Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videokurz pro začínající včelaře
Autor Zpráva
koubin007 Offline
Member

Připojen(a): 30.01.2012
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #41
Wink RE: Videokurz pro začínající včelaře
(01.02.2012 21:21)S-ladek napsal(a):  I přes kritiku těchto videí od některých přispívajících sem dám odkaz - snížili ceny. Mám včelařský rok I i II

musím přiznat, že komentář nepopisuje to, co se odehrává na obrazovce a můj mozek to nedokáže pobrat, protože mě vždy zaujme komentář, nebo video a přestanu se soustředit na to druhý - prostě video pro ženský, ty umějí dělat několik věcí najednou. Taky se mi stává, že při videu usnu. Teda už jsem si ho zapnul několikrát a nevim, jak to končí Big Grin

jo přesně, přesně...on mluví o něčem a ukazuje něco jinýho. A já myslel, že jenom já sem tak "blbej". Ne ty videa sou fakt strašný. Škoda, že to je proti autorským právům. Jinak bych je všechny nauploadoval někam na net, abyste to viděli. Řeknu vám, že s pomocí někoho zkušenýho bych za jedno dopoledne natočil stokrát lepší video než tohle. Náhodou není špatnej nápad, aby sem lidi posílali svoje krátký videa o tom jak včelaří. Když už nic, tak by to mohla být aspoň docela sranda. Pod každé video, jak na facebooku, bys se dali přidávat komentáře a tak by se mohli vyjádřit i lidi, kteří jsou podstatně zkušenější. Prostě globální diskuse.

Tachováky na 9 rámků a tenkostěné 11 rámků, 39x24, celkem 9 zazimovaných včelstev, Kaznějov (420m.n.m)
Práce šlechtí včely
Hlasování: Tom-Z (+1)
29.02.2012 16:28
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Videokurz pro začínající včelaře - koubin007 - 29.02.2012 16:28

Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Portál farmáře pro včelaře vcelky.cz 446 150.582 25.05.2018 21:49
Poslední příspěvek: JosPr
Question Dárek pro včelaře Jana 63 53.817 10.09.2017 20:52
Poslední příspěvek: Pavel Neumaier
  Návštěva u včelaře pro kroužek kristule 28 17.597 15.07.2015 22:46
Poslední příspěvek: Madra
  Jak na nepoctivé včelaře?!? Tomáš Král 19 13.038 28.06.2011 13:36
Poslední příspěvek: Madra

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies