Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Škodlivosť 5G pre včely
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
No za mne je dost naivni verit temto institucím ze skodlivost zadna není nebo minimalni.A to ani nejssem tak stár,presto znam mnoho kauz kde takto skalopevne mnozí tvrdily o jinych vecech ze skodlive nejsou.
Např.pred 50 lety se kouření div nedoporucovalo,po nehode v Černobylu se nekolik desetileti tvrdilo ze vliv to zadny nemělo,pro lem se rtuti, výkaly a dalsi jedovate latky ve spojeni s velkofarmama s vepri,neskodnost uranových dolů,dolu na stribro a dalsich min.100 pripadu kde i cele vlady tvrdily ze se nic nedeje....
Ve jmenu zisku se zataji vse,jen nekterym ted vadi ze se v tom lidi muzou vic šťourat a mne vubec ta neduvera neprekvapuje.Historie ukazuje ze pravda vyjde vudy najevo tak za 30-50 let od problemu..
Když jsou už škody na lidech nevratné a statisíce životů zničených nebo zkrácených. Mrzuté je, že viníky a propagátory pak nikdy nikdo netrestá...

A vědci? No, jen připomenu, že i komunismus byl vědecký a vyučoval se na vysokých školách. A dnes nad tím každý žasne a nevěří stejně, jako za pár desítek let nikdo neuvěří, že se vyučovalo 64 pohlaví, genderizmus, grétizmus a zelený úděl a budoucí si budou klepat na čelo stejně jako my s tím vědeckým komunsmem. A př itom mnoho věd dodnes dělají ti, co mají ty doktoráty z toho veděckého komunismu. Já nezapomněl, já ne.
(15.07.2020 15:54)Vítězslav Richtr 2 napsal(a): [ -> ]Argumenty klidně chtěj,s tím nemám problém,jen přitom slovníku mi naskakovaly nepříjemný reminiscence.
Tak když vidím jak různým aktivistům narůstá hřebínek, jak v USA, Francii, Švédsku a dalších zemích, své nehorázné požadavky stupňují a prosazují pomocí zapalování aut, rabování a dokonce zabíjení svých oponentů, tak se za "stavění aktivistů do latě" rozhodně omlouvat nebudu. A ve Velké Británii již nějací pomatenci dokonce ničí telekomunikační infrastrukturu. A pokud naše humanitní obory budou chrlit tisíce nepoužitelných lidí, sice s diplomy, ale nebudou matematikou a fyzikou políbeni, tak takových aktivistů, kteří se potřebují upíchnout v nějaké neziskovce, protestující proti čemukoliv bude jen přibývat. Ostatně statistiky hovoří jasně, v roce 1990 bylo v ČR něco přes 3 tisíce neziskovek, dnes je jich 140 tisíc.
Pokud vysoké školy produkují tisíce technokratů s diplomem,pak jen dobře,že humanitní obory v tomto nezaostávají. Konec konců všichni by to měli být vzdělaní,inteligentní lidi a ti se nakonec domluví. Ono jim nakonec nic jiného nezbyde. Smile
(14.07.2020 14:05)Mlha napsal(a): [ -> ]Tohle jsem ti již vysvětloval asi desetkrát...

Proč?
(15.07.2020 12:01)Mlha napsal(a): [ -> ]A nebo si přečtěte i toto:
https://www.5gvcesku.cz/cs/bezpecnost-5g.html
https://www.lupa.cz/aktuality/jak-zari-5...lyzatorem/
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/zmeril...47ab5f122/
Ještě že mají rádoprdi co oponovat, jedinou studii pro neškodnost 5G nemají ale jakmile jim někdo zakonspiruje, hned se chytaj slov jak mouchy hovna. Ani jeden typ takových článků neodkazuje na vyzkoumanou neškodnost, škodlivost G sítí přeci neexistuje. Přeji všem dutohlavům a technokratům aby si to v hodince pěkně promítly jak byly napáleni a došli nato jak se dělá makroekonomický podvod na národy a jejich děti.
(15.07.2020 12:01)Mlha napsal(a): [ -> ]K tomu dopadu na zdraví se již vyjadřovat nebudu, žádné katastrofické vlivy nebyly za ty desítky let zaznamenány a 5G v současné době vysílá na frekvencích, na ktrých se desítky let vysílalo.

A on Tě někdo nutí kupovat nové telefony, nebo televize?

Co se týče elektromagnetického záření 5G, neexistují desítky let zkoumání jeho vlivu na zdraví ja tvrdíš. 5G funguje jiným způsobem než klasická wifi. Ty bys to měl vědět nejlíp, s gupou jste se o tom tady hádali několik měsíců.

A co se týče nákupu moderních technologií, tak ano, nutí mě. Pokud chci přežít např. v podnikání, musím tato zařízení vlastnit a musí být funkční. To, že chce z lidí někdo ve velkém tahat peníze a musí se absurdně měnit lékarničky, nebo funkční mobily a televize mě oběžuje. To, že to většině lidí nevadí, mě z hlediska budoucnosti znepokojuje.

Gupa byl rychlejší...
Měl bys vědět že lékárničky se měnit nemusí, a hned ti bude líp.

Vlastnit televizi není povinné takže o tom přemýšlet nemusím. Jen jsem si myslel že nové technologie přinášejí něco nového. Třeba že nahrazení analogového vysílání digitálním přináší nějakou výhodu. Že se vývoj nezastavuje z důvodu aby se mohly z lidí tahat peníze, takhle jsem se na to nikdy nekoukal.

Telefon který umí LTE stojí jako hezčí autolékárnička. Nevnímám důvod vypnutí 3G provozovatelem proto, aby výrobci a prodejci telefonů tahali z lidí peníze. Domníval jsem se že telefonů které neumí LTE je v používáno tak málo, že už nemá význam 3G provozovat. Že by měla být v provozu po dobu životnosti posledního telefonu který ji ke svému provozu potřebuje, takhle jsem se na to nikdy nekoukal.

První odstavec je fakt, druhý a třetí jak to vidím já.
Měl by jsis uvědomit, co tomu prozření v nepovinnosti měnit lékárničku předcházelo. Nevidíš tu podobnost u 5G u prokazování "proč" ji neměnit?

Poplatníkem tv a roz jsi stejně.

Je divné že se nedíváš stejně na problematiku 5G jak stou lékárničkou, když si takový suverén, že se měnit nemusí. Proč musí vlastník 3G telefonu prokazovat že ho používá? Operátoři přesně ví kolik lidí 3G používá a umí si spočítat že se více vyrejžuje na něčem co zní lépe a nově, protože generační obměna je něco jako obnovitelný zdroj blbosti a naní se vydělává nejlépe. Za vším hledej trafiku.
Navíc vůbec nechápu co jsi teď napsal.
Obměna a další a další těžení lidské blbosti, to si i já myslím. Už nevědí jak z lidí vytahat peníze.
Můj první počitač bylo osmibitové Atari. Další stolní PC pak notebook a nyní mám už jen iPady. Moje blbost že jsem nezůstal u psacího stroje a dal své peníze Applu který těží z lidské blbosti nejvíc na světě.
Big GrinBig GrinBig Grin taky jsem měl osmibitové ATARI, PC 286... pak 486, internet 56Kb/s... Big GrinBig Grin, to byla paráda, to by jsme si dnes pokecali Big Grin
IQ 151, SAPI 1 - první mašiny na střední škole. K temu magneťák a kazety na programy
(15.07.2020 19:56)gupa napsal(a): [ -> ]Ještě že mají rádoprdi co oponovat, jedinou studii pro neškodnost 5G nemají ale jakmile jim někdo zakonspiruje, hned se chytaj slov jak mouchy hovna.
Všechny studie a doporučení WHO nebo SZÚ ČR potvrzují, že nezjistili negativní účinky 5G na lidské zdraví. Tohle mi přijde jako v tom vtipu, jak jde chlápek po chodníku a tleská. Přistoupí k němu babka a zeptá se ho "proč tleskáte?" A on jí dopoví "plaším krokodýli". Ale babka oponuje, "vždyť tu žádní nejsou". A na to jí chlápek odpoví "to je proto, že tleskám".

(15.07.2020 19:59)Frey napsal(a): [ -> ]5G funguje jiným způsobem než klasická wifi.
Jasně u 5G létají mezi vysílačem a terminálem zlí zuřiví skřítci, kdežto u WiFi jsou to hodné lesní víly.
(15.07.2020 19:42)Kohout napsal(a): [ -> ]Proč?
Tak tentokrát jsem se udržel a dal mu za pravdu, snad ho to uklidní.

(16.07.2020 9:20)gupa napsal(a): [ -> ]...se více vyrejžuje na něčem co zní lépe a nově, protože generační obměna je něco jako obnovitelný zdroj blbosti a naní se vydělává nejlépe. Za vším hledej trafiku.
Můžeš mi prosím vysvětlit jaký zájem by měl mít mobilní operátor na časté výměně mobilů? Operátor většinou mobily prodává s nulovou marží, nebo dokonce dotované, tedy určitě na tomto nezbohatne. Proč se opouští standardy, které se přežily jsem vysvětlil zde, pokud ani toto nepochopíš, tak je mi již vážně líto.

(15.07.2020 19:25)Vítězslav Richtr 2 napsal(a): [ -> ]Pokud vysoké školy produkují tisíce technokratů s diplomem, pak jen dobře,že humanitní obory v tomto nezaostávají.
Problém je, že o absolventy technických oborů je na trhu práce zájem, bohužel všichni ti filozofové, politologové, absolventi gender studií atd. jsou pak nepoužitelní a hledá se pro ně umělé uplatnění v různých neziskovkách bojujících proti čemukoliv od globálního oteplování, přes 5G až po domnělý rasismus. A pak na druhou stranu neseženeš zubaře, zedníka či instalatéra. Nějak nechápu proč je dobře že ze svých daní dotuji někomu studia v oboru o jehož absolventy není pak zájem.

(16.07.2020 11:45)Kohout napsal(a): [ -> ]Můj první počitač bylo osmibitové Atari.
Tak to já už měl Atari ST. To byly krásné časy, ještě ho někde na půdě mám, zkusím ho z nostalgie vytáhnout, otázka je zdali ještě něco na těch disketách bude. Ale našel jsem na netu, že nějací nadšenci vyrábí různé interface, aby šly přiopjit současné myši, SD karty atd.
Programy na kazetě bylo to nejnapínavější. Většinou to vypadlo až na konci. Pak využili lidské blbosti a vynalezli diskety. Když už měl každý disketovou mechaniku, zavedli CD mechaniky. Teď těží z lidské blbosti tak že CD mechaniky v noteboocích zrušili. Až jednou zruší i 5G, to bude teprve útok na naše peněženky.

eSTéčko jsem poprvé viděl u Skokana. Kreslili jsme na něm plakáty. On to pak dotáhl až na Hejtmana.
(Včera 19:25)Vítězslav Richtr 2 napsal(a):
Pokud vysoké školy produkují tisíce technokratů s diplomem, pak jen dobře,že humanitní obory v tomto nezaostávají.

Problém je, že o absolventy technických oborů je na trhu práce zájem, bohužel všichni ti filozofové, politologové, absolventi gender studií atd. jsou pak nepoužitelní a hledá se pro ně umělé uplatnění v různých neziskovkách bojujících proti čemukoliv od globálního oteplování, přes 5G až po domnělý rasismus. A pak na druhou stranu neseženeš zubaře, zedníka či instalatéra. Nějak nechápu proč je dobře že ze svých daní dotuji někomu studia v oboru o jehož absolventy není pak zájem.


On když už se tento účastník debaty zúčastní debaty, vždy takto hodnotně (někdy mám až pocit, že žije někde mimo planetu Zemi). Ač s vámi v otázce 5G nesouhlasím v ničem, v tomto jste to popsal dokonale. Navíc jsem já ještě nikdy nečetl stejný názor, jako že více humanitních, tedy různých gender studií a podobných volovin. Všichni, tedy kromě tohoto jediného pisatele, odsuzují přemíru humanitních oborů (tam se nemusí nic umět, nic použitelného), ale nikdo proti tomu nic nedělá.

Já bych jen doplnil vaší větu, že nechápete, proč se za naše daně vychovávají zbytečníci, ještě to, jak to, že vyštudovaní v jakémkoli oboru nemusí vracet státu - tedy všem daňovým poplatníkům, cenu studií. Třeba tak, že by například 20 let nemohli odejít do cizákova a tam odevzdávat výsledky studia = tedy vědomosti, které cizáci nezaplatili. Žádná nesvoboda, ale spravedlnost - kdo by si zaplatil studia v celé výši, ať si jde kam ho srdce táhne! A nebo před odchodem zaplatí studia. Normální obyčejnou běžnou smlouvu, že pokud nebude pracovat v daném oboru (včetně když nenajde uplatnění doma) že to zaplatí s celopu parádou. On by pak každý pečlivě zvažoval, co půjde studovat a zda vůbec.

Ono by úplně stačilo, aby se platilo studium pouze humanitních oborů. Prostě obyčejná podpora toho, co společnost potřebuje a zpoplatnění zbytečností. Žijeme v dotačním světě, proč se tedy nepodporuje potřebné? Protože by fakani mocných, kteří to jediní můžou změnit, museli něco umět a to je ta potíž že?
(16.07.2020 12:55)Mlha napsal(a): [ -> ]
(15.07.2020 19:56)gupa napsal(a): [ -> ]Ještě že mají rádoprdi co oponovat, jedinou studii pro neškodnost 5G nemají ale jakmile jim někdo zakonspiruje, hned se chytaj slov jak mouchy hovna.
Všechny studie a doporučení WHO nebo SZÚ ČR potvrzují, že nezjistili negativní účinky 5G na lidské zdraví. Tohle mi přijde jako v tom vtipu, jak jde chlápek po chodníku a tleská. Přistoupí k němu babka a zeptá se ho "proč tleskáte?" A on jí dopoví "plaším krokodýli". Ale babka oponuje, "vždyť tu žádní nejsou". A na to jí chlápek odpoví "to je proto, že tleskám".
Opět se chytáš jak moucha hovna, WHO sděluje, že 5G je věcí šetření, tz. že ne že nic nezjistili ale zjišťuje se, protože signál je jiný např od starého GSM nebo wifi milá vílo. SZU CR samozřejmě opapouškuje to co WHO sdělí, jinak se kašle na přísnost v limitech a za neškodné se považují nejvyšší možné hodnoty.


http://translate.google.com/translate?u=...1&ie=UTF-8

http://www.szu.cz/tema/pracovni-prostred...i-telefony
(16.07.2020 12:55)Mlha napsal(a): [ -> ]
(16.07.2020 9:20)gupa napsal(a): [ -> ]...se více vyrejžuje na něčem co zní lépe a nově, protože generační obměna je něco jako obnovitelný zdroj blbosti a naní se vydělává nejlépe. Za vším hledej trafiku.
Můžeš mi prosím vysvětlit jaký zájem by měl mít mobilní operátor na časté výměně mobilů? Operátor většinou mobily prodává s nulovou marží, nebo dokonce dotované, tedy určitě na tomto nezbohatne. Proč se opouští standardy, které se přežily jsem vysvětlil zde, pokud ani toto nepochopíš, tak je mi již vážně líto.

Tam jsi vysvětlil krom odpovědi kde vyzdvihuješ průjem houbelec. Operátor mi nikdy nenabídnul a ani nedal a ani nezadotoval jediný telefon od doby kdy jsem začal využívat jejich služeb, takže zase stěmi cukrlátky pro stálé zákazníky nepřeháněj. Stálejšího než jsem já, tak takových moc nemají.
Chápu,že pro někoho,kdo se zkoušel živit odléváním rybářských olůvek,jsou humanitní studia,naprostá ztráta času.
Jo, místo plotů a ostnatých drátů smlouvy a půjčky.....to nemožete myslet vážně. A to já taky zastávám názor, že potřebujeme aj řemeslníků, né onom absolventů sociálních studií.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Referenční URL's