Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Škodlivosť 5G pre včely
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Hertel dělal pokusy na 8 objektech. Neměl (zdá se) žádnou kontrolní skupinu. Nesmíte se na mě zlobit, ale z metodického hlediska tohle prostě není věda.
Takže se moc nedivím, že ho žalovali pro pomluvu (jestli to je správný právnický termín, proč mu zakázali jeho publikace).
Nehodnotím (ne)škodlivost elektromagnetického smogu, jenom význam jeho výzkumu.
(09.02.2021 23:47)JrM napsal(a): [ -> ]Ještě jeden citát : Google překládač
,, 5G nenahrazuje starší bezdrátovou technologii, ale doplňuje ji. Vyšší frekvence znamenají, že překážkami již nelze snadno proniknout radiací, což má za následek enormní nárůst počtu antén. I když můžete svůj vlastní smartphone kdykoli vypnout, u antén to není možné: vyzařují 24 hodin denně, 365 dní v roce. Radiační expozice se tedy masivně zvyšuje! "

Ano, tohle je důvod, proč jsem se zmínil o satelitech. Oni se totiž vysoké frekvence - mikrovlny chovají jako světlo. Na satelitu je možné snadné ověření, stačí anténu zastínit například novinama a je po signálu.
Podobně se chovají i vysoké frekvence u 5G. Fungují na přímou viditelnost. Jak už někdo psal mikrovlny neprojdou oděvem člověka, případně končí na kůži.
Velké množství základnových stanic je nutnost a proto pokrytí celé republiky je jen fantazie. 5G je jen další krok ve vývoji, který bude nahrazen něčím novým. Operátoři nemají důvod pokrývat lesy a pole . To by se stalo snad jen v případě, že by 5G bylo řešení na věčné časy.
Včely mimo města se nemají čeho obávat. I teď platí, že se mimo města k pořádnému internetu mobilně nepřipojíte.
(08.02.2021 13:34)JrM napsal(a): [ -> ]Informaci že vyzařování mobilních telefonů v USA vytváří lidem rakovinu v mozku si pamatuji už z roku 1988 . Ano, dá se to svést na to že komunisti kecali .
Jenom že komunisti V SSSR dělali bezohledné pokusy v 70 tých letech na tisícovkách lidí a nakonec mikrovlny v rámcí možnosti pro své občany zakázali .
Řekl bych,že se to dá vysvětlit i tak , že pokut stát platí svým lidem bezplatnou lékařskou péči a snaží se o vyrovnaný rozpočet , což se oni tenkrát docela i snažili , tak má tendenci šetřit na těchto výdajích za léčbu a předčasné důchody . Pěkně hybaj do práce . Proto ten zákaz mikrovln .

Chlape ty už to nehul. Prosím běž na začátek diskuse a pročti si základní věci, pleteš si pojmy, dojmy, průjmy, ionizující/neionizující záření, radiaci, magnetislmus, elmag vlyny, prostě všechno motáš dohromady a nerozumíš ničemu. Vše zde bylo vysvětleno, prosím nechtěj abychom Ti to tu znovu a znovu vysvětlovali.

Každopádně zareaguji na tuto naprosto absurdní informaci. Můžeš sem dát jeden jediný důkaz, že jakýkoiv mikrovlný vysílač byl v SSSR zakázán? Opravdu po celou dobu studené války, v SSSR nebyl jeden jediný radar, jeden jediný lokátor, armáda se dorozumívala kouřovými signály, neměli ponorky, neexistoval jeden jediný radioreleový spoj, nevysílalo radio ani televize (pak mi ještě vysvětli, proč jsme místo PALu byli nuceni přijmou ruský SECAM), policie a NKVD se dorozumívala píšťaklami a Gagarin z oběžné dráhy gestikuloval znakovou řečí? Chlape vážné trochu přemýšlej, než napíšeš nějakou pitomost.
Ironií osudu je, že první MW trouba, kterou jsem viděl byla právě ze SSSR, měla jí teta někdy v 80tých letech a přivezla si jí právě ze SSSR. Tehdy jsme na to koukali jak na zázrak.
https://rychkoff.livejournal.com/171446.html
Mlha, drobná oprava, SECAM není ruskej, vzniknul ve Francii, východní blok ho používal. Francie také, pokud se nepletu. Googlovat a ověřovat nemám náladu.
(09.02.2021 23:50)Jiří Šilhán napsal(a): [ -> ]Přátelé. V tomhle vlákně je názorně vidět, jak důležité je pro společnost vzdělání. Neznalost, nepochopení, či jen špatná informovanost, se dají využít k oklamání jedince/skupiny.

Přesně jak píšeš. Část těch chytřejších z nás vídí že ti hloupí se nechají manipulovat že 5G škodí všemu a všem a druhá část těch chytřejších z nás vidí že ti hloupí se nechají manipulovat že 5G je bezpečné.
Ano částečně máš pravdu, jen shrnu pro ty později narozené, kteří už nepamatují jak se dovezené TV musely upravovat, aby byl slyšet zvuk a viděli jsme barevný obraz. Tedy když začínala barevná televize, tak základní problém byl jak udržet zpětnou komatibilitu se starými ČB televizemi. Proto se signál rozdělil na dvě složky, tzv. jasovou a barvonosnou. První, kdo vyřešil přenos byli Američané se svým systémem NTSC. Jasovou složku vysílali stejně jak na ní byli ČB televizory zvyklé tedy jako obrazový signál černobílé televize, který obsahoval synchronizační a zatemňovací impulsy (snad není potřeba vysvětlovat, že paprsek se musel vracet na začátek řádku či stránky, v těchto "mrtvých chvílích" se později začal vysílat Teletext), ale na přenos barvonosné složky použili kvadraturní amplitudovou modulaci. V Evropě pak vznikla norma PAL (Phase Alternating Line), která se systémem NTSC velmi inspirovala a měla oproti ní spoustu výhod např. se lépe šířila, lepší záznam na videa, výhody při stříhání obrazu atd. (měla ale vyšší nároky na soušástkovou základnu). Proto po celou dobu např. ČT vše točila a stříhala v PALu a pak až vysílala v SECAMu. Proto také, když šel bolševik k šípku nebyl problém přejít rychle na PAL.
Původní SECAM vznikl opravdu ve Francii (ostatně i ta zkratna něco francouzsky znamená, ale zlí jazykové tvrdili, že SECAM je System Essentially Contrary to American Method) a žabožrouti pro šíření barvonosné složky využili frekvenční modulaci. Aby toto mohli udělat museli přistoupit k barevnému zkreslení a barvy odhadovali z předchozího řádku (jednoduše 50% barvonosné informace se ztrácí), proto byl SECAM tak nevhodný pro studia a střih.
Pokud vím, tak rusové chtěli vyvinout vlastní systém, nakonec se "inspirovali" v SECAMu, ale upravili si ho po svém, změnili odstup signál zvuk a i odstup jasové a barvonosné složky, tedy i když se ve Francii a v celém bloku ruské sféry uvádělo, že se vysálá v SECAMu, tak stejně jste na francouzskou televizi (bez úprav) nechitili ruský SECAM signál.
(10.02.2021 14:18)Mlha napsal(a): [ -> ]Chlape ty už to nehul. Prosím běž na začátek diskuse a pročti si základní věci, pleteš si pojmy, dojmy, průjmy, ionizující/neionizující záření, radiaci, magnetislmus, elmag vlyny, prostě všechno motáš dohromady a nerozumíš ničemu. Vše zde bylo vysvětleno, prosím nechtěj abychom Ti to tu znovu a znovu vysvětlovali.
Typická manipulace Mlhy způsobem že všichni jsou blbci. To hulení je i v rozporu s pravidly. Kdo je tu smažka tu doufám rozebírat nebudem a ani na nikoho ukazovat že jí je.
Všichni ne. Jen ti co se po 150té patjí na tu samou věc, kteří po 150té uvádějí tu samou lež a kteří tvrdí, že něco řekl nějaký neexistující profesor, na jehož jméno si nemohou vzpomenout, popř. vědomě lžou např. o zákazu mikrovln v SSSR.
A souhlasím takovéto manipulace jsou v rozporu s pravidly diskuse. Takto se vážně diskutovat nedá a ničeho rozumného se nedobereme.
Když už chceš diskutovat k věci, něco více k tomu zákazu mikrovln v SSSR nemáš? Nebo si také myslíš, že je to fake, který do diskuse nepatří?
(10.02.2021 18:02)Mlha napsal(a): [ -> ]Všichni ne. Jen ti co se po 150té patjí na tu samou věc, kteří po 150té uvádějí tu samou lež a kteří tvrdí, že něco řekl nějaký neexistující profesor, na jehož jméno si nemohou vzpomenout, popř. vědomě lžou např. o zákazu mikrovln v SSSR.
A souhlasím takovéto manipulace jsou v rozporu s pravidly diskuse. Takto se vážně diskutovat nedá a ničeho rozumného se nedobereme.
Když už chceš diskutovat k věci, něco více k tomu zákazu mikrovln v SSSR nemáš? Nebo si také myslíš, že je to fake, který do diskuse nepatří?

Téma diskuze je jasné. Škodlivost G technologie pro včely. Včela má svou stavbu buňěk, které jsou různě rozseté po těle, nadřazený systém těchto základních stavebních částí těla včely medonosné které se dají pitvat a pozorovat na ještě menší části nebo anebo větší části než je jedna buňka bych řekl že se buněčné struktury dají dále nazvat orgány které jsou součástí dalších vyšších celků a tím jsou soustavy.

Jednou orgánovou soustavou je anatomicky tykadla, které plní hlavně senzorickou práci.

Ale znovu k buňce a její struktuře. Mlho, Bohužel vše v těle včely je řízeno na genetické úrovni co se týká anatomie. Co se týká ale fyziologie, tvůj názor je že musíš mít nějakou vědeckou práci která prokazuje to či ono, ty ji zhodnotíš z 99,9% že to je fake, flame, atd. Vyhrožuješ lidem kteří jsou špičkou v těchto otázkách unás a hážeš je do jednoho pytle s fake zprávami.

Takže je to tvoje podání jak otázku položit. Hledat a vyhledat na otázku nějakou práci není problém, problém je o takových pracech s tebou vůbec diskutovat, protože jsem nabyl dojmu, že je ty jsi tu pravý jediný vědec na včelí fyziologii a G vlny.
VIDEO - 5G revoluce (2:16):

stop5g.cz/wp-content/uploads/2021/01/STOP5G.CZ-The-5G-mass-experiment-Big-promises-unknown-risks-5G-masovy-experiment-Velke-sliby-nezname-nebezpeci.mp4

Pokud má někdo zájem si proměřit byt, pozemek, včelnici.. s tímto pánem mám solidní zkušenost.
Kouknul jsem na odkaz od Frey. Téměř vše, co je na elektriku škodí. Kolik prosím stojí služba toho pána? Jaké změny jsi udělal v domácnosti? Pociťuješ nějaké změny?
(10.02.2021 14:18)Mlha napsal(a): [ -> ]
(08.02.2021 13:34)JrM napsal(a): [ -> ]a nakonec mikrovlny v rámcí možnosti pro své občany zakázali .

Chlape ty už to nehul. Prosím běž na začátek diskuse a pročti si základní věci, pleteš si pojmy, dojmy, průjmy, ionizující/neionizující záření, radiaci, magnetislmus, elmag vlyny, prostě všechno motáš dohromady a nerozumíš ničemu. Vše zde bylo vysvětleno, prosím nechtěj abychom Ti to tu znovu a znovu vysvětlovali.

Každopádně zareaguji na tuto naprosto absurdní informaci. Můžeš sem dát jeden jediný důkaz, že jakýkoiv mikrovlný vysílač byl v SSSR zakázán? Opravdu po celou dobu studené války, v SSSR nebyl jeden jediný radar, jeden jediný lokátor, armáda se dorozumívala kouřovými signály, neměli ponorky, neexistoval jeden jediný radioreleový spoj, nevysílalo radio ani televize (pak mi ještě vysvětli, proč jsme místo PALu byli nuceni přijmou ruský SECAM), policie a NKVD se dorozumívala píšťaklami a Gagarin z oběžné dráhy gestikuloval znakovou řečí? Chlape vážné trochu přemýšlej, než napíšeš nějakou pitomost.

https://rychkoff.livejournal.com/171446.html
Jenom klidně vysvětluj . A klidně kde konkrétně jsem tyto pojmy použil atd.

Já jsem si ale nikdy v životě nezahulil . Ale teď jsem si dal po dvou štamprlích .

Nicméně je možné že sis zahulil ty .
Uvedl jsem , že mikrovny v ,,rámci možnosti "" zakázali . Nikoliv , že že je zakázali zcela , nebo že by je zakázali pro vojenské účely . Rovněž jsem uvedl dopředu , že hledat to nebudu , v tom množství informací a let , mi to za to nestojí . Tak že zhulený jsi naopak spíše ty , když jsi to následně začal vyžadovat .


Prostě informace o mezinárodním soudu v Haagu a o cenzuře a informačním nátrubku se potvrdila a vy nemáte vůbec žádný protiargument.

Ukázalo se že tvrzení některých
že -- ,, bylo vysloveno mnoho hypotéz o jejich škodlivosti, ale žádná nebyla nikdy potvrzena," -- Není pravdivé . Ukázalo se že lžete.

... ,, popsané účinky se vyskytují při intenzitách záření, které jsou hluboko pod zákonnými prahovými hodnotami (tzv. Netepelné nebo biologické účinky). 8) Není divu, že v roce 2019 více než 250 renomovaných vědců apelovalo na OSN, aby konečně brala studijní situaci vážně . "

Tak říkáš že toto není pravda ? Tohle množství lidí odborníků s tímto názorem tedy neexistuje a nic neudělalo ? Klidně se vyjádři . Je to lež ?


Tento člověk rovněž neví co říká ?
https://stop5g.cz/prof-olle-johansson/
On je nevzdělanec ?

,,Docent Olle Johansson je vedoucím na oddělení experimentální dermatologie katedry neurověd v Institutu Karolinska (známý skrze Nobelovu cenu za fyziologii nebo medicínu) ve Stockholmu ve Švédsku.

Je přední světovou autoritou v oblasti EMF záření a jeho zdravotních efektů. Publikoval více než 500 originálních článků, recenzí, knižních kapitol nebo konferenčních zpráv v oblasti základních i aplikovaných neurověd. Pracoval s řadou mezinárodních kolegů, kteří se později stali laureáty Nobelovy ceny, mezi něž patří profesoři Andrew V. Schally a Roger Guillemin.

Jeho disertační práce na Institutu Karolinska “Peptidové neurony ve “Peptidové neurony ve středním a periferním nervovém systému. Studie světla a elektronové mikroskopie” získala titul. Účastnil se více než 300 kongresů a sympozií jako pozvaný řečník, s bezplatnými příspěvky i jako pozvaný „pozorovatel“ za dalších 100 kongresech. Je členem například:

Evropská asociace neurověd (ENA)
Evropská společnost pro dermatologický výzkum (ESDR)
Uživatelé IBAS ze Skandinávie (IBUS)
Mezinárodní organizace pro výzkum mozku (IBRO)
Mezinárodní Společnost pro Stereology (ISS)
New York akademie věd, královský
Microscopical Society (RMS)
Skandinávská společnost pro elektronovou mikroskopii (SCANDEM)
Společnost pro farmakologii kůže (SPS)
Společnost pro neurovědu
Svenska Fysiologföreningen
Svenska Intressegruppen för Grafisk Databehandling (SIGRAD)
Svenska Läkaresällskapet
Svenska Sällskapet för Automatiserad Bildanalys (SSAB)

Říkáš tedy , že ten člověk říká hlouposti a ty to naopak víš lépe ?
(10.02.2021 21:51)JrM napsal(a): [ -> ]Uvedl jsem , že mikrovny v ,,rámci možnosti "" zakázali . Nikoliv , že že je zakázali zcela , nebo že by je zakázali pro vojenské účely . Rovněž jsem uvedl dopředu , že hledat to nebudu , v tom množství informací a let , mi to za to nestojí . Tak že zhulený jsi naopak spíše ty , když jsi to následně začal vyžadovat
Takto se opravdu nikam nedostaneme. Pokud chceš argumentovat stylem "kdysi jsem to slyšel na pavlači, jak to říkala stará Balžková, tak to musí být pravda a nemíním si tuto skutečnost nijak ověřovat ani hledat důvěryhodný zdroj. Pokud to chceš ty tak jsi blb". Tohle je opravdu argumentace hodná nechytrého jedince.
Tedy buď nějak dolož, že to co píšeš je pravda, nebo se omluv za to, že zde šíříš lži. Protože tvoje tvrzení, že mikrovlnné technologie byly na území SSSR či ve východním bloku zakázané je normální lež.
Zkus si nejdříve pročist začátek této diskuse. O normách v zemích RVHP a NATO a o jejich harmonizaci po roce 2000 se tu diskutovalo. Jen shrnu, že země RVHP měli své normy ohledně nejvyšší přípustné hodnoty měrného absorbovaného výkonu, ale je lež, že by jakékoliv vysílání bylo zakázáno.

(10.02.2021 21:51)JrM napsal(a): [ -> ]Prostě informace o mezinárodním soudu v Haagu a o cenzuře a informačním nátrubku se potvrdila a vy nemáte vůbec žádný protiargument.
To je úsměvné, takže soud v Haagu cenzuruje celý Internet a tají závěry "vědeckého bádání" Smile v době, kdy si tu tisíce dezinformačních webů píší co chtějí je toto tvrzení vážně legrační. Navíc si pleteš soudní a výkonnou moc, soudy mohou těžko něco cenzurovat, natož rozhodovat o tom na jaký výzkum který vědec dostane grant.

(10.02.2021 21:51)JrM napsal(a): [ -> ]Tento člověk rovněž neví co říká ?
https://stop5g.cz/prof-olle-johansson/
On je nevzdělanec ?
Tak tohle je jak přes kopírák, co tu svého času předváděl Frey s Gupou. Někde na netu si najdou nějaký dezinformační web pochybné pověsti v tvém případě je to https://stop5g.cz/, který provozuje jakýsi Rudolf Vavra z Brna - BTW doporučuji si dohledat, jak ho konfrontovali lidé z ČVUT FEL. Tento člověk také tvrdí, že očkování je součást světového spiknutí, doufám, že i v tomto mu dáváš zapravdu. Pokud bys chtěl toho neználka, který si plete radiaci a neiznizující záření vidět na vlastní oči, byl mu dán prostor i v ČT:
https://twitter.com/i/status/1282977444803174400
Tedy našel jsi si dezinformační web pochybné pověsti, našel jsi si první článek, kterému evidentně sám nerozumíš a začal si ho tapetovat sem do diskuse, aby to vypadalo, jako že máš co říci (prostý odkaz by stačil, apel na adminy, není náhodou tapetování v rozporu s pravidly diskuse?). A teď čekáš že ti to tu budu polopaticky vyvracet a když ti dokáži na jakou kravinu jsi nalétl tak sem zase šoupneš podobnou blbost. Promiň ale tuhle hru již nehraji, ale aby si neřekl, že jsem Ti neodpověděl, dám Ti pár návodných otázek a pokud jsi zvídavý, odpovíš si sám.
1) kdo je to vlastně ten Olle Johansson, v jakém oboru se pohyboval?
2) měl pan Olle Johansson nějaké vzdělání v oboru elektrotechnika?
3) jaký je rozdíl mezi radiací, ionizujícím zářením a neionizujícím zářením?
4) proč demagogová rádi zaměňují radiaci a neionizující záření?
5) co to je dle Johanssona syndrom elektrocitlivosti? Jak se k této jeho "diagnóze" staví WHO?
6) co říká Olle Johanson o záření monitoru a jaké si z toho vezmeš ponaučení? Dáš si závazek, že si již nikdy do monitoru nepodíváš?
7) co soudí pan Johanson o netepelných účincích elmag. záření, dělal na to nějaký výzkum?

Takže to by pro začátek stačilo, ať se zase bavíme konkrétně a netapetujeme sem ničím nepodložené alarmistické zprávy. Doufám, že se k tomu postavíš jako chlap a povíš jak to bylo s tím zákazem mikrovln v SSSR a co pan Olle Johansson skutečně vypátral. Ne že sem zase natapetuješ nějakou nesmyslnou alarmistickou pohádku.
Tak že se tvoje odpověď dá shrnout takto :

-- Co se týče mezinárodního soudu v Haagu , tak jsi zcela změnil a zmanipuloval význam toho co jsem uvedl.
Já jsem naopak uvedl , přesně pravý opak toho co jsi o napsal . Uvedl jsem , že se mezinároní soud v Haagu právě naopak postavil proti cenzuře .
Tak že tedy když hovoříš o blbovi , tak si tedy naopak musíš ukázat sám na sebe .

Uvedl jsem právě naopak : ,,Podstata byla tenkrát ta, že národní soudy rozhodly Hertla umlčet , ((ALE)) mezinárodní soud v Haagu rozhodnutí národních soudu zrušil, Hertlovi přiznal odškodnění a právo svůj výzkum publikovat . " Proto jsem tam dal i odkaz .
Na to že ti to v podstatě musím polopaticky vysvětlovat jako mentálně postiženému , tak příliš ochotně hovoříš o blbovi , ale ukazuješ právě tímto na sebe a to zřetelně .
Tak že si tím pádem ani nepletu žádnou výkonnou a soudní moc , jak nesprávně uvádíš .
A ani jsem nezmíni , že by snad Hertl dostal nějaký grant , jak jsi opět naťuknul ,ale přesně naopak jsem uvedl , že : ,,On si ten výzkum i soudy platil ze svých peněz .


--Dále jsi změnil a zmanipuloval význam toho co jsem Já napsal , uvedl jsi : --
,, ale je lež, že by jakékoliv vysílání bylo zakázáno. "

Já sem ale nic takového neuvedl , že by jakékoliv vysíláni bylo zakázáno .
Už jsem to zopakoval a ty stále zkresluješ význam toho co jsem napsal , uvedl jsem že : -Uvedl jsem , že mikrovny v ,,rámci možnosti " zakázali ". Nikoliv , že že je zakázali zcela , nebo že by je zakázali pro vojenské účely . A to ještě zcela . Vkládáš mi do úst opak toho co jsem uvedl.
Ty jsi uvedl ,, ale je lež, že by jakékoliv vysílání bylo zakázáno. Tak že jsi se uchýlil ke strategii hry se slovy a přetlaku informací .

Já jsem ale skutečně nic takového neuvedl , že by jakékoliv vysíláni pro vojenské účely bylo zakázáno . To jsi mi vložil do úst ty .
Pokud by jsi takové zkreslení udělal jednou , mohla to být nepozornost . Pokud jsi totéž u tétež věci udělal po druhé a trváš na tom ,tak buď to manipuluješ a snažíš se debatu utopit z záplavě argumentací na niž se už potom v tom množství nedá ani reagovat .
nebo jsi ten nechápavý blb a ne příliš chytrý jedinec právě naopak ty a na druhé to svádíš .
Ale asi by ses měl ty omluvit , za to .

-- Dále , aby jsi odvedl debatu a vytvořil tu záplavu informací a informační mlhu , v níž se realita někde úplně ztratí ,
uvedl jsi něco o nějakém očkování a světovém spiknutí a nějakém Vavrovi . Uvedl jsi nadbytečnou a nesprávou informaci , o Panovi Vavrovi nic nevím .
Očkovat proti tetanu jsem se nechal před 14 dny .
Nějak hodně vkládáš důraz na nějaké světové spiknutí , hodně tomu preventivně čelíš a vytváříš si uměle prostor , aby jsi mohl takto reagovat . Skoro by až člověk myslel , že jsi na tom nějak zainteresován .
Z odkazu na mezinárodní soud , který jsem tam hodil nevyplývá vliv nějakého světového spiknutí , ale nějak vyplývá jakýsi vliv průmyslové loby výrobců mikrovlnek , což je přirozené.
V humorné verzi je vliv průmyslových skupin popsán v seriálu Jistě pane ministře jako zcela reálný . Tento seriál a knihu studují naši čeští státní úředníci a osvojují si její techniky a závěry . Vím to od jednoho poslance, který na jednom ministerstvu pracoval, kterému to přiznali a popsal mi , jak se potýkal z prvky těchto a v tomto seriálu popsaných vhledů jako zcela reálných.

Dále uvádíš jsem si našel informační web v mém případě prý je to tento : ,, v tvém případě je to https://stop5g.cz/, "
Lituji , ale ten web neznám . Já tyhle témata a weby nějak nekonzumuji , ale občas si dám po štamprli s lidmi co něco dokázali skutečně a vědí něco skutečně reálného ne jen na papíře . Jistý mediálně i trochu známý jedinec se mi na adresu lidí jako jsi ty zmínil ,, nic neví , nic neznají , nic neumí a nikým nejsou . Ale díky za tip na pana Vávru .

-- Dále na otázku zda je tento člově https://stop5g.cz/prof-olle-johansson/ nevzdělanec který neví co říká , odpověděl jsi mi , jestli jsem správně pochopil význam tvých slov , že on skutečně zřejmě neví co říká .
Odpověděl jsi na to oklikou otázkami , je to technika používaná v novinařině .
Neřekne se že ten člověk je podvodník , ale řekne se to otázkou , aby to nebylo jednoznačné , aby nehrozilo trestní stíhání a různé omluvy. Dá se takovým způsobem i lhát a přesto se při této formulaci nenese za to žádná zodpovědnost .
Proto ti na tebou uvedené otázky odovídat nebudu , mají za cíl jen si zabrat můj čas . Ani nestíhám odpovídat musím jít za povinnostmi .

Pěkně jsi odpověděl , ale vyhnul jsi se tomu klíčovému Tomuto :
. ,, popsané účinky se vyskytují při intenzitách záření, které jsou hluboko pod zákonnými prahovými hodnotami (tzv. Netepelné nebo biologické účinky). 8) Není divu, že v roce 2019 více než 250 renomovaných vědců apelovalo na OSN, aby konečně brala studijní situaci vážně . "

Tak říkáš že toto není pravda ? Tohle množství lidí odborníků s tímto názorem tedy neexistuje a nic neudělalo ? Klidně se vyjádři . Je to lež ?

Nic méně stejně je to jedno , protože můj první praktický příspěvek byl postaven na nějaké osobní praktické zkušenosti a závěrech , které jsem přetlumočil a které by se daly v polních podmínkách prověřit .
Já se divím že to moderátor furt trpí. Se včelama to nemá nic společného a na včelařskému foru vévodí fur dohady 5G. Člověk otevře Včelařské !!! forum co je rady nového a vono furt jen 5G si tady honěj tryka. 33stran a furt je to málo. Nejsme tady přece radioamatéři.
Zdeňku, neotvírej tohle téma a máš vyřešeno.
Někdy je zajímavé sledovat, z jakých úhlů se dá dívat na svět. I to pomůže stát se větším realistou.
JrMHáže mne také do pytle s idioty. Mlha takový je. Víc to řešit nejde.
páni včelári prestaňte s osobnými útokmi , lebo administrátor vlákno uzamkne ako bezcenné....
To co jsi pán goro smazal nebyl osobní útok. To byla moje otázka na gupu koho myslí těmi idioty.

(11.02.2021 19:51)Mlha napsal(a): [ -> ]Tak tohle je jak přes kopírák, co tu svého času předváděl Frey s Gupou.
Vsak uzamknuti a oznaceni nepohodlneho tematu za bezcenne je cilem trollu v kazde diskuzi. Destruuovani vlakna hadkami, nesmyslnymi prispevky, dotazy atd. az znechuti vsechny okolo a pohrbi jim nepohodlne tema.

Neni treba presvedcovat o sve pravde presvedcene o opaku. Hodnotu maji odkazy umoznujici vlastni tvorbu nazoru na zaklade svobodneho pristupu k dalsim informacim. Cenzury a destrukce je dnes vsude dost.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Referenční URL's