Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Randy. Kdo? No přeci Randy Oliver
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Uhyny...#pid243108
(14.09.2020 19:35)gupa napsal(a): [ -> ]Mne u těchto sestavených informací co produkuje J. Oliver udivuje, jak dokáže nahodit až 5 udiček zaráz v několika odstavcích mimo další a poslat informace dál bez dalších upřesnění a jasnějších informací.

Přímo u tohoto článku jde o CO2, množství pylu a jeho kvalita, graf DWV ve vztahu s přínosem pylu, ukáže včelstvo s pochodujícími dělnicemi okolo včelstva a bonus zinek, ten je v mnoha formách, ale já se jen zhola dozvěděl - zinek je důležitý. Nesdělí přesně jaký zinek ale jde o v pořadí pátou udičku na kterou zaberou hlavně dodavatelé zinkových aditiv do krmiv, obchodníci se radují, včelaři doufají a utrácí peníze ... Zpravidla každý druhý článek nebo každá první přednáška od něj takto funguje.

Už i v tomto zprominutím opravdu vidím reklamu. Jakoby nešlo zveřejnit číslo účtu a problematiku po uhrazení řádně upřesnit pro bezvadnost informací.

Vady informací se potom projevují po takových rybářských nahození velmi rázně, hlavně vymizením včel z úlu, protože tak to obvykle bývá, že když dva včelaři dodávají zinek do úlu není to to samé. Dva dělají proti pochodování, není to totéž, dva dělají výzkum vztahů s CO2 není to to samé atd.

Brát informace od R.Olivera jako inovátorství jde, ale jsou z 95% pro neúplnost jen nahozením udiček s výsledkem úlovku plevelné ryby.

Nyní poslal další udičku a to politickou. Nevím co si otom myslet, ale v Americe se odehrává něco jako povolební revoluce. No, doufám, že to nepřeroste v něco komplikovanějšího a celosvětového. Stačí že tu je změna krále Covida 19, ...Každopádně Randy zase boduje, včelaři jsou velmi konzervativní a pokud takovou konzervu naleptá něco takového, musí to být něco co se tam právě v Americe děje. Nebo nejde o nic moc, jsme daleko, jako v listopadu 2019 Covid ve Wu-chanu. Prý se teprve nyní světová organizace uráčila dostavit na místo ohniska a vyšetřovat. Nevím co chce vyšetřovat, ale lidi maí nyní velký spěch se naočkovat aby nebyly poslední v řadě. A padaj i hlavy ředitelů co si očkovací séra rozdávají po známých a známý známých. No ostuda. A vtomto se my včelaři musíme babrat s přípravama na novou sezonu, tedy někteří, někteří už mají splněno, někteří nestíhají. Tak, ať je jaro jak raketa, léto plné medníky, napodzim málo VD a jiného kykyrisu včelího, a v zimě hodně malá inflace, protože to co člověk vidí jako cifru, příští rok už neplatí a 1 už není 1, ale míň.

Sorry, ale Randy mne čímdál více udivuje a probouzí hodně nostalgie a deprese co v životě je.
gupa napsal(a):  
Mne u těchto sestavených informací co produkuje J. Oliver udivuje, jak dokáže nahodit...
--------
najskor ma to zaskocilo, ze co sem davas toho kuchara bez čepice, džejmýho Wink
Dva profíci, ale stejný dojem. Stalo se s J. Nevím proč ale oba pečou informace za běhu a sdělují své cenné zkušenosti tudíž horké. Tedy s jistým nadhledem cenné rady. J co si pamatuji, už několikrát zkrachoval. Což nebude málo peněz. Jeho problém. Ale snažil se ten kuchařský um pozvednout před kamerou. To R. také vaří, ale ve včelařství je to vždy krapet komplikovanější, ale ta ztráta se časem vždy nějaká sečte a podtrhne. Faktem je, že chybu J. lze vystřihnout, ale chyba u R. by byla celosvětově fatální chybou s velkýma ztrátama, pokud by rada byla špatná a nechutnala včelkám. A to by nebyl jen jeho problém ale celé komunity která mu věří. Takže mu přeji co nejpřesnější trefy do černýho co vedou k úspěchu, když publikuje.
Jednou jsem šel kolem kuchařova domu. Chtěl jsem ho navštívit ale nepustili mě.
Vyhodili mě.
Referenční URL's