Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Časopis Včelařství
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
MartineH, kup si nějakou knížku. Ve Včelařství už asi jóga nebude a přibude tím několik nemocných včelařů, kteří nebudou dělat cvik "želvu" Big GrinBig GrinBig Grin
Hned ráno jdu do knihkupectví. Dík za raduBlush
K nám Včelařství, tedy časopis, dosud nedošel. Ale z Vašich reakcí se již těším, jak se naučím na úlech správně provádět "šávasánu" Tongue.
JK
Spiš se dozvíš kdo je na světě největší lump. Je tomu speciálně věnována strana 26. Na následující straně pak můžeš shlédnout fotografie posledních politiků, kteří se byli ochotni ještě s naším bývalým předsedou bavit....
K tématu pánové, plkat o józe není podstatou tohoto téma.
A podstatou Včelařství?
Chápu rozhořčení nad tím, co vše se může objevit v časopise Včelařství, ale to není důvod, aby se tu rozvíjela debata mimo téma.
Pokud jiné téma - tak jak si při včelařině uchránit zdravá záda - hóóódně podceňované. Smile


Zpočátku. Smile
Tož mňa nenapínajte! Co to tam o těch včelách v tom včelařství je? Co nového, co ešče nevím?
Já jsem napočítal 15 fotek našeho bývalého předsedy, kolik vy? Docela mě mrzí že tato hra končí, přepočítání fotek VŠ bylo vždycky to první co jsem dělal, když se mi časopis dostal do rukou.
BTW toto vlákno je o časopisu Včelařství, pokud tam redaktor zařadí článek o dojení krav (nebo tam začne tahat politiku v rozporu s usnesením RV), tak bych řekl, že diskuse o tomto článku nebude mimo téma.
(06.01.2014 23:17)MartinH napsal(a): [ -> ]Megahustokrutopřísný.... Za tohle jestli ti ženskou nevyhoděj...
a nemyslím tu jógu....

Nevyhodej.
To je presne to co potrebuji...
(07.01.2014 10:42)Mlha napsal(a): [ -> ]BTW toto vlákno je o časopisu Včelařství, pokud tam redaktor zařadí článek o dojení krav (nebo tam začne tahat politiku v rozporu s usnesením RV), tak bych řekl, že diskuse o tomto článku nebude mimo téma.

Ano, pokud bude reagovat na dotyčný článek.
Pokud budou příspěvky o tom, jak dojím já a co si k dojení mohu koupit apod., je to MIMO téma.
(07.01.2014 10:49)Sona Dubna napsal(a): [ -> ]Nevyhodej.
To je presne to co potrebuji...

Soňo, vzhledem k Vašim zkušenostem chápu Vaši zahořklost, ale je to přesně to, co potřeboval minulý předseda a jeho skalní příznivci - netahal bych do toho úplně všechny. Myslím, že se pod paní redaktorkou minimálně dost třese židle a pokud je to poslední číslo plodem její a Švamberkovy svévůle, jak někteří avizují, docela bych se i vsadil, že bude další výběrové řízení na redaktora.
ty voe fakt 15 Švamberků Smile)) ... no jdu si to konečně přečíst
Před chvílí jsem měl ve schránce Včelařství. Na celkové hodnocení je zatím brzy, ale hned při prolistování jsem si všiml, že toto číslo překonalo 2 stávající rekordy. Ten prvý- celkem 72 stran, bude možná někdy v budoucnu překonán. Ten druhý - 15 obličejů jednoho a téhož člověka v jediném čísle časopisu- ten už, doufám, nikdy překonán nebude.
No já bohužel ještě včelařstvi nemám, ale co se týká možné změny redaktora tak mám typ.
Přece pan Vondrák bude volný a tak by se mohl pokusit trochu ten časopis včelařství posunout do odbornější roviny.
Jo a paní Irglová by mohla jít dělat redaktorku MV, když tak toužej po někom, kdo by nělal PR Big Grin

... já vím, ošklivej vtip....
Pro ty kdo včelařství neodebírá a nebo ještě nedorazilo do schránky:
z obsahu: Václav Švamberk bilancuje 2 roky ve funkci ( R. Ingrová), Vztahy včel a mikroorganismů ( Zuzana Hroncová, Jaroslav Havlík....), Apimondia 2013 - odborná konference, Trávníky na tapetě ( M. Vokřál), Keře s jedlými plody pro včely a včelařovu rodinu ( M. Novotná), Producenti medovice (M. Počuch). Jako bonus uvnitř časopisu přepis nahrávky z jednání RV, dopis - stanovisko k odvolání předsedy ČSV, reakce na editiorál ve včelařství 11/2013........
Také se mi dnes dostalo do ruky lednové číslo.I když je mi vcelku jedno jak se vše povede dál jelikož jsem opustil po mnoha letech členství svaz.Přesto si dovolím vlastní názor na věc . Poslední číslo mi připadá jako vše možné jen né časopis pro včelaře je tam sice pár zajímavích stránek, opravdu jen pár vše ostatní mi připadá jako agitační plátek pro pár vyvolených.O nějakém nestraném pohledu se asi mluvit nedá z každé informace čiší koho pisatel(ka)preferuje.Také nevím zda by včelaře spíše nezajímalo konkrétní dění okolo včel a samotné organizace než sáhodlouhé popisování s portrétem toho kde byl který potentát se svím týmem vyvolených komusi potřást pravicí.Můj názor je že časopis skočil z louže né do bláta ale do pořádné bažiny.
(07.01.2014 14:34)MartinP napsal(a): [ -> ]ale co se týká možné změny redaktora tak mám typ.

Z bláta do louže?
Děkuju za důvěru, ale pro současné vedení ČSV bych pracovat nemohl. Ať chceme nebo ne, pracovní prostředí nás s každým dnem mění ke svému obrazu. Je-li zatuchlé a křivé, nelze z něj vyjít se ctí a rovnými zády.

Následující slova mohou znít ironicky, ale míním je zcela vážně. Včelařství sice nečtu, ale dle reakcí zde na fóru soudím, že paní redaktorku její spolupráce s vedením ČSV baví a naplňuje. Přeji jí proto, aby v ní mohla co nejdéle a co nejúspěšněji pokračovat. A vám, čtenářům Včelařství, přeji v únorovém čísle opravdu velký nástěnný plakát pana předsedy ve včelích šatečkách a s tykadly. Když jste to ještě pořád ochotní dotovat svými penězi.
Referenční URL's