Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Náměty pro zlepšení fóra
Autor Zpráva
karelretik Offline
Posting Freak

Připojen(a): 14.02.2012
Hodnocení:  
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #638
RE: Náměty pro zlepšení fóra
(31.10.2016 8:25)Havelka Jan napsal(a):  
(29.10.2016 16:31)pelda5 napsal(a):  ... Navrhoval jsem před časem adminovi, že by stálo za to, mazat příspěvky, které s daným tématem opravdu nesouvisí. Odpověděl mi něco tuším ve spojitosti s kontextem (nechce se mi to hledat, bylo to v SZ, možná je to i smazané). Teď už se ale nebojím napsat, že hóóódně příspěvků je absolutně mimo mísu ve všech směrech a jejich smazáním by k žádnému narušení smyslu tématu a vytržení z kontextu nedošlo. ...

Řadové uživatelé VF nebaví číst příspěvky mimo téma, musí se prokousávat tlacháním, plkáním, příspěvky mimo téma. Bere mu to čas. Admin tu není za trest, aby trávil hodiny a hodiny pročítáním právě toho tlachání, plkání a příspěvků mimo téma, aby si lámal hlavu na tím, co kam patří, přesunoval a mazal. A když něco opraví, hned za rohem někdo jiný zasviní jiné téma. Mě osobně to už přestalo bavit. Jestli se někdo opravdu nudí, může se spojit s Petrem Mirovským a dohodnout se na moderování, může kvanta svého času trávit upravováním fóra. Mě už to dávno přestalo bavit, volný čas umím trávit lépe. Jak jste si to fórum zasvinili, takové ho máte. Ti, co jsou zde už nějakou dobu a pamatují počátky VF si jistě vzpomenou, na jaké úrovni se vedly debaty kdysi. To byla radost sem přispívat a číst.
Všem slušným přispívajícím, dodržující pravidla se omlouvám za upřímnost.
ahoj honzo, plně tě chápu, uklízet tento bordel je jen boj s větrnými mlýny...i já sem přispívám jen minimálně a většinou mi stejně někdo odpoví (jsou vyjímky a těm děkuji) ve smyslu ty to nevíš debile???
ale nedá mi to vrátit se na začátek tohoto fora, kdy jsem navrhoval nechat vkládat třeba i duplicitní témata, které si budou žít svým vlastním životem a které si bude zakladatel moderovat a směrovat sám....za což jsem tenkrát dostal prý jako první tehdy BAN. Teď je to úsměvné, ale dopadlo to tak, jak jsem říkal, že to musí zákonitě dopadnout...témata se stovkami stránek a tisícemi odpovědmi, ve kterých nic nenajdu...
ale opakuji, plně tě chápu, bylo to tvoje dítě....děkuji
K.

Ted už jen malé langy 2/3....390 m.n.m. kladensko

31.10.2016 11:13
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
Náměty pro zlepšení fóra - PetrM - 15.02.2010, 21:17
RE: Náměty pro zlepšení fóra - karelretik - 31.10.2016 11:13
RE: Náměty pro zlepšení fóra - Dušan Krajčovič123 - 02.11.2016, 20:14
RE: Náměty pro zlepšení fóra - Dušan Krajčovič123 - 02.11.2016, 21:43
RE: Náměty pro zlepšení fóra - Dušan Krajčovič123 - 10.11.2016, 14:12

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma:
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies