Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Opatření proti krádeži včelstev
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(10.08.2016 19:44)Merkuri napsal(a): [ -> ]Včely a ich obydlia nik nepoistuje.

Istý čas sa to ale dalo, dáka poisťovňa ponúkala takéto možnosti. Už som písal do troch poisťovní, no vždy s negatívnou odozvou.
už se to probíralo, koupil to někdo má s tím zkušenosti?


Jedná se o TrackR, malé diskrétní zařízení o velikosti mince, které je revolucí na trhu a nyní dostupné i v České republice.
Ale... Jak to funguje?
Velice jednoduše! Ani ne za 5 minut je zařízení připraveno k použití. Stačí si stáhnout bezplatnou aplikaci, která Vám umožní zjištění polohy v každý okamžik.
Jakmile jste s tímto hotovi, ukryjte zařízení v autě, v peněžence, připevněte na klíče nebo na jakýkoli jiný předmět, o kterém chcete vědět, kde se nachází.
TrackR na klíčích od auta
Teď jen musíte otevřít ve Vašem telefonu aplikaci a v zápětí uvidíte na mapě polohu svého zařízení. Když ztratíte své auto, jednoduše zvolte "hledat zařízení" a obdržíte souřadnice nové polohy.
Aplikace TrackR na tabletu
Kolik mě to bude stát?
Asi si říkáte, že tohle zařízení musí být drahé... Není tomu tak. To nejlepší je, že jej můžete získat za pouhých 715 Kč . Nic hrozného, když si uvědomíte, že Vám zmizelo kolo a můžete ho najít v řádu vteřin.
Jak si koupit TrackR?
Jednoduše. Zařízení koupíte přes oficiální webovou stránku.
AKTUÁLNĚ: ČASOVĚ OMEZENÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA
kupte si 2 zařízení a 1 získáte zdarma
Nabídka platí do čtvrtek 29. září 23:59.
Další funkce
Často zapomínáte peněženku? Zapomínáte, kde jste nechali klíče? Nebo nechcete, aby Vám uteklo domácí zvířátko? Se zařízením TrackR můžete sledovat i své osobní věci. Jednoduše zařízení upevněte k tomu, co pokládáte za důležité nebo lehce ztrácíte, připojte zařízení ke smartphonu (pomocí aplikace TrackR) a pokaždé ztracenou věc najdete. Je to tak snadné!
Teď, když máte povědomí o potenciálu tohoto záhadného zařízení, uděláme krátké shrnutí k vyvrácení Vašich pochyb:
•Krok č. 1: Kupte TrackR přes oficiální webovou stránku, bude Vám doručena do 7 dnů.
•Krok č. 2: Propojte TrackR s Vašim smartphonem (iPhone nebo Android) a připevněte jej k věci, kterou nechcete ztratit.
•Krok č. 3: Stáhněte si naši aplikaci a budete mít přehled o poloze svých cenností do vteřiny
Škoda, že tak užitečné informaci chybí kontakt na prodejce s touto akcí. Huh
Podle mě vyhozené peníze. Z videa na http://www.thetrackr.cz/ je zřejmé, že se jedná o "ztráty" předmětů v blízkosti majitele + možná, jak tam používají termín "davové GPS", že se může napojit na bluetooth někoho jiného někde jinde. Ale za předpokladu, že zloděj čmajzne úl a odveze a postaví ho s největší pravděpodobností tak, aby byl co nejméně na očích, je předpoklad, že se kolem něj nebude nikdo motat s trackerem Smile. Přidávám vykopírovaný článek z jednoho cyklo fóra...
viz:"TrackR pro nalezení kola?
Teď na to koukám a čtu, že TrackR používá takzvané Crowd GPS, které funguje na principu sdílení polohy s ostatními telefony. Ha! Takže když bude dost uživatelů a moje kradené kolo projede kolem jednoho z nich (dosah Bluetooth je 30m), tak už lze mít stopu. Výhoda proti gps lokátoru je ta, že tady baterka vydrží rok a přitom je to miniaturní a lehké. Problém zatím asi je, že uživatelů v ČR je minimum. Ale zase si říkám, že když baterka vydrží rok, tak šance, že se to potká s jiným uživatelem systému docela je. Co na to říkáte? Smile".
Souhlas, zde je mapa pokrytí Crowd GPS v České a Slovenské republiky - http://www.thetrackr.cz/
To pokrytí je minimální. Je to opravdu na hledání kabelek a klíčů. Big Grin
(29.09.2016 7:27)Milan Šimonovský napsal(a): [ -> ]už se to probíralo, koupil to někdo má s tím zkušenosti?


Jedná se o TrackR, malé diskrétní zařízení o velikosti mince, které je revolucí na trhu a nyní dostupné i v České republice.
Ale... Jak to funguje?

je to podvod (nebo spíš to uvádí nepřesné info - čili podvod Cool) .. do něčeho tak malého GPS nenarveš, a i kdyby tak baterka to neutáhne moc dlouho .. jinak by například apple watch neměl takový problém s baterkou, nemyslíš? Smile) obecně cokoliv kde je GPS .. vem si zrcadlovku - jak tam zapneš GPS tak baterka jde do hajzlu

a jak to bude komunikovat? aby ta "mince" byla schopná komunikovat s telefonem tak na SIM tam není prostor, takže BT a jeho možnosti jsou dost malé ..

kdyby tyto technologie byly a byly funkční, tak je používají i hlavní hráči na trhu .. a nebudou se používat přes pochybná fora třetích stran, kde je bohatá diskuze nadšenách uživatelů, ale čirou náhodou nefunguje přidávání nových zpráv, odtazů, atp ..

stačí použít google a nějaké diskuze ..
Citace:TrackR používá pouze BlueTooth s dosahem max. 30m na volné ploše. TrackR nemá wifi ani GPS. Pro nalezení kola funguje tak, že kolem Vašeho ukradeného kola musí jít někdo s telefonem, ve kterém má také spuštěnu aplikaci TrackR. Pokud tento cizí telefon zachytí BT signál vašeho kola, pošle Vám souřadnice, kde bylo vaše kolo zachyceno. V naší republice prozatím těchto uživatelů nebude mnoho, ale třeba se to časem změní.

nebo zde
https://superuzivatel.blogspot.cz/2016/0...spise.html
To se dělá úplně jinak. Musí být vždy kombinace GSM+Gsenzor (čidlo zrychlení). GSM se aktivuje v časových intervalech pouze tehdy, kdy je věcí manipulováno.
alespoň něco Wink
Dal som si vyrobiť cajch , podľa predlohy : [attachment=4803][attachment=4804]
Pekné, len to prepojenie B sa mi nepozdáva, ale to je zasa otázka tej originality.

Podľa mňa najlepšie opatrenie proti krádeži je toto. Aj toho chlapa odohnať by bolo veľký problém a o naložení a prevážaní takej veže už ani nehovorím.
Hádam ten spoj na B nepukne Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Inak ,išlo mi hlavne o originalitu !! a Nezameniteľnosť !
Určite si to kúpim už len z toho dôvodu že tam mám laty z klyncamy a som zvedavý na ten ksich jak sa napychne.
Ty už nemůžeš překvapit ničím.........Cool
5 Mpx není žádnej zázrak je o pětikilo levnější ale dá se to no stejně doporučuju nešetřit a koupit rovnou s odesíláním na tel.Nebo se vám stane že past bude fuč i se zbytkem...
(07.08.2017 14:05)Luděk Klinkovský napsal(a): [ -> ]Přes zimu jsem vyráběl úly, dnes je nová včelnice v lese hotová....

[Obrázky: WP_20170806_12_46_17_Pro.jpg] [Obrázky: WP_20170806_12_46_31_Pro.jpg]

Pekné stanovište na polesí. Ja osobne by som mal veľkú obavu o takto na voľno rozložené úle.. Len raz som ich mal takto a rýchlo som o ne prišiel Sad
Je to v lese ve správě národního podniku Vojenské lesy a statky. Aby je šlo odvézt, musí se přes uzamčené závory. Nepatrně to snižuje šanci je ukrást, ale i tak mám obavy...
Vyriešiť by to mohla aj fotopsca.Boli by ste prekvapený čo všetko mi z nej MMS príde.Naposledy mi kolega včelár kontroloval medníky.Smile
A ako ti to ohodnotil?
Bol spokojny? Big Grin
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Referenční URL's