Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Důležité Varování před kolapsy včelstev
Autor Zpráva
Aleš Molčík Offline
Senior Member

Připojen(a): 21.10.2012
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #161
RE: Varování před kolapsy včelstev
(09.11.2018 14:34)JrM napsal(a):  Nikoliv, nelobuji za čistou rasu, tu já ani nemám , lobuji za to , aby to co jsem za celé ty roky vybral , aby mi to nezprasil někdo jako jsi ty naprostými zvěrstvy a ještě za mé peníze , které zaplatím na daních .
Dnešní tolerance 50% kraňka mluví sama za sebe , do ní se vejde pomalu kde co a ještě i to je vám málo a chtěli by jste víc .
I pozůstatek původní včely se tam vejde .

A to že to jde zprasit a to velmi podstatně ,to jsem se přesvědčil mnohokrát a to kromě jiného i teď před hodinou.
Moje včely už skoro nelítají , primorská čistá nelítá , už tam je klid jak má být , ale primorské kombinace s BF - Buckfastem , tak ty lítají na plný plyn nosí pyl a ploduje to jak o život , topí zásoby které jim budou chybět . Nemluvím o varroaze, Veselý prokázal , že i na zimním plodu se množí , neřkuli teď .

Dotaz na KTM, abych byl v obraze. To se ptáš na dlouhoplodující linii BF na základě tohoto příspěvku nebo tě k otázce přivedl jiný příspěvek? Mě jen není jasné jakou Zuchtkarte od křížence PRxBF chceš vidět, jestli tedy jde o příspěvek č.153 z něhož jsem vytáhnul tuto citaci a raději jsem ponechal víc citace, aby bylo vidět, že tady jde ve sdělení úplně o něco jiného než chceš vidět.

Jsem úplně normální člověk, mám dvě nohy, dvě ruce a dvě hlavy.
Hlasování: Tini (+1)
10.11.2018 20:00
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Varování před kolapsy včelstev - Aleš Molčík - 10.11.2018 20:00

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma:
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies