa mi davat ani suhlasne plusky k prispevkom,ani sukromne spravy mi to neukazuje a viac takychto detailov oproti klasickemu pocitacu..skusim s tymi znamienkami nieco urobit,dovtedy len citam..

Z mobilní verze se na plnou dostanete kliknutím na odkaz úplně dole Switch to Full Version.
Aby se automaticky mobilní verze nezobrazovala, je možné ji vypnout v Panelu uživatele viz Novinky a změny na fóru, abych to nepsal znovu.
Na nástěnku jsem umístil obrazový návod, jak udělat odkaz na konkrétní příspěvek na fóru.
Omlouvám se za to, že jsem byl jeden z těch kteří si nevšimli, že o akátu diskutují zcela jinde než mají. A děkuji adminům za jejich úsilí to tady udržet funkční, solidní a přehledné.
I já, stařík, se omlouvám že si občas spletu hrušky s jablky.
Omluvy přijímám.

Kohout
Zvláštní, přijímat omluvu za to, že Admin ten nepořádek uklidil Huh
Ale Honzo oni se omlouvají uživatelům, že jim znepřehlednili to téma Wink. A jelikož uživatelem si vlastně i ty tak tobě taky a navíc ti děkují za úklid.
kohout je prostě borecSmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referenční URL's