Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Náměty pro zlepšení fóra
Autor Zpráva
vcelky.cz Offline
Posting Freak

Připojen(a): 01.09.2014
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno

YouTube
Příspěvek: #886
RE: Náměty pro zlepšení fóra
Zdravím všechny. Mám návrh na doplnění pravidel VF a to konkrétně bodu 17 o větu: "Prokázané zveřejňování nepravdivých či lživých informací na VF bude automaticky znamenat ban na XX týdnů, v případě opakování i doživotní."

Přišlo mi, že je to něco, co netřeba regulovat, zmiňovat, uvádět v pravidlech. Ale už minimálně podruhé k tomu zde došlo a pokaždé to bylo nepříjemné. Včera a dnes se to týkalo objednávky kamionu cukru (de facto lež poskytovala pozitivní referenci pro dodavatele) - začíná to příspěvkem Loukyho zde: https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Vyhod...#pid180930 . (Sice to později Louky prezentoval jako ironii či pokus o vtip, ale dlouho to nešlo ani z náznaku odhadnout...).
Před časem to obdobně "předvedl" Miloš Vondruška zde: https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Aktua...#pid178674 . Uvedl nepravdivé osočující informace a stálo mě den času, abych adminovi poskytl podklady pro smazání části příspěvku. Bohužel váha faktu, že si Miloše zvolili členové PSNV do rady tohoto spolku o 700+ členech, dodávala jeho nepravdivému útoku určitou sílu.

Přijde mi, že takováto jednání jsou daleko za čárou porušování pravidel VF v podobě flamu či trollování. Lež je prostě lež, záměrná dvojnásob. Za sebe navrhuji minimálně na měsíc automatický ban při prokázání, u opakovaného na rok a potřetí doživotní stopka.

Objevují-li se v textu nesmyslná slova, je to zpravidla důsledek automatických návrhů a oprav chytrého telefonu... :-/
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.06.2017 9:05 od vcelky.cz.)
Hlasování:
24.06.2017 8:59
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
Náměty pro zlepšení fóra - PetrM - 15.02.2010, 21:17
RE: Náměty pro zlepšení fóra - Dušan Krajčovič123 - 02.11.2016, 20:14
RE: Náměty pro zlepšení fóra - Dušan Krajčovič123 - 02.11.2016, 21:43
RE: Náměty pro zlepšení fóra - Dušan Krajčovič123 - 10.11.2016, 14:12
RE: Náměty pro zlepšení fóra - vcelky.cz - 24.06.2017 8:59

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies