Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Děkuji.
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Před časem, když jsme probírali s adminem, co ještě zlepšit na fóru, nadhodil jsem myšlenku, že mi chybí nějaké hodnocení odborné stránky příspěvku. Prostě další dva palce v jiném barevném provedení. Musím, ale souhlasit s Petrem, že by se to stalo nepřehledným, nehledě, že místo palce se může připsat vyjádření.

A proč děkuji?

Občas se dostávám do situací, které si o dík, přímo říkají. A ne jenom u mne. Právě zrovna dnes.

A proto: Chtěl bych poděkovat PetroviM, zato, že měl nápad se Včelařským fórem.
Na rozdíl od jiných konferencí atd. se Fórum stalo základnou pro začátečníky s téměř rodinnou atmosférou. Také za to, že mi kdykoli to potřebuji, pomůže. Při mé počítačové gramotnosti, spíš negramotnosti, se bez jeho pomoci neobejdu.

Poděkovat i dlouholetým včelařským praktikům a kapacitám, pro které není zatěžko předat své zkušenosti. Mohl bych jmenovat, ale nerad bych na někoho zapoměl a všichni víme o koho jde.

Poděkovat i přátelům ze Slovenska, kteří zde přispívají. Není na škodu zjistit, jak to dělají jinde, mimo pupek Evropy.

Dík patří všem, kteří kultivovaným způsobem, sem přispívají. Názory máme různé, sdělovat je můžeme, občas nemusíme souhlasit, ale hlavně, vše probíhá ve slušné rovině.

Poděkovat, bych chtěl všem, kteří přistoupili k doplnění svých profilů. Kteří se nebáli a nestyděli, o sobě prozradit trochu víc. A opravdu mě těší, že to vše vzalo tu správnou formu. K tomu patří dík dalším přispěvovatelům, kteří svým názorem, tomu pomohli.

Jedinné co mě mrzí, i když nikdo z nás za to nemůže, že jsou uživatelé, kteří se sem, na Fórum přihlásili a od té doby zde již nebyli. A to jsou přihlášeni již dost dlouho.!!!

Toto téma, by mělo sloužit, k vyjádření svého souhlasu, díku, za to, že cítíme potřebu
v danou chvíli, patřičně reagovat.

Dík všem.
"Ukradls" mi myšlenku, kterou jsem měl dnes v 11,30.
Big GrinUž druhou.Big Grin Omlouvám se Spletl jsem se
No, nebudeme to , Zdeňku, rozmazávat, mně jsi taky vzal vítr z plachet ... Big Grin Tož ale díky za to, ostatně jsi promluvil spoustě lidí jistě z duše ... Občas je to tu, jako když se sedí kolem ohně ... To je fajn ...
Prosím, nebodujte mě. Vyjádřil jsem jen názor, jak se ukazuje,více lidí. Tím, že jsem byl první, to si nezaslouží body.
Děkuji Broňku Grunovi, za oceňující příspěvek ve prospěch Včelařského fóra, na včelařské konferenci. Z diskuzí zde a na konferenci, je vidět diametrální rozdíl diskuzí.
O jaké konferenci mluvíš? Mohl by jsi k tomu uvést víc?

Děkuji, Jiří Š.
Rád bych zadal odkaz, ale moje pravá počítačová ruka je mimo dosah. Proto díky mé počítačové gramotnosti, lituji. Ale určitě to udělají jiní. A potom si počteš.

Host

(29.01.2011 3:04)Jiří Šilhán napsal(a): [ -> ]O jaké konferenci mluvíš? Mohl by jsi k tomu uvést víc?

Děkuji, Jiří Š.

http://www.vcely.or.cz/konference.pl

Tam je to takový potlach, ale občas je tam sranda jako včera. To se jeden začínající včelař zeptal, že mu po odebrání a odevzdání měli spadlo 15 roztočů na podložku. Zřejmě po oteplení se rozlezly včely a shodily VD z loučeka buněk.

Tato neškodná událost byla opět zneužita kontrarevolučními skupinami k nabourávání naší usilovné práce a budování vyspělého včelařství, co nám svět závidí.

Doufáme, že dojde neprodleně k obnovení pořádku.

Pracující včelaři.
Škoda,že se nedají přidělit body.
Dík, hoši za váš čas, za práci, za chuť udělat něco pro ostatní. Malý přehled to jistě dá. Škoda, že se nepřidalo víc včelařů.
Je to škoda, ale i tak mne překvapilo, že dotazník vyplnilo a poslalo dost starších ročníků. Ty dotazníky chodily hlavně poštou.
Klobouk dolu, hodně to vypovídá o včelaření, jen mne překvapilo, že to vyplnilo taková spousta nováčků....
Ono to bude z velké části způsobené tím, že nováčci jsou nadšení, nasávají informace, hledají, čtou . . . a vyplňují dotazníky. Také díky tomu dotazník vznikl.
Referenční URL's