Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Blízký včelař v mém okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Někdo z okolí Ústí nad Orlicí by tu nebyl?Wink
Dobrý den,
našel by se dobrosrdečný včelař, který by mi ukázal základy včelaření, tak abych mohl začít s vlastním chovem?

Na revanž nabízím kvalitní pálenkuSmile

Jsem z Vysokého Mýta, často pobývám v Hradci Králové a Luži.
Díky za odpověď
milan.subert@email.cz
Nenašel by se někdo z ČB a okolí?
Díky moc
Jižní čechy, Protivín
2x39/24, 2x39/27, 5xlang 2/3
Zdravim pani!

Ochotny vcelar zo Slovenska???velkovcelar? Najlepsie okresy NZ,SA,GA,NR.Pripadne dajte tip.

Dakujem!
Rád bych připomenul tohle vlákno. Začínajícím včelařům nabízím své služby. Havířov a okolí a Raškovice a okolí.
prosím není tu někdo z Kladna, Berouna, Prahy západ, kdo chová matky v plemenáčích a kdo dělá oddělky, který by mi poradil jak vše správně dělat? Nebo někdo i odjinud jako "přítel na telefonu" který takto dělá matky a dělá i oddělky? Telefon klidně i přes SZ, nikam ho poskytovat dál nebudu. Děkuji
Dobrý večer panstvo, nenašel by se mezi vámi někdo z České Lípy či blízského okolí?
Včelař od Hlučínska

Ahoj!

Kamarádka s dvěma civilizovanými dětmi by moc ráda nahlédla do světa včel. Našel by se tu někdo z jejího regionu, kdo by jim to zprostředkoval?

Je to fajn chytrá holka, lékařka, a moc ji to zajímá, nemusel by to být promarněný čas. Smile

Dík!
Pokud pro ni nejsou daleko Kravaře, ať se klidně ozve a sdělí, co přesně ji zajímá. Sice jsem taky stále začátečník, ale se snahou o progresívní včelařské myšleníSmile.

Mám Optimaly.
(22.03.2015 23:46)karlos66 napsal(a): [ -> ]Dobrý den všem,
už delší dobu uvažuju o postupném zařízení včelstev, prošel jsem toho na internetu docela dost, ale diskuse mi přijdou docela zmatené a někdy zavádějící, potřeboval bych vidět v praxi co bych vlastně potřeboval pro začátek. Pokud by se našel nějaký dobrák z Ostravy a okolí do 20km rád bych se koukl. Jsem z okraje Ostravy cestou na Opavu (Globus).
Děkuji
kontakt: karlos66@atlas.cz
Najde se včelař v okolí Hlučína +- 30km kdo by mohl poradit začinajicimu včelařu - ohledně jarního rozšiřování včelstva na rm 39x24,39x17. díky Přemek
prosba na adminy - nebylo by účelnější zeditovat první příspěvek a vložit tam veškeré info z diskuze do jednoho přehledného příspěvku a řadit to třeba abecedně - jsem si jist že mnoho uživatelů by to uvítalo v rámci přehlednosti - děkuji
(vím, že to je práce navíc .. ale v tomto případě jistě dojde k ocenění)
(14.03.2015 16:57)Fazole napsal(a): [ -> ]Včelař od Hlučínska

Ahoj!

Kamarádka s dvěma civilizovanými dětmi by moc ráda nahlédla do světa včel. Našel by se tu někdo z jejího regionu, kdo by jim to zprostředkoval?

Ahoj,

je to možné učinit i u nás - OV-Poruba, tedy pokud si již něco nesehnala.

DH
Dobré odpoledne. Chtěla bych příští rok začít včelařit (v malém= cca 3 úly na vlastni zahradě). Přečetla a zhlédla jsem vše, co šlo. Našla i známého včelaře, který je výborný, ale, bohužel, nepoužívá NN. Nenašel by se někdo v okolí Hradce Králové směr Černilov nebo Třebechovice, kdo včelaří nejlépe na Optimalech a mohl by mi trochu poradit?
Když neseženeš nikoho v Černilově nebo Třebkách, tak se ozvi. Včely bydlí v Pardubicích, já v HK.
Děkuji moc, jsem v akutním stádiu : Vím, že nic nevím. Hk i Pardubice pro mě nejsou tak daleko. Teď musím odjet, ale začátkem srpna se ozvu.
Nebo se stav u nás v Pardubicích(jsem kousek od Oziho), mám na zahradě kombinovaný 39x24 s nízkými 15 medníky, celkem 3 kousky. Taky včelařím v malém.
To je fajn, zkusím se ozvat hned 1.týden v srpnu.
Dobry den, prosim nekamenujte mne... shanim hledam hodneho pana. Vcelare z pocatku ktery nakupuje v penny chotebori cukr pro vcelky . Nepamatuji si jmeno daval jste mi cislo tel. Mluvil jsem s vama o tom ze zacnu vcelarit a rekl jste ze me pomuzete ze zacatku. Jsem z mozdenic u trhove kamenice. VYSOCINA 777239096 vasek
Stran: 1 2 3 4
Referenční URL's