Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Ve při
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Téma pro ty co se rádi hádají neboli přou na tělo a mimo téma, a nechtějí, aby se jejich příspěvky mazaly.
Takovéto budou přesouvány sem.
Milane, von je nezničitelnej. Žádný argument na něj neplatí, na výzkumníka! Já jen obdivuju tvojí nekonečnou trpělivost a ano, jsem ten zlostný pán (jak mě nazval louky) vždycky, když se potkám s takhle nestydatou stupiditou s hroší kůží. Já tu trpělivost s bl..ema nemám a tak jsem holt zlostný pán! Oni se totiž tupí vyskytují i u králíkářů, oni jsou naprosto věční a nezničitelní!

To se prostě nedá, já tu žasnu nad něčí sprostotou!!! Hlavně že umí gausovu křivku a integrální rovnice, ale jak chovat včely aby mu to furt nehynulo, to se nějak nenaučil.

A docela jsem se i zasmál. KaJi léta letoucí, [b]mnoho pětiletek, selektuje a šlechtí včelu na odolnost a furt nic. [/b]Kdyby se na to konečně vy.al a dělal to tak blbě jako já, nemuselo mu v zimě za celej život padnout jediný včelstvo. Šlechtitel.

A nelehne na hadr a nelehne! Zvláštní povaha, posmívat se, ponižovat, zesměšňovat, to a hroší kůže se mu podařilo vyselektovat u sebe dokonale!
Prosím adminy aby předchozí příspěvky nemazali, kdyby náhodou. Děkuji. Cool
Pánové nechtete se už vykašlat na ty sra...y,kterejma to tu stále zaplevelujete..
Neustále zvažuju ,že se na fórum přestanu koukat a nejsem sám.Když si telefonuji s ostatními včelaři a dojde na téma forum tak to už štve každého.
Není téma ,které by jste tímto nepodělali.
Je mnoho příspěvků,které mají svůj smysl a je jedno od koho z Vás jsou a dá se v nich najít i spousta smysluplnného ,
Tak prosím vemte rozum do hrsti a chovejte se jako lidi....
Ta mezera v názvu vlákna má být, nebo ne Big Grin
(09.03.2017 20:54)tom.50 napsal(a): [ -> ]... nestydatou stupiditou .... trpělivost s bl..ema nemám ... se totiž tupí vyskytují i u králíkářů... žasnu nad něčí sprostotou!!! ...

A ja sa pan tom.50 divim, ze vam tu este nikto nerozbil cifernik. Toto je len jeden z X prispevkov, v ktorom ludi nazyvate blbcami, tupcami a podobne. Ja konkretne som sem prestal chodit kvoli vam, citat v kazdom vlakne tieto vase arogantne prispevky mi uz liezlo krkom.
Ospravedlnujem sa za off topic.
Ja odporucujem adminovi zablokovat iste osoby co tu troluju denno denne a potrebuju sa tu vyjadrovat a vypisovat 50 prispevkov kazdy den do kazdeho vlakna a bude pokoj.
Presne koly tymto ludom tu vela ludi prestalo chodit a cele forum vdaka nim vpodstate upada ... Angry
Já jsem nezačal! Navíc já včely mám, ti bohorovní chytří už ne a nebo jen část a jim padají furt a mě ne, ale mě tu okřikujete?

Že neokřikujete KaJi když tu, v pracovní době, napíše nejméně 10 plevelných příspěvků o tom, jak bych každému radil aby to tak nedělal!
Kapitalizmu a demokracie plnou hubu, ale v práci to má tak, jako jsme to tak většina z nás neměli ani za komančů. A kdo že ho zaměstnává? Němci? Aha.

Hele vás zajímá jak on píše o integrálech a o studiích a o svém zaměstnání a mezi tím trousí pohrdání vlastním národem a podobně, pohrdá "svazáky" a posmívá se 50 tisícům lidí a to je nicku M+M pro vás normální? Kydám tady něco takového já? Že si nestěžujete na plevelení když tu KaJi donekonečna omílá stejnou písničku?
Myslel jem, že mne nic nepřekvapí, ale mýlil jsem se. Stále se mám čemu divit Cool
Big Grin Ďalšie tema adept na zamknutie.HuhTongue
Normální nejsou reakce ani jednoho z Vás a každý nechť si šáhne do svědomí sám.Já jen apeluji na základní šlušnost a to na všechny.Nikoho jsem nejmenoval.Takže se ještě jednou opakuji prosím vykašlete se na to pod heslem "moudřejší ustoupí" .
Děkuji předem všem a doufám,že ne jen za sebe Smile
Tak teď už tu chybí jen vlákno Ztohoven
100 sa píše s "S" Big Grin
No vidíte mládenci. Tady je to správné téma. Tady se správně vydovádíte Tongue.
JK
(09.03.2017 21:48)meresjev napsal(a): [ -> ]"Ja konkretne som sem prestal chodit kvoli vam, citat v kazdom vlakne tieto vase arogantne prispevky mi uz liezlo krkom"

Proto tu také nejste a nečtete Wink

Ale vážně, pokud máte problém s kterýmkoli diskutérem, nutí vás někdo, nebo něco číst jeho příspěvky?
Zamykání témat je trapné. Nemám rád vnucenou falešnou hyperkorektnost, Evropané na ni pravděpodobně doplatí.
Nic nezamykejte jinak ve-při začnou svi-nit jiná vlákna.Big Grin
Referenční URL's