Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zmrazeno - Včely v televizním vysílání
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
TV Nova jak jinak emocionalne podbarvené, bulvárně laděné zábavné zpravodajství...
Nebezpečne roje včel, nebezpečny roj včel, nebezpečí, alergici, pqn XY musel přerušit práci na zahradě schovat se..dostal jste již žihadlo-jo dvě a to je dost, i náš kameraman dostal žihadlo..
Fakt už mě tahle media plna idiotu štvou... akorat způsobují paniku.. Pak stačí, aby obyčejný ovčan viděl tuhle "reportaž" a hned vyrukuje na souseda včelare, "ty nebezpecne včely by jste měl dat pryč!"
Dřiv, lidé věděli o včelach více, na každé zahradce byl nějaký ten úl, z rojení nepanikařili, prostě chapali, že včela je normalní a hlavně moc důležitou součastí přírody, ctili včelu a vážili si jí..
Čo bolo, to bolo...

TV Nova je jako zboží - musí se prodat. Zákazník určuje, co koupí... takže proč nadávat na TV Novu, není problém spíše někde jinde? DodgyHuh
Už druhý týždeň sedím doma ako marod a tiež som si všimol, myslím že to bolo v ČT, kde spomínali polia repky, ako ubližujú alergikom, a nikto s tým nič nerobí. Mám dojem, že veľa ľudí zabudlo, čo to vlastne je demokracia a ako funguje.
No kdyby byla příčina tak tristního medialního stavu způsobená jen poptávkou, tak nic neřeknu. Bohužel to zábavne zpravodajství se učí i na žurnalistice. Cpou tam mladým novinářům a budoucím mediálním mágům do hlavy to, že nezaleží moc na relevanci informace,ale hlavně musí být emocionálně podbarvená-prostě vyvolat nějakou emoci... strach, údiv, závist, smutek, rozčílení...atd..
Jednoduše dnešní media lžou a manipulují..
Když se najdou "ovce", který se nechají ...
(23.05.2011 20:26)Tomáš Blecha napsal(a): [ -> ]No kdyby byla příčina tak tristního medialního stavu způsobená jen poptávkou, tak nic neřeknu. Bohužel to zábavne zpravodajství se učí i na žurnalistice. Cpou tam mladým novinářům a budoucím mediálním mágům do hlavy to, že nezaleží moc na relevanci informace,ale hlavně musí být emocionálně podbarvená-prostě vyvolat nějakou emoci... strach, údiv, závist, smutek, rozčílení...atd..
Jednoduše dnešní media lžou a manipulují..

Nejlepší je tu jejich TV demagogii totálně vypustit a věnovat se jiným věcem.
Dneska jsem dělal tři krmítka pro Langy a zastavil se tam soused. Postřehnul tři stará B-čka a pochopil která bije respektive bude bít. Vúbec mu to nevadilo, byl pro i přes televizní masáž. Doporučoval mi dát je do doliny (horská soutěska cca 10km dlouhá a samý smrk/jedle/borovice). Jenže to je prúser, je tam asi 10 medvědú. A vúbec nejsou plyšoví Cool.
Vsak taky na TV uz dlouho nekoukam Big Grin
Fany to myslis vazne s temi medvedy?
Referenční URL's