Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 1 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pěstování geneticky změněných plodin
Autor Zpráva
miko Pryč
Posting Freak

Připojen(a): 30.11.2009
Hodnocení:  
Oslovení: Vykání

Facebook YouTube
Příspěvek: #309
RE: Pěstování geneticky změněných plodin
Podstata je pochopit a poznat jak ta příroda funguje.Jak to v ní je. Pokud s námi příroda zatočí(epidemie atp.) tak je to jen díky naší neznalosti či nevědomosti. Pak nám bude celá příroda možná připadat jako něco co nás trestá za naši"hříšnost". Toto lze přenést na úroveň každého jednotlivce.Kdo vede nezdravý život,má sebezničující tendence,byť se narodil naprosto zdráv,zničí si tělo a to i navzdory té "ukrutné" přírodě,která mlčky, trpělivě a s překvapivou houževnatostí celá léta napravuje v těle pokaženou rovnováhu,kdykoliv se vychílí.Nesnáším prohlášení typu" příroda nás zničí",nebo "příroda nám to dá sežrat atd..".Příroda ,a to že v ní žiji celý život,je jako naše včely.Není zákeřná.Jede podle svých zákonů a naše představy jak by měla vypadat jí nezajímají.Ty zákony můžeme pochopit a využívat v souladu s ní.Můžeme se také na to vykašlat a pak budeme létat ode zdi ke zdi....To jsem trochu odbočil. Genetice nerozumím a považuji to za svůj handicap.Něco si musím nastudovat.Smile Připadám si jako negramotný. Big Grin Jinak pro mne docela zajímavá diskuze. Jo ještě si dovolím,když už tu byla řeč o lidském životě a jeho smyslu, jedno video.Je to trochu vyšší level.Undecided Na mne to bylo dost.Nejsem fyzik,ale i tak jsem mnohému porozuměl. V tomto videu(nevím jestli jsem ho sem už někde nedával) přední světový fyzik Amit Goswami(zabýval se celý život kvantovou fyzikou) vysvětluje tzv. "kvantový paradox".To s čím si zatím věda moc neví rady.Takže koho zajímají hlubší zákonitosti světa ve kterém žijeme,ať si udělá čas za dlouhých podzimních večerů.Je to na hodinu a dvacet minut,pakliže to bude stíhat chápat.Já si pouštěl některé části vícekrát.Big Grin Takže trochu mimo téma

Hlasování: Grof (+1), Debora (+1)
16.10.2013 10:40
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Pěstování geneticky změněných plodin - miko - 16.10.2013 10:40

Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Blíží se konec pěstování řepky? PetrM 25 23.944 10.01.2012 23:31
Poslední příspěvek: Václav Brothánek

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 2 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies